Ухвала
від 10.05.2023 по справі 758/4549/20
ГОЛОСІЇВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА КИЄВА

Справа № 758/4549/20

Провадження № 2/752/688/23

У Х В А Л А

10 травня 2023 року Голосіївський районний суд м. Києва у складі:

головуючого судді Плахотнюк К.Г.

за участі секретаря судового засідання Давиденко В.Р.

провівши підготовче провадження у справі за позовними вимогами ОСОБА_1 до комунального підприємства з утримання та експлуатації житлового фонду спеціального призначення «Спецжитлофонд», Київської міської державної адміністрації, третя особа Офіс Генерального прокурора про визнання права проживання в квартирі безстроково та зобов`язання вчинити дії, зустрічною позовною заявою комунального підприємства з утримання та експлуатації житлового фонду спеціального призначення «Сецжитлофонд» до ОСОБА_1 , третя особа Офіс Генерального прокурора про виселення,

встановив:

14.04.2020 року ОСОБА_1 звернулася до Подільського районного суду м. Києва з позовом про визнання права проживання в квартирі безстроково, зобов`язання вчинити дії, яким позивалася до КП з утримання та експлуатації житлового фонду спеціального призначення «Спецжитлофонд».

Ухвалою судді Подільського районного суду м. Києва від 16 квітня 2020 року позовну заяву ОСОБА_1 передано за підсудністю до Голосіївського районного суду м. Києва.

Провадження у справі відкрито 06.08.2020 року з призначенням справи до розгляду за правилами загального позовного провадження.

05.10.2020 року відповідач КП з утримання та експлуатації житлового фонду спеціального призначення «Спецжитлофонд» подало до суду відзив на позов ОСОБА_1

23.11.2020 року третя особа Офісом Генерального прокурора подано пояснення на позов ОСОБА_1 ..

Ухвалою суду від 03.02.2021 року прийнято до провадження зустрічну позовну заяву КП «Спецжитлофонд» до ОСОБА_1 про виселення.

Позивачка не скористалась правом подачі відзиву на зустрічну позовну заяву КП «Спецжитлофонд».

Підготовче засідання, призначене на 10.05.2023 року за клопотанням представника позивачки ОСОБА_1 - адвоката Юрочкіна Ю.В. призначалося судом у режимі відеоконференції, однак зв`язок не відбувся, через неналежні технічні можливості з боку представника позивачки.

Будь-які клопотання пов`язані з підготовкою справи до судового розгляду по суті від позивачки та її представника до суду не надходили.

Представники відповідача КП «Спецжитлофонд» та третьої особи Офісу Генерального прокурора повідомили про відсутність клопотань та заяв процесуального характеру пов`язаних із підготовкою справи до судового розгляду по суті. Просили закрити підготовче провадження.

Судом надано можливість сторонам у справі скористатися своїм правом подачі суду доказів на підтвердження зазначених підстав для заявлених позовних вимог, а також їх заперечень, визначити, які обставини входять до предмета доказування, встановити порядок з`ясування обставин, на які сторони посилаються як на підставу своїх вимог і заперечень, та порядок дослідження доказів, якими вони обгрунтовуються під час розгляду справи по суті.

Представник відповідача повідомила суду про відсутність можливості вирішити заявлений спір укладенням мирової угоди.

Судом з`ясовано питання про склад осіб прав та законних інтересів яких може стосуватися ухвалене судом рішення за результатами розгляду заявлених позовних вимог.

Судом визначено, які обставини входять до предмета доказування, встановлено звичайний порядок з`ясування обставин, на які позивачі посилаються як на підставу своїх вимог, а відповідачі їх заперечень, а також порядок дослідження доказів, якими вони обгрунтовуються під час розгляду справи по суті.

На підставі викладеного, керуючись ст. 200 ЦПК України, суд -

ухвалив:

закрити підготовче провадження за позовними вимогами ОСОБА_1 до комунального підприємства з утримання та експлуатації житлового фонду спеціального призначення «Спецжитлофонд», Київської міської державної адміністрації, третя особа Офіс Генерального прокурора про визнання права проживання в квартирі безстроково та зобов`язання вчинити дії, зустрічною позовною заявою комунального підприємства з утримання та експлуатації житлового фонду спеціального призначення «Сецжитлофонд» до ОСОБА_1 , третя особа Офіс Генерального прокурора про виселення.

Призначити справу до судового розгляду по суті на 10 00 год. 23 серпня 2023 року.

Ухвала не підлягає оскарженню окремо від судового рішення.

Заперечення на ухвалу суду можуть бути включені до апеляційної скарги на рішення суду.

Суддя: Плахотнюк К.Г.

Дата ухвалення рішення10.05.2023
Оприлюднено12.05.2023

Судовий реєстр по справі —758/4549/20

Ухвала від 28.02.2024

Цивільне

Голосіївський районний суд міста Києва

Плахотнюк К. Г.

Ухвала від 12.12.2023

Цивільне

Голосіївський районний суд міста Києва

Кордюкова Ж. І.

Ухвала від 08.12.2023

Цивільне

Голосіївський районний суд міста Києва

Плахотнюк К. Г.

Ухвала від 23.08.2023

Цивільне

Голосіївський районний суд міста Києва

Плахотнюк К. Г.

Ухвала від 10.05.2023

Цивільне

Голосіївський районний суд міста Києва

Плахотнюк К. Г.

Ухвала від 13.04.2023

Цивільне

Голосіївський районний суд міста Києва

Плахотнюк К. Г.

Ухвала від 03.02.2021

Цивільне

Голосіївський районний суд міста Києва

Плахотнюк К. Г.

Ухвала від 03.02.2021

Цивільне

Голосіївський районний суд міста Києва

Плахотнюк К. Г.

Ухвала від 25.11.2020

Цивільне

Київський апеляційний суд

Мазурик Олена Федорівна

Постанова від 24.11.2020

Цивільне

Київський апеляційний суд

Мазурик Олена Федорівна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні