Ухвала
від 29.03.2023 по справі 686/5224/14-ц
ТЛУМАЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 686/5224/14-ц

Провадження № 6/353/3/23

У Х В А Л А

29 березня 2023 рокум.Тлумач

Суддя Тлумацького районного суду Івано-Франківської області Луковкіна У.Ю., ознайомившись із матеріалами за заявою Товариства з обмеженою відповідальністю «ФІНАНС КОНСАЛТИНГ ЗАХІД», заінтересовані особи: Товариство з обмеженою відповідальністю «Фінансова компанія «Довіра та Гарантія», ОСОБА_1 , ОСОБА_2 , третя сторона: Тлумацький відділ державної виконавчої служби в Івано-Франківському районі Івано-Франківської області Південно-Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Івано-Франківськ), про заміну сторони виконавчого провадження,-

в с т а н о в и в :

14.03.2021 року ТзОВ «ФІНАНС КОНСАЛТИНГ ЗАХІД», заінтересовані особи: ТзОВ «Фінансова компанія «Довіра та Гарантія» (первісний стягував), ОСОБА_1 (боржник), ОСОБА_2 (боржниця), третя сторона: Тлумацький відділ ДВС в Івано-Франківському районі Івано-Франківської області Південно-Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Івано-Франківськ), звернулось в суд з заявою про заміну сторони виконавчого провадження, а саме стягувача, по справі № 686/5224/14-ц.

16.03.2023 року ухвалою судді Тлумацького районного суду Івано-Франківської області заяву про заміну сторони виконавчого провадження було залишено без руху, надавши заявнику термін для усунення недоліків.

У встановлений судом строк заявник частково усунув недоліки заяви, однак з метою забезпечення доступу до правосуддя, суд вважає за можливе призначити судове засідання по даній справі. Також заявник у своїй заяві про усунення недоліків вказав первісного стягувача - ПАТ «КРЕДОБАНК», в якості заінтересованої особи по справі.

Згідно ч. 3 ст. 442 ЦПК України, суд розглядає заяву про заміну сторони її правонаступником у десятиденний строк з дня її надходження до суду у судовому засіданні з повідомленням учасників справи та заінтересованих осіб. Неявка учасників справи та інших осіб не є перешкодою для вирішення питання про заміну сторони виконавчого провадження.

Беручи до уваги заяву про усунення недоліків, вважаю, що до участі у справі слід залучити ПАТ «КРЕДОБАНК», в якості заінтересованої особи.

За наведених обставин, слід призначити судове засідання для вирішення питання про заміну сторони виконавчого провадження.

Відповідно до ч. 1 ст. 128 ЦПК України суд викликає учасників справи у судове засідання або для участі у вчиненні процесуальної дії, якщо визнає їх явку обов`язковою.

Відповідно до ч. 6 ст. 95 ЦПК України якщо подано копію (електронну копію) письмового доказу, суд за клопотанням учасника справи або з власної ініціативи може витребувати у відповідної особи оригінал письмового доказу. Якщо оригінал письмового доказу не подано, а учасник справи або суд ставить під сумнів відповідність поданої копії (електронної копії) оригіналу, такий доказ не береться судом до уваги.

Ознайомившись з матеріалами доданими до заяви, вважаю, що для з`ясування усіх обставин справи, повного та об`єктивного її розгляду, необхідна особиста участь представника заявника в судовому процесі та дача ним особистих пояснень, оскільки необхідно встановити факти і обставини, які можуть бути відомі лише представнику заявника, а тому суд вважає за необхідне визнати явку представника заявника обов`язковою та зобов`язатийого надати суду для огляду в судовому засіданні оригінали письмових документів, копії яких долучено до заяви про заміну сторони виконавчого провадження та інших доказів на підтвердження викладених у ній обставин.

На підставі наведеного, керуючись ст.ст. 95, 128, 260-261, 442 ЦПК України, суддя, -

П О С Т А Н О В И В :

Залучити до участі у справі за заявою Товариства з обмеженою відповідальністю «ФІНАНС КОНСАЛТИНГ ЗАХІД», заінтересовані особи: Товариство з обмеженою відповідальністю «Фінансова компанія «Довіра та Гарантія», ОСОБА_1 , ОСОБА_2 , третя сторона: Тлумацький відділ державної виконавчої служби в Івано-Франківському районі Івано-Франківської області Південно-Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Івано-Франківськ), про заміну сторони виконавчого провадження, заінтересовану особу - Публічне акціонерне товариство «КРЕДОБАНК».

Для вирішення заяви Товариства з обмеженою відповідальністю «ФІНАНС КОНСАЛТИНГ ЗАХІД», заінтересовані особи: Публічне акціонерне товариство «КРЕДОБАНК», Товариство з обмеженою відповідальністю «Фінансова компанія «Довіра та Гарантія», ОСОБА_1 , ОСОБА_2 , третя сторона: Тлумацький відділ державної виконавчої служби в Івано-Франківському районі Івано-Франківської області Південно-Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Івано-Франківськ), про заміну сторони виконавчого провадження, призначити судове засідання на 08 год. 30 хв. 20 квітня 2023 року в залі судових засідань Тлумацького районного суду Івано-Франківської області.

Визнати обов`язковою явку представника заявника Товариства з обмеженою відповідальністю «ФІНАНС КОНСАЛТИНГ ЗАХІД» в судовому засіданні по даній цивільній справі, яке відбудеться в приміщенні Тлумацького районного суду за адресою: Івано-Франківська область,м. Тлумач, вул. Винниченка, 14а, о 08 год. 30 хв. 20 квітня 2023 року.

Зобов`язати представниказаявника Товариства з обмеженою відповідальністю «ФІНАНС КОНСАЛТИНГ ЗАХІД», у відповідності до вимог ст. 95 ЦПК України, до початку проведення першого судового засідання надати суду для огляду в судовому засіданні оригінали письмових документів, копії яких долучено до заяви про заміну сторони виконавчого провадження та інших доказів на підтвердження викладених у ній обставин.

Попередити представника заявника, що уразі неявкив судовезасідання донього можутьбути застосованізаходи процесуальногопримусу.

Копію ухвали надіслати заявнику до виконання та заінтересованим особам до відома.

Ухвала оскарженню не підлягає.

СуддяУ. Ю. ЛУКОВКІНА

Дата ухвалення рішення29.03.2023
Оприлюднено30.03.2023

Судовий реєстр по справі —686/5224/14-ц

Ухвала від 20.07.2023

Цивільне

Тлумацький районний суд Івано-Франківської області

МОТРУК Л. І.

Ухвала від 07.06.2023

Цивільне

Тлумацький районний суд Івано-Франківської області

МОТРУК Л. І.

Ухвала від 09.05.2023

Цивільне

Тлумацький районний суд Івано-Франківської області

ЛУКОВКІНА У. Ю.

Ухвала від 09.05.2023

Цивільне

Тлумацький районний суд Івано-Франківської області

ЛУКОВКІНА У. Ю.

Ухвала від 29.03.2023

Цивільне

Тлумацький районний суд Івано-Франківської області

ЛУКОВКІНА У. Ю.

Ухвала від 16.03.2023

Цивільне

Тлумацький районний суд Івано-Франківської області

ЛУКОВКІНА У. Ю.

Ухвала від 24.05.2021

Цивільне

Тлумацький районний суд Івано-Франківської області

Луковкіна У. Ю.

Ухвала від 26.03.2021

Цивільне

Тлумацький районний суд Івано-Франківської області

Луковкіна У. Ю.

Ухвала від 06.12.2018

Цивільне

Тлумацький районний суд Івано-Франківської області

Лущак Н. І.

Ухвала від 20.11.2018

Цивільне

Тлумацький районний суд Івано-Франківської області

Лущак Н. І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні