Рішення
від 06.02.2024 по справі 629/421/23
ЛОЗІВСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 629/421/23

Номер провадження 2/629/6/24

РІШЕННЯ

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

(вступна та резолютивна частина)

06.02.2024 року Лозівський міськрайонний суд Харківської області у складі головуючого судді Цендри Н.В., за участю секретарів Андрієнко С.А., Саченко К.М., адвокатів Смірнової С.А., Остапенко С.Ю., розглянувши у відкритому судовому засіданні у залі суду в місті Лозова Харківської області цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до Комунального закладу "Барвінківський Будинок Культури" Барвінківської міської територіальної громади Ізюмського району Харківської області, третя особа: директор Комунального закладу "Барвінківський Будинок Культури" Барвінківської міської територіальної громади Ізюмського району Харківської області Каменєв Олександр Валентинович, про звільнення, поновлення на роботі, стягнення середньомісячного заробітку за час вимушеного прогулу, стягнення моральної шкоди та судових витрат,-

ВСТАНОВИВ:

Зважаючи на складність справи у викладенні повного рішення, на що може бути витрачений значний час, суд вважає за необхідне проголосити його вступну та резолютивну частину, що відповідає положенням ст. 268 ЦПК України.

Керуючись ст.ст. 2, 12, 13, 77, 81, 89, 263-265 Цивільного процесуального кодексу України, суд, суд,-

ПОСТАНОВИВ :

Позовну заяву ОСОБА_1 до Комунального закладу "Барвінківський Будинок Культури" Барвінківської міської територіальної громади Ізюмського району Харківської області, Управління освіти, культури, молоді та спорту Барвінківської міської ради Ізюмського району Харківської області, третя особа: директор Комунального закладу "Барвінківський Будинок Культури" Барвінківської міської територіальної громади Ізюмського району Харківської області Каменєв Олександр Валентинович, про звільнення, поновлення на роботі, стягнення середньомісячного заробітку за час вимушеного прогулу, стягнення моральної шкоди та судових витрат задовольнити частково.

Визнати незаконним та скасувати наказ від 20 грудня 2022 року № 29-К комунального закладу «Барвінківський будинок культури» Барвінківської міської територіальної громади Ізюмського району Харківської області «Про звільнення ОСОБА_2 »;

Поновити ОСОБА_1 на роботі на посаді режисера в комунальному закладі Барвінківський будинок культури» Барвінківської міської територіальної громади Ізюмського району Харківської області з 30 грудня 2022 року.

Стягнути з Управління освіти, культури, молоді та спорту Барвінківської міської ради Ізюмського району Харківської області, як головного розпорядника коштів по комунальному закладу «Барвінківський будинок культури» Барвінківської міської територіальної громади Ізюмського району Харківської області на користь ОСОБА_1 заробітну плату за час вимушеного прогулу за період з 01.01.2023 по 30.12.2023 року в сумі 84012 ( вісімдесят чотири тисячі дванадцять) гривень 00 копійки.

Стягнути з Управління освіти, культури, молоді та спорту Барвінківської міської ради Ізюмського району Харківської області, як головного розпорядника коштів по комунальному закладу «Барвінківський будинок культури» Барвінківської міської територіальної громади Ізюмського району Харківської області на користь ОСОБА_1 в рахунок відшкодування моральної шкоди 5 000 (п`ять тисяч) гривень.

Стягнути з Управління освіти, культури, молоді та спорту Барвінківської міської ради Ізюмського району Харківської області, як головного розпорядника коштів по комунальному закладу «Барвінківський будинок культури» Барвінківської міської територіальної громади Ізюмського району Харківської області на користь ОСОБА_1 понесені нею судові витрати за оплату послуг адвоката в сумі 10000 (десять тисяч) гривень.

В іншій частині позовних вимог відмовити.

Стягнути з Управління освіти, культури, молоді та спорту Барвінківської міської ради Ізюмського району Харківської області, як головного розпорядника коштів по комунальному закладу «Барвінківський будинок культури» Барвінківської міської територіальної громади Ізюмського району Харківської області на користь держави судовий збір в розмірі 1770,91 грн.

Рішення може бути оскаржена в апеляційному порядку безпосередньо до Харківського апеляційного суду шляхом подачі апеляційної скарги протягом тридцяти днів з дня його проголошення.

Рішення суду набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги всіма учасниками справи, якщо апеляційну скаргу не було подано. У разі подання апеляційної скарги рішення, якщо його не скасовано, набирає законної сили після повернення апеляційної скарги, відмови у відкритті чи закриття апеляційного провадження або прийняття постанови суду апеляційної інстанції за наслідками апеляційного перегляду.

Учасник справи, якому повне рішення не було вручено у день його проголошення або складення, має право на поновлення пропущеного строку на апеляційне оскарження на рішення суду - якщо апеляційна скарга подана протягом тридцяти днів з дня вручення йому повного рішення суду.

Позивач: ОСОБА_1 , ідентифікаційний номер НОМЕР_1 , зареєстрована за адресою: АДРЕСА_1 .

Відповідачі: Комунальний заклад "Барвінківський Будинок Культури" Барвінківської міської територіальної громади Ізюмського району Харківської області, місцезнаходження: Харківська область, м.Барвінкове, вул.Центральна, буд.9.

Управління освіти, культури, молоді та спорту Барвінківської міської ради Ізюмського району Харківської області, місцезнаходження: 64701, Харківська область, Ізюмський район, м.Барвінкове, вул.Центральна, буд.3.

Третя особа: директор Комунального закладу "Барвінківський Будинок Культури" Барвінківської міської територіальної громади Ізюмського району Харківської області Каменєв Олександр Валентинович, місцезнаходження: Харківська область, м.Барвінкове, вул.Центральна, буд.9.

Суддя Наталія ЦЕНДРА

Дата ухвалення рішення06.02.2024
Оприлюднено07.02.2024
Номер документу116786165
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із трудових правовідносин, з них про поновлення на роботі

Судовий реєстр по справі —629/421/23

Рішення від 22.02.2024

Цивільне

Лозівський міськрайонний суд Харківської області

ЦЕНДРА Н. В.

Рішення від 06.02.2024

Цивільне

Лозівський міськрайонний суд Харківської області

ЦЕНДРА Н. В.

Рішення від 06.02.2024

Цивільне

Лозівський міськрайонний суд Харківської області

ЦЕНДРА Н. В.

Ухвала від 11.09.2023

Цивільне

Лозівський міськрайонний суд Харківської області

ЦЕНДРА Н. В.

Ухвала від 22.05.2023

Цивільне

Лозівський міськрайонний суд Харківської області

ЦЕНДРА Н. В.

Ухвала від 05.04.2023

Цивільне

Лозівський міськрайонний суд Харківської області

ЦЕНДРА Н. В.

Ухвала від 07.02.2023

Цивільне

Лозівський міськрайонний суд Харківської області

ЦЕНДРА Н. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні