Ухвала
від 01.05.2023 по справі 22/280
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД МІСТА КИЄВА

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД міста КИЄВА 01054, м.Київ, вул.Б.Хмельницького,44-В, тел. (044) 284-18-98, E-mail: inbox@ki.arbitr.gov.ua

УХВАЛА

м. Київ

01.05.2023Справа № 22/280

Господарський суд міста Києва у складі судді Баранова Д.О., дослідивши матеріали заяви Запорізького медико-фармацевтичного університету про зміну стягувача його правонаступником, поновлення строку для пред`явлення виконавчого документу до виконання, видачу дублікату наказу,

у справі № 22/280

за позовом Запорізького державного медичного університету

до Акціонерного банку "Інко"

про стягнення боргу та пені

Без виклику представників учасників справи

ВСТАНОВИВ:

Згідно постанови Київського апеляційного господарського суду від 28.11.2005 поновлено Запорізькому державному медичному університету строк для пред`явлення до виконання наказу Вищого господарського суду України від 28.10.1996 виданого на підставі рішення Вищого господарського суду України від 24.09.2996 та ухвали Вищого арбітражного суду України від 28.10.1996 у справі 111/7.

На виконання зазначеної постанови Господарським судом міста Києва видано наказ від 28.12.2005.

27.04.2023 до Господарського суду міста Києва надійшла заява Запорізького медико-фармацевтичного університету про зміну стягувача його правонаступником, поновлення строку для пред`явлення виконавчого документу до виконання, видачу дублікату наказу.

За наслідками проведення повторного автоматизованого розподілу справи № 22/280, зареєстрованих за вхідним № 01-20/3250/23, визначено суддю Баранова Д.О. для розгляду заяви Запорізького медико-фармацевтичного університету про зміну стягувача його правонаступником, поновлення строку для пред`явлення виконавчого документу до виконання, видачу дублікату наказу.

Частиною 2 ст. 329 Господарського процесуального кодексу України передбачено, що заява про поновлення пропущеного строку подається до суду, який розглядав справу як суд першої інстанції, і розглядається в судовому засіданні з повідомленням учасників справи. Їхня неявка не є перешкодою для вирішення питання про поновлення пропущеного строку. Суд розглядає таку заяву в десятиденний строк.

Відповідно до ч. 1, 2 та 3 ст. 334 Господарського процесуального кодексу України у разі вибуття однієї із сторін виконавчого провадження суд замінює таку сторону її правонаступником. Заяву про заміну сторони її правонаступником може подати сторона (заінтересована особа), державний або приватний виконавець. Суд розглядає заяву про заміну сторони її правонаступником у десятиденний строк з дня її надходження до суду у судовому засіданні з повідомленням учасників справи та заінтересованих осіб.

Неявка учасників справи та інших осіб не є перешкодою для вирішення питання про заміну сторони виконавчого провадження.

Враховуючи викладене та керуючись ст. 234, 329 та 334 Господарського процесуального кодексу України, суд

УХВАЛИВ:

1. Розгляд заяви Запорізького медико-фармацевтичного університету про зміну стягувача його правонаступником, поновлення строку для пред`явлення виконавчого документу до виконання, видачу дублікату наказу призначити на 24.05.23 о 11:50 год. Засідання відбудеться у приміщенні Господарського суду міста Києва за адресою: м. Київ, вул. Богдана Хмельницького, 44- Б, зал № 18.

2. Запропонувати Акціонерному банку "Інко" строк до 17.05.2023 надати суду письмові пояснення по суті заяви Запорізького медико-фармацевтичного університету про зміну стягувача його правонаступником, поновлення строку для пред`явлення виконавчого документу до виконання, видачу дублікату наказу.

3. Учасникам процесу направити в судове засідання своїх представників, повноваження, яких повинні бути оформлені у відповідності з вимогами ст. 60 Господарського процесуального кодексу України, а також надати належним чином засвідчені копії документів, що підтверджують повноваження представників.

4. Запропонувати учасникам судового процесу брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів за допомогою Системи відеоконференцзв`язку (ВКЗ) у порядку ст. 197 Господарського процесуального кодексу України.

5. Повідомити учасникам судового процесу обліковий запис Системи відеоконференцзв`язку (ВКЗ) судді Баранова Д.О. - Baranov_judge@ki.arbitr.gov.ua.

6. Запропонувати учасникам судового процесу для участі у судовому засіданні в режимі відеоконференції не пізніше ніж за п`ять днів до судового засідання подати до суду заяву (засобами поштового зв`язку, на електронну пошту суду (підписану, за наявності, електронним підписом) або до скриньки для кореспонденції, встановленої у приміщенні канцелярії суду) про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду за допомогою Системи відеоконференцзв`язку (ВКЗ) із зазначенням його облікового запису (логіну).

Ухвала набрала законної сили 01.05.2023 та оскарженню не підлягає.

Суддя Дмитро БАРАНОВ

Учасники процесу мають можливість отримувати процесуальні документи в електронному вигляді паралельно з документами у паперовому вигляді.

Для отримання процесуальних документів в електронному вигляді потрібно:

1. Зареєструватися в системі обміну електронними документами між судом та учасниками судового процесу (завести поштову скриньку електронного суду), розміщеній на офіційному веб-порталі судової влади України за адресою: mail.gov.ua.

2. Подати до суду заявку про отримання процесуальних документів в електронному вигляді, яку необхідно роздрукувати на офіційному веб-порталі судової влади України у вищевказаному розділі. Процесуальні документи у відповідній справі, що видані після дати подання вказаної Заявки до суду, будуть надходити в електронному вигляді на зареєстровану електронну адресу учасника судового процесу в домені mail.gov.ua, зазначену в Заявці.

Учасники процесу можуть отримати інформацію щодо даної справи в мережі Інтернет за веб-адресою сторінки на офіційному веб-порталі судової влади України - http://ki.arbitr.gov.ua/sud5011/gromadyanam/csz/

СудГосподарський суд міста Києва
Дата ухвалення рішення01.05.2023
Оприлюднено04.05.2023
Номер документу110567465
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —22/280

Ухвала від 18.08.2023

Господарське

Господарський суд міста Києва

Комарова О.С.

Ухвала від 07.08.2023

Господарське

Господарський суд міста Києва

Турчин С.О.

Ухвала від 24.05.2023

Господарське

Господарський суд міста Києва

Баранов Д.О.

Ухвала від 01.05.2023

Господарське

Господарський суд міста Києва

Баранов Д.О.

Ухвала від 07.07.2012

Господарське

Господарський суд міста Києва

Шкурат А.М.

Рішення від 19.09.2011

Господарське

Господарський суд міста Києва

Самсін Р.І.

Ухвала від 11.08.2011

Господарське

Господарський суд міста Києва

Самсін Р.І.

Ухвала від 01.10.2010

Господарське

Господарський суд міста Києва

Самсін Р.І.

Ухвала від 10.09.2010

Господарське

Господарський суд міста Києва

Самсін Р.І.

Постанова від 13.10.2009

Господарське

Дніпропетровський апеляційний господарський суд

Білецька Л.М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні