Ухвала
від 20.03.2023 по справі 225/1806/22
ДЗЕРЖИНСЬКИЙ МІСЬКИЙ СУД ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Єдиний унікальнийномерсудовоїсправи: 225/1806/22

Номер провадження: 2/225/60/2023

УХВАЛА

20 березня 2023 року Дзержинський міський суд Донецької області у складі головуючого судді Челюбєєва Є.В., розглянувши заяву представника відповідача Приватного акціонерного товариства «Торецький хлібокомбінат» Рибака Ігоря Анатолійовича про проведення судового засідання в режимі відеоконференції по цивільній справі за позовною заявою ОСОБА_1 до Приватного акціонерного товариства «Торецький хлібокомбінат» про стягнення грошових коштів, невиплачених при звільненні,

ВСТАНОВИВ:

У провадженні Дзержинського міського суду Донецької області перебуває цивільна справа за позовною заявою ОСОБА_1 до Приватного акціонерного товариства «Торецький хлібокомбінат» про стягнення грошових коштів, невиплачених при звільненні.

07 березня 2023 року представником відповідача Приватного акціонерного товариства «Торецький хлібокомбінат» Рибаком Ігорем Анатолійовичем на електрону адресу суду надіслана заява про проведення судового засідання по справі за позовною заявою ОСОБА_1 до Приватного акціонерного товариства «Торецький хлібокомбінат» про стягнення грошових коштів, невиплачених при звільненні, призначеного на 20 березня 2023 року о 12:00 годині за участі представника відповідача ОСОБА_2 поза приміщенням суду з використанням власних технічних засобів через систему «EasyCon».

У відповідності до положеньст.212 ЦПК Українисуд за клопотанням сторони чи іншого учасника цивільного процесу може постановити ухвалу про їх участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції. Питання про участь особи у судовому засіданні в режимі відеоконференції вирішується судом за наявності відповідного клопотання або за власною ініціативою.

Згідно ч.4ст. 212 ЦПК Українипід час дії карантину, встановленого Кабінетом Міністрів України з метою запобігання поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19), учасники справи можуть брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів.

Оскільки в Україні діє карантин, суд має відповідну технічну можливість для проведення судового засідання в режимі відеоконференції в системі «EasyCon», з метою забезпечення оперативності цивільного судочинства, повного та всебічного розгляду справи, вважаю за можливе проводити судове засідання, призначене на 20 березня 2023 року о 12:00 годині, в режимі відеоконференції поза межами суду з використанням власних технічних засобів за допомогою системи «EasyCon» за участю представника відповідача.

Керуючисьст. 212 ЦПК України, суд

ПОСТАНОВИВ:

Заяву представника відповідача Приватного акціонерного товариства «Торецький хлібокомбінат» Рибака Ігоря Анатолійовича про проведення судового засідання в режимі відеоконференції - задовольнити.

Судове засідання у справі за позовною заявою ОСОБА_1 до Приватного акціонерного товариства «Торецький хлібокомбінат» про стягнення грошових коштів, невиплачених при звільненні, призначене на 20 березня 2023 року об 12:00 годині, проводити в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів за допомогою комплексу технічних засобів та програмного забезпечення «EasyCon».

Особою, яка буде приймати участь у справі в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів за допомогою інтернет сервісу «EasyCon» є представниквідповідача Рибак Ігор Анатолійович.

Попередити, що відповідно до ч. 5ст.212 ЦПК Україниризики технічної неможливості участі в відеоконференції поза межами приміщення суду, переривання зв`язку тощо несе учасник справи, який подав відповідну заяву.

Відеоконференція буде проведена за допомогою додатку «EasyCon», за веб-посиланням https://easycon.com.ua згідно із наказом Державної судової адміністрації України від 08 квітня 2020 року № 169 "Про затвердження порядку роботи з технічними засобами відеоконференції зв`язку під час судового засідання в адміністративному, цивільному та господарському процесах за участі сторін поза межами приміщення суду".

Копію ухвали про участь особи в судовому засіданні в режимі відеоконференції направити негайно представникувідповідача ОСОБА_2 .

Сторони можуть отримати інформацію щодо даної справи в мережі Інтернет за веб-адресою сторінки на офіційному веб-порталі судової влади України http://dgm.dn.court.gov.ua E-mail: inbox@dgm.dn.court.gov.ua.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Є.В. Челюбєєв

Дата ухвалення рішення20.03.2023
Оприлюднено22.03.2023
Номер документу109666911
СудочинствоЦивільне
Сутьстягнення грошових коштів, невиплачених при звільненні

Судовий реєстр по справі —225/1806/22

Постанова від 17.05.2023

Цивільне

Дніпровський апеляційний суд

Зубакова В. П.

Ухвала від 26.04.2023

Цивільне

Дніпровський апеляційний суд

Зубакова В. П.

Ухвала від 24.04.2023

Цивільне

Дніпровський апеляційний суд

Зубакова В. П.

Ухвала від 10.04.2023

Цивільне

Дніпровський апеляційний суд

Зубакова В. П.

Рішення від 20.03.2023

Цивільне

Дзержинський міський суд Донецької області

Челюбєєв Є. В.

Рішення від 20.03.2023

Цивільне

Дзержинський міський суд Донецької області

Челюбєєв Є. В.

Ухвала від 20.03.2023

Цивільне

Дзержинський міський суд Донецької області

Челюбєєв Є. В.

Ухвала від 15.02.2023

Цивільне

Дзержинський міський суд Донецької області

Челюбєєв Є. В.

Ухвала від 30.11.2022

Цивільне

Дзержинський міський суд Донецької області

Челюбєєв Є. В.

Ухвала від 30.11.2022

Цивільне

Дзержинський міський суд Донецької області

Челюбєєв Є. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні