Ухвала
від 27.04.2023 по справі 210/1644/23
ДЗЕРЖИНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.КРИВОГО РОГУ

ДЗЕРЖИНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА КРИВОГО РОГУ

ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 210/1644/23

Провадження № 2/210/790/23

У Х В А Л А

іменем України

"27" квітня 2023 р.

Дзержинський районний суд міста Кривого Рогу Дніпропетровської області в складі головуючого- судді Чайкіної О.В., за участі секретаря Степанеко О.А., розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду м. Кривого Рогу Дніпропетровської області, відповідно до ст.247 ЦПК України в порядку спрощеного позовного провадження (без виклику сторін) цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до Публічного акціонерного товариства «АрселорМіттал Кривий Ріг», третя особа: Первинна професійна спілка виробництва та транспорту «ЩИТ» про визнання незаконними та скасування розпорядження-

ВСТАНОВИВ:

В провадженні суду знаходиться вищевказана справа.

Розгляд справи ухвалено проводити в порядку спрощеного позовного провадження без виклику сторін. Розгляд справи призначено на 27 квітня 2023 року.

Представником відповідач до канцелярії суду подано клопотання про продовження процесуальних строків на подання відзиву по справі, а також про розгляд справи в судовому засіданні з повідомленням (викликом) сторін.

Згідно ч. 2 ст. 247 ЦПК України у разі неявки в судове засідання всіх учасників справи чи в разі якщо відповідно до положень цього Кодексу розгляд справи здійснюється судом за відсутності учасників справи, фіксування судового процесу за допомогою звукозаписувального технічного засобу не здійснюється.

Щодо продовження відповідачу строку для подання відзиву.

Відповідно до ч.7 ст.178, 278 ЦПК України відзив подається в строк, встановлений судом, який не може бути меншим п`ятнадцяти днів з дня вручення ухвали про відкриття провадження у справі.

Частиною 2 ст. 127 ЦПК України визначено, що встановлений судом процесуальний строк може бути продовжений судом за заявою учасника справи, поданою до закінчення цього строку, чи з ініціативи суду.

У зв`язку з наведеним, суд вважає, що судове засідання в порядку спрощеного позовного провадження слід відкласти, в межах строку передбаченого статтею 275 ЦПК України, продовжити відповідачу строк для подання відзиву на позовну заяву на 15 днів з дня отримання вказаної ухвали.

Щодо розгляду цивільної справи за правилами спрощеного позовного провадження з повідомленням (викликом сторін).

Відповідно до вимог ч.7 ст.277 ЦПК України, дана справа підлягає розгляду виключно в порядку спрощеного провадження.

Обставини, які виключають розгляд справи в порядку спрощеного провадження (звернення відповідача з зустрічним позовом, відповідною заявою, збільшення розміру позовних вимог, тощо) у справі відсутні.

Разом з тим, враховуючи, що обидві сторони клопочуть перед судом про розгляд справи з повідомленням (викликом) сторін, з метою з метою дотримання рівності та диспозитивності учасників процесу суд вважає за необхідне задовольнити вказане клопотання.

Враховуючи, що в судове засідання сторони не з"явились, відзив на позовну заяву не надходив, відповідач повідомив про причини неявки, які судом визнано поважними, підстави для винесення заочного рішення відсутні, суд приходить до висновку про необхідність відкладення судового засідання.

Керуючись ст.ст. 223, 240, 258-259, 353 ЦПК України, суд,

ПОСТАНОВИВ:

Відкласти судове засідання у цивільній справі ОСОБА_1 до Публічного акціонерного товариства «АрселорМіттал Кривий Ріг», третя особа: Первинна професійна спілка виробництва та транспорту «ЩИТ» про визнання незаконними та скасування розпорядження- на 24 травня 2023 року на 12 год. 30 хв.

Розгляд справи проводити в порядку спрощеного позовного провадження з повідомленням (викликом) сторін.

Продовжити відповідачу строк для подання відзиву на позовну заяву на 15 днів з дня отримання вказаної ухвали.

Судове засідання відбудеться у приміщенні Дзержинського районного суду м. Кривого Рогу Дніпропетровської області за адресою: 50074, Дніпропетровська область, м. Кривий Ріг, проспект Миру 24, зал судових засідань №309, головуючий-суддя Чайкіна О.В.

Повідомити осіб, що беруть участь у справі про час та місце розгляду справи, а також про те, що інформацію щодо цієї справи вони можуть отримати на веб-сайті судової влади України в мережі Інтернет за веб-адресою https://court.gov.ua/fair/sud0408/.

Роз`яснити сторонам, що їх неявка не є перешкодою для розгляду справи без їх участі у відповідності до ч.1 ст.223 ЦПК України.

Ухвала суду є остаточна та оскарженню не підлягає.

Суддя: О. В. Чайкіна

Дата ухвалення рішення27.04.2023
Оприлюднено02.05.2023

Судовий реєстр по справі —210/1644/23

Ухвала від 19.03.2024

Цивільне

Касаційний цивільний суд Верховного Суду

Краснощоков Євгеній Віталійович

Постанова від 13.12.2023

Цивільне

Дніпровський апеляційний суд

Тимченко О. О.

Ухвала від 15.11.2023

Цивільне

Дніпровський апеляційний суд

Тимченко О. О.

Ухвала від 12.10.2023

Цивільне

Дніпровський апеляційний суд

Тимченко О. О.

Ухвала від 25.09.2023

Цивільне

Дніпровський апеляційний суд

Тимченко О. О.

Ухвала від 05.09.2023

Цивільне

Дніпровський апеляційний суд

Тимченко О. О.

Рішення від 20.06.2023

Цивільне

Дзержинський районний суд м.Кривого Рогу

Чайкіна О. В.

Рішення від 20.06.2023

Цивільне

Дзержинський районний суд м.Кривого Рогу

Чайкіна О. В.

Ухвала від 27.04.2023

Цивільне

Дзержинський районний суд м.Кривого Рогу

Чайкіна О. В.

Ухвала від 30.03.2023

Цивільне

Дзержинський районний суд м.Кривого Рогу

Чайкіна О. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмТелеграмВайберВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні