Ухвала
від 22.05.2023 по справі 629/421/23
ЛОЗІВСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа№ 629/421/23

Провадження № 2/629/213/23

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

22.05.2023 року Лозівський міськрайонний суд Харківської області у складі головуючого судді Цендри Н.В., за участю секретаря Андрієнко С.А., розглянувши цивільну справу за позовною заявою ОСОБА_1 до Комунального закладу "Барвінківський Будинок Культури" Барвінківської міської територіальної громади Ізюмського району Харківської області, третя особа: Комунального закладу "Барвінківський Будинок Культури" Барвінківської міської територіальної громади Ізюмського району Харківської області Каменєв Олександр Валентинович, про звільнення, поновлення на роботі, стягнення середньомісячного заробітку за час вимушеного прогулу, стягнення моральної шкоди та судових витрат, суд, -

ВСТАНОВИВ:

Позивач звернулася до суду з вищевказаним позовом.

До суду надійшло клопотання про витребування доказів, а саме: позивач просив зокрема витребувати з Головного управління Пенсійного фонду України в Харківській області, адреса 61022, м. Харків, майдан Свободи , Держпром, 3 під`їзд, 2 поверх та Головного управління Державної Податкової служби у Харківській області, адреса: 61057, м. Харків, вул. Пушкінська, буд. 46 інформацію щодо сплати відповідачем податків на доходи фізичних осіб (ПДФО). єдиний соціальний внесок (ЄСВ), військовий збір (ВС) за працівника ОСОБА_2 , завідувача відділом, яка перебуває з відповідачем в трудових правовідносинах з 05 грудня 2022 року.

В судовому засіданні позивач і представник наполягали на задоволенні клопотання.

Представник відповідача в судовому засіданні заперечувала проти задоволення клопотання.

Перевіривши матеріали справи, вивчивши клопотання, суд дійшов до наступного.

Згідно з ч. 1 ст. 84 ЦПК України учасник справи, у разі неможливості самостійно надати докази, вправі подати клопотання про витребування доказів судом.

Таке клопотання повинно бути подане в строк, зазначений у частинах другій та третій статті 83 цього Кодексу. Якщо таке клопотання заявлено з пропуском встановленого строку, суд залишає його без задоволення, крім випадку, коли особа, яка його подає, обґрунтує неможливість його подання у встановлений строк з причин, що не залежали від неї.

Відповідно до ч. 2 ст. 83 ЦПК України позивач, особи, яким законом надано право звертатися до суду в інтересах інших осіб, повинні подати докази разом з поданням позовної заяви.

Згідно з ч. 4 ст. 83 ЦПК України якщо доказ не може бути поданий у встановлений законом строк з об`єктивних причин, учасник справи повинен про це письмово повідомити суд та зазначити: доказ, який не може бути подано; причини, з яких доказ не може бути подано у зазначений строк; докази, які підтверджують, що особа здійснила всі залежні від неї дії, спрямовані на отримання вказаного доказу.

На підставі викладеного, враховуючи, що цивільний позов був поданий 01.02.2023, беручи до уваги, що позивач у клопотанні не обґрунтувала неможливість подання клопотання про витребування доказів у встановлений строк з причин, що не залежали від неї, тому клопотання про витребування доказів подано з порушенням строків, визначених ч. 2 ст. 83 ЦПК України, у зв`язку з чим суд на підставі ч. 1 ст. 84 ЦПК України клопотання про витребування доказів залишає без задоволення.

Керуючись ст.ст.84,259,260 ЦПК України, суд, -

ПОСТАНОВИВ:

Клопотання позивача ОСОБА_1 про витребування доказів - залишити без задоволення.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Наталія ЦЕНДРА

Дата ухвалення рішення22.05.2023
Оприлюднено24.05.2023
Номер документу111002037
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із трудових правовідносин, з них про поновлення на роботі

Судовий реєстр по справі —629/421/23

Рішення від 22.02.2024

Цивільне

Лозівський міськрайонний суд Харківської області

ЦЕНДРА Н. В.

Рішення від 06.02.2024

Цивільне

Лозівський міськрайонний суд Харківської області

ЦЕНДРА Н. В.

Рішення від 06.02.2024

Цивільне

Лозівський міськрайонний суд Харківської області

ЦЕНДРА Н. В.

Ухвала від 11.09.2023

Цивільне

Лозівський міськрайонний суд Харківської області

ЦЕНДРА Н. В.

Ухвала від 22.05.2023

Цивільне

Лозівський міськрайонний суд Харківської області

ЦЕНДРА Н. В.

Ухвала від 05.04.2023

Цивільне

Лозівський міськрайонний суд Харківської області

ЦЕНДРА Н. В.

Ухвала від 07.02.2023

Цивільне

Лозівський міськрайонний суд Харківської області

ЦЕНДРА Н. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні