Ухвала
від 10.05.2023 по справі 686/27517/22
ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 686/27517/22

Провадження № 2/686/548/23

УХВАЛА

10 травня 2023 року

Хмельницький міськрайонний суд

в складі: головуючого судді Салоїд Н.М.

при секретареві - Лоб І.А.,

з участю представника позивача ОСОБА_1 ,

представника відповідача Величка В.І.,

розглянувши у відкритому підготовчому судовому засіданні в м. Хмельницький в залі суду клопотання експерта про надання додаткових матеріалів у зв`язку з призначенням землевпорядної експертизи, -

в с т а н о в и в :

В провадженні Хмельницького міськрайонного суду знаходиться цивільна справа за позовом заступника керівника окружної прокуратури м. Хмельницького до Хмельницької міської ради, ОСОБА_2 про визнання недійсним рішення сесії, скасування державної реєстрації прав та скасування державної реєстрації у державному земельному кадастрі, зобов`язання повернути земельну ділянку лісогосподарського призначення.

Ухвалою суду 21 лютого 2023 року було призначено земельно-технічну експертизу на предмет встановлення чи перебуває земельна ділянка надана ОСОБА_2 в межах земельних ділянок лісогосподарського призначення, які передані в постійне користування Державному підприємству Хмелшьницьке обласне спеціалізоване лісове агропромисдлове підприєиство «Хмельницькоблагроліс» на підставі розпорядження голови Хмельницької обласної державної адміністрації від 24 грудня 2008 року №633/2008-р.

Експертом ОСОБА_3 було направлно клопотання про надання оригінал або завірені копії затвердженої землевпорядної або затвердженої проектно-технічної документації на земельні ділянки лісогосподарського призначення, які передані в постійне користування Державному підприємству «Хмельницьке обласне спеціалізоване лісове агропромислове підприємству «Хмельницькоблагроліс» на підставі розпорядження голови Хмельницької обласної державної адміністрації від 24 грудня 2008 року № 632008-р (що містять детальні дані про місце розташування меж земельних ділянок.

Прокурор Мельник В.М. вказані документи необхідні для проведення призначеної судом земельно-технічної експертизи можуть бути витребувані у Державному підприємству «Хмельницьке обласне спеціалізоване лісове агропромислове підприємству «Хмельницькоблагроліс».

Представник відповідача Гавришка В.В. не заперечує про витребування вказаних документів, оскільки наданого планшету третьої особи явно недостатньо для проведення такої експертизи.

Представник філії «Старокостянтинівське лісове господарство» Державного спеціалізованого господарського підприємства «Ліси України» в судове засідання не з`явився, повідомлений про час і місце розгляду справи у передбаченому законом порядку. Подав клопотання про долучення до матеріалів справи планшета № 13.

Суд, перевіривши матеріали справи, вважає необхідним витребувати у філії «Старокостянтинівське лісове господарство» Державного спеціалізованого господарського підприємства «Ліси України» оригінал або завірені копії затвердженої землевпорядної або затвердженої проектно-технічної документації на земельні ділянки лісогосподарського призначення, які передані в постійне користування Державному підприємству «Хмельницьке обласне спеціалізоване лісове агропромислове підприємству «Хмельницькоблагроліс» на підставі розпорядження голови Хмельницької обласної державної адміністрації від 24 грудня 2008 року № 632008-р (що містять детальні дані про місце розташування меж земельних ділянок у зв`язку з призначенням почеркознавчої експертизи.

На підставі наведеного та керуючись ст.ст. 84,116 ЦПК України, суд

п о с т а н о в и в :

Витребувати у філії «Старокостянтинівське лісове господарство» Державного спеціалізованого господарського підприємства «Ліси України» оригінал або завірені копії затвердженої землевпорядної або затвердженої проектно-технічної документації на земельні ділянки лісогосподарського призначення, які передані в постійне користування Державному підприємству «Хмельницьке обласне спеціалізоване лісове агропромислове підприємству «Хмельницькоблагроліс» на підставі розпорядження голови Хмельницької обласної державної адміністрації від 24 грудня 2008 року № 632008-р (що містять детальні дані про місце розташування меж земельних ділянок.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя :

СудХмельницький міськрайонний суд Хмельницької області
Дата ухвалення рішення10.05.2023
Оприлюднено12.05.2023
Номер документу110761151
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із земельних відносин, з них: спори про припинення права власності на земельну ділянку

Судовий реєстр по справі —686/27517/22

Ухвала від 21.02.2024

Цивільне

Хмельницький міськрайонний суд Хмельницької області

Салоїд Н. М.

Ухвала від 15.11.2023

Цивільне

Хмельницький міськрайонний суд Хмельницької області

Салоїд Н. М.

Ухвала від 25.10.2023

Цивільне

Хмельницький міськрайонний суд Хмельницької області

Салоїд Н. М.

Ухвала від 10.05.2023

Цивільне

Хмельницький міськрайонний суд Хмельницької області

Салоїд Н. М.

Ухвала від 01.05.2023

Цивільне

Хмельницький міськрайонний суд Хмельницької області

Салоїд Н. М.

Постанова від 10.04.2023

Цивільне

Хмельницький апеляційний суд

Корніюк А. П.

Постанова від 10.04.2023

Цивільне

Хмельницький апеляційний суд

Корніюк А. П.

Ухвала від 21.03.2023

Цивільне

Хмельницький апеляційний суд

Корніюк А. П.

Ухвала від 20.03.2023

Цивільне

Хмельницький міськрайонний суд Хмельницької області

Салоїд Н. М.

Ухвала від 13.03.2023

Цивільне

Хмельницький апеляційний суд

Корніюк А. П.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні