Ухвала
від 16.05.2023 по справі 485/688/21
ЧЕРВОНОЗАВОДСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ХАРКОВА

16 травня 2023 року

№ провадження 2/646/27/2023

Справа № 485/688/21

У Х В А Л А

іменем України

16.05.2023 року Червонозаводський районний суд м. Харкова в складі:

головуючого судді Глоби М.М.,

за участю секретаря судового засідання Борщ Л.В.,

розглянувши у відкритому підготовчому судовому засіданні в приміщенні суду в м. Харкові цивільну справу за позовною заявою ОСОБА_1 до ОСОБА_2 про стягнення додаткових витрат на дітей та визначення місця проживання дітей разом з матір`ю, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору: Служба у справах дітей Снігурівської районної державної адміністрації, Департамент служб у справах дітей Харківської міської ради,

ВСТАНОВИВ:

У червні 2021 року позивач звернулась до суду з вищевказаним позовом, в якому просила суд стягнути з відповідача ОСОБА_2 додаткові витрати на утримання малолітніх дітей: ОСОБА_3 , ІНФОРМАЦІЯ_1 та ОСОБА_4 , ІНФОРМАЦІЯ_2 , визначити місце проживання малолітніх дітей разом з матір`ю та стягнути з відповідача на користь позивача сплачений судовий збір.

В провадженні Червонозаводського районного суду м. Харкова (головуючий суддя Феленко Ю.А.) перебувала вищезазначена цивільна справа.

Ухвалою Червонозаводського районного суду м. Харкова від 19.07.2021 відкрито провадження у справі за правилами загального позовного провадження.

30.11.2021 на підставі розпорядження № 02?13/148 «Щодо повторного автоматизованого розподілу невирішених судових справ, які перебували в провадженні судді Феленка Ю.А.» справа надійшла в провадження судді Теслікової І.І. 08.12.2021 року.

Розпорядженням Голови Верховного Суду №4/0/9-22 від 10.03.2022 року «Про зміну територіальної підсудності справ в умовах воєнного стану» змінено територіальну підсудність судових справ Червонозаводського районного суду м. Харкова, визначено територіальну підсудність справ за Ленінським районним судом м. Полтави.

В Ленінському районному суді м. Полтави вищевказана цивільна справа реєстрацію в автоматизованій системі документообігу не проходила.

Вищевказана цивільна справа була повернута Ленінським районним судом м. Полтави до Червонозаводського районного суду м. Харкова, та згідно протоколу автоматизованого розподілу судової справи між суддями, передана для розгляду судді Глобі М.М.

Ухвалою суду від 22.02.2023 року цивільна справа прийнята до провадження, та призначена до підготовчого судового засідання.

Позивач у підготовче судове засідання не прибула, повідомлялась про час та місце розгляду справи своєчасно та належними чином, причини неявки суду не повідомила. Заяв, клопотань до суду не надходило.

Відповідач в судове засідання не з`явився, про час та місце розгляду справи повідомлявся своєчасно та належним чином, причини неявки суду не повідомив.

Представники третіх осіб в судове засідання не прибули, повідомлялись судом про час і місце розгляду справи своєчасно та належним чином, причини неявки суду не повідомили. Заяв, клопотань до суду не надходило.

Відповідно до ч. 2 ст.247ЦПК України у разі неявки в судове засідання всіх осіб, які беруть участь у справі, чи в разі якщо відповідно до положень ЦПК України розгляд справи здійснюється судом за відсутності осіб, які беруть участь у справі, фіксування судового процесу за допомогою звукозаписувального технічного засобу не здійснюється.

Перевіривши матеріали справи, суд приходить до наступного.

Положеннями ст. 189 ЦПК України визначено, що завданнями підготовчого провадження є:

1)остаточне визначення предмета спору та характеру спірних правовідносин, позовних вимог та складу учасників судового процесу;

2) з`ясування заперечень проти позовних вимог;

3) визначення обставин справи, які підлягають встановленню, та зібрання відповідних доказів;

4) вирішення відводів;

5) визначення порядку розгляду справи;

6)вчинення інших дій з метою забезпечення правильного, своєчасного і безперешкодного розгляду справи по суті.

Підготовче провадження починається відкриттям провадження у справі і закінчується закриттям підготовчого засідання.

Згідно ч. 5 ст. 200 ЦПК України, суд з`ясовує думку сторін щодо дати призначення судового засідання для розгляду справи по суті.

З урахуванням вказаного, враховуючи, що всі процесуальні дії, необхідні для призначення справи до судового розгляду по суті вчинено, суд приходить до висновку про необхідність закриття підготовчого засідання та призначення справи до судового розгляду по суті.

На підставі викладеного, керуючись ст. ст. 189, 196-198 ЦПК України, суд -

УХВАЛИВ:

Закрити підготовче засідання по справі за позовною заявою ОСОБА_1 до ОСОБА_2 про стягнення додаткових витрат на дітей та визначення місця проживання дітей разом з матір`ю, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору: Служба у справах дітей Снігурівської районної державної адміністрації, Департамент служб у справах дітей Харківської міської ради.

Призначити справу до судового розгляду по суті у відкритому судовому засіданні на 14 год. 00 хв. 28.06.2023 року.

В судове засідання для розгляду справи по суті викликати учасників справи.

Ухвала апеляційному оскарженню не підлягає, заперечення на неї можуть бути включені до апеляційної скарги на рішення суду.

Суддя

СудЧервонозаводський районний суд м.Харкова
Дата ухвалення рішення16.05.2023
Оприлюднено23.05.2023
Номер документу110984942
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із сімейних відносин

Судовий реєстр по справі —485/688/21

Ухвала від 31.08.2023

Цивільне

Червонозаводський районний суд м.Харкова

Глоба М. М.

Ухвала від 16.05.2023

Цивільне

Червонозаводський районний суд м.Харкова

Глоба М. М.

Ухвала від 22.02.2023

Цивільне

Червонозаводський районний суд м.Харкова

Глоба М. М.

Ухвала від 20.12.2021

Цивільне

Червонозаводський районний суд м.Харкова

Теслікова І. І.

Ухвала від 28.09.2021

Цивільне

Червонозаводський районний суд м.Харкова

Феленко Ю. А.

Ухвала від 31.08.2021

Цивільне

Червонозаводський районний суд м.Харкова

Феленко Ю. А.

Ухвала від 13.08.2021

Цивільне

Червонозаводський районний суд м.Харкова

Феленко Ю. А.

Ухвала від 27.07.2021

Цивільне

Червонозаводський районний суд м.Харкова

Феленко Ю. А.

Ухвала від 19.07.2021

Цивільне

Червонозаводський районний суд м.Харкова

Феленко Ю. А.

Ухвала від 17.06.2021

Цивільне

Снігурівський районний суд Миколаївської області

Квєтка І. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні