Ухвала
від 15.11.2023 по справі 686/27517/22
ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 686/27517/22

Провадження № 2/686/548/23

УХВАЛА

15 листопада 2023 року

Хмельницький міськрайонний суд

в складі: головуючого судді Салоїд Н.М.,

при секретареві Лоб І.А.,

з участі прокурора Мельника В.М.,

відповідача ОСОБА_1 та його представника - ОСОБА_2 ,

розглянувши у відкритому підготовчому судовому засіданні в залі суду в м. Хмельницькому справу за позовом Заступника керівника Хмельницької окружної прокуратури м. Хмельницького в інтересах держави в особі Хмельницької обласної державної адміністрації, третьої особи без самостійних вимог на стороні позивача державного підприємства «Старокостянтинівське лісове господарство» до Хмельницької міської ради, ОСОБА_1 про визнання недійсним рішення сесії, скасування державної реєстрації прав та скасування державної реєстрації у державному земельному кадастрі, зобов`язання повернути земельну ділянку лісогосподарського призначення, -

встановив:

Заступник керівника Хмельницької окружної прокуратури м. Хмельницького звернувся до суду із позовом в інтересах держави в особі Хмельницької обласної державної адміністрації, третьої особи без самостійних вимог на стороні позивача державного підприємства «Старокостянтинівське лісове господарство» до Хмельницької міської ради, ОСОБА_1 про визнання недійсним рішення сесії, скасування державної реєстрації прав та скасування державної реєстрації у державному земельному кадастрі, зобов`язання повернути земельну ділянку лісогосподарського призначення.

Ухвалою Хмельницького міськрайонного суду від 29.12.2023 року зазначену справу було прийнято до провадження за правилами загального позовного провадження та справу призначено до підготовчого засідання.

У підготовчому судовому засіданні прокурор просить закрити підготовче провадження.

В судовому засіданні відповідач ОСОБА_1 та його представник не заперечують про закриття підготовчого провадження.

Представник Хмельницької міської ради повідомлений про час і місце розгляду справи у передбаченому законом порядку.

Суд, перевіривши матеріали справи, вважає, що є підстави для закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті, оскільки на стадії підготовчого провадження судом проведено дії, передбачені ст. 197 ЦПК України, з метою забезпечення правильного, своєчасного і безперешкодного розгляду справи по суті протягом розумного строку, вирішено клопотання сторін.

Відповідно до ч.2 ст.200 ЦПК України, за результатами підготовчого судового засідання суд постановляє ухвалу про залишення позовної заяви без розгляду, закриття провадження у справі, закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Враховуючи викладене, суд приходить до висновку про необхідність закриття підготовчого засідання та призначення справи до судового розгляду по суті.

На підставі викладеного та керуючись ст.ст.189,196-198,200 ЦПК України, суд,-

п о с т а н о в и в :

Закрити підготовче провадження по цивільній справі за позовом Заступника керівника Хмельницької окружної прокуратури м. Хмельницького в інтересах держави в особі Хмельницької обласної державної адміністрації, третьої особи без самостійних вимог на стороні позивача державного підприємства «Старокостянтинівське лісове господарство» до Хмельницької міської ради, ОСОБА_1 про визнання недійсним рішення сесії, скасування державної реєстрації прав та скасування державної реєстрації у державному земельному кадастрі, зобов`язання повернути земельну ділянку лісогосподарського призначення та призначити справу до судового розгляду по суті у приміщенні Хмельницького міськрайонного суду Хмельницької області (29000, м. Хмельницький, вул. Кам`янецька, 117, каб. 12) на 12 грудня 2023 року 11 годину 00 хвилин.

Про час і місце судового засідання повідомити учасників справи.

Встановити наступний порядок з`ясування обставин та дослідження доказів: заслухати вступне слово учасників справи (їх представників), дослідити письмові докази.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя:

СудХмельницький міськрайонний суд Хмельницької області
Дата ухвалення рішення15.11.2023
Оприлюднено17.11.2023
Номер документу114945216
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із земельних відносин, з них: спори про припинення права власності на земельну ділянку

Судовий реєстр по справі —686/27517/22

Ухвала від 21.02.2024

Цивільне

Хмельницький міськрайонний суд Хмельницької області

Салоїд Н. М.

Ухвала від 15.11.2023

Цивільне

Хмельницький міськрайонний суд Хмельницької області

Салоїд Н. М.

Ухвала від 25.10.2023

Цивільне

Хмельницький міськрайонний суд Хмельницької області

Салоїд Н. М.

Ухвала від 10.05.2023

Цивільне

Хмельницький міськрайонний суд Хмельницької області

Салоїд Н. М.

Ухвала від 01.05.2023

Цивільне

Хмельницький міськрайонний суд Хмельницької області

Салоїд Н. М.

Постанова від 10.04.2023

Цивільне

Хмельницький апеляційний суд

Корніюк А. П.

Постанова від 10.04.2023

Цивільне

Хмельницький апеляційний суд

Корніюк А. П.

Ухвала від 21.03.2023

Цивільне

Хмельницький апеляційний суд

Корніюк А. П.

Ухвала від 20.03.2023

Цивільне

Хмельницький міськрайонний суд Хмельницької області

Салоїд Н. М.

Ухвала від 13.03.2023

Цивільне

Хмельницький апеляційний суд

Корніюк А. П.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні