Ухвала
від 28.06.2023 по справі 189/76/23
ПОКРОВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 189/76/23

2/189/96/23

У Х В А Л А

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

28.06.2023 року смт. Покровське

Покровський районний суд Дніпропетровської області

в складі головуючого судді Редько О.В.

при секретарі Корховій М.Г.

за участю прокурора Литвиненко В.В.,

розглянувши у підготовчому засіданні в смт. Покровське цивільну справу за позовом керівника Синельниківської окружної прокуратури Дніпропетровської області Самвела Григоряна в інтересах держави в особі Синельниківської районноїдержавної адміністрації-військової адміністрації до ОСОБА_1 ,Покровської селищноїради,третя особа: Державне спеціалізоване господарське підприємство «Ліси України» в особі філії «Новомосковське лісове господарство» про визнання незаконним та скасування рішення, усунення перешкод у здійсненні права користування та розпорядження земельною ділянкою лісогосподарського призначення площею 0,5 га шляхом її витребування,-

встановив:

В провадженні Покровського районного суду Дніпропетровської області перебуває цивільна справа за позовом керівника Синельниківської окружної прокуратури Дніпропетровської області Самвела Григоряна в інтересах держави в особі Синельниківської районноїдержавної адміністрації-військової адміністрації до ОСОБА_1 ,Покровської селищноїради,третя особа: Державне спеціалізоване господарське підприємство «Ліси України» в особі філії «Новомосковське лісове господарство» про визнання незаконним та скасування рішення, усунення перешкод у здійсненні права користування та розпорядження земельною ділянкою лісогосподарського призначення площею 0,5 га шляхом її витребування. Прокурор Литвиненко В.В. не заперечував про призначення справи до судового розгляду по суті.

Представник відповідача ОСОБА_1 ОСОБА_2 надала до суду заяву про розгляд справи без участі відповідача та його представника, не заперечувала про призначення справи до судового розгляду по суті.

Представник відповідача Покровської селищної ради Чичикало О.О. надала до суду заяву про розгляд без її участі, не заперечувала про призначення справи до судового розгляду по суті.

Представник третьоїособи Державне спеціалізоване господарське підприємство «Ліси України» в особі філії «Новомосковське лісове господарство» П. Яловий надав до суду заяву про розгляд справи без участі представника філії.

Так, у підготовчому судовому засіданні судом виконані дії, передбачені ч. 2 ст. 197 ЦПК України. При цьому, підстав для залишення позову без розгляду, закриття провадження у справі чи ухвалення рішення у підготовчому судовому засіданні немає.

Підстави для колегіального розгляду справи, передбачені ст. 34 ЦПК України, відсутні.

За результатами підготовчого засідання суд має підстави закрити підготовче провадження та призначити справу до розгляду по суті, визначити дату, час і місце проведення судового засідання для розгляду справи по суті.

Керуючись ст.ст. 197, 198 ЦПК України, суд, -

ухвалив :

Закрити підготовчепровадження посправі запозовом керівника Синельниківської окружної прокуратури Дніпропетровської області Самвела Григоряна в інтересах держави в особі Синельниківської районноїдержавної адміністрації-військової адміністрації до ОСОБА_1 ,Покровської селищноїради,третя особа: Державне спеціалізоване господарське підприємство «Ліси України» в особі філії «Новомосковське лісове господарство» про визнання незаконним та скасування рішення, усунення перешкод у здійсненні права користування та розпорядження земельною ділянкою лісогосподарського призначення площею 0,5 га шляхом її витребування та призначити справу до розгляду по суті на 16.08.2023 року о 10.00 год. з викликом сторін по справі.

Про час та місце розгляду справи повідомити сторонам.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя: О.В. Редько

СудПокровський районний суд Дніпропетровської області
Дата ухвалення рішення28.06.2023
Оприлюднено30.06.2023
Номер документу111860750
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із земельних відносин, з них: щодо усунення перешкод у користуванні земельною ділянкою

Судовий реєстр по справі —189/76/23

Ухвала від 17.06.2024

Цивільне

Дніпровський апеляційний суд

Ткаченко І. Ю.

Ухвала від 24.05.2024

Цивільне

Дніпровський апеляційний суд

Ткаченко І. Ю.

Ухвала від 10.05.2024

Цивільне

Покровський районний суд Дніпропетровської області

Степанова О. С.

Ухвала від 26.03.2024

Цивільне

Покровський районний суд Дніпропетровської області

Степанова О. С.

Ухвала від 28.06.2023

Цивільне

Покровський районний суд Дніпропетровської області

Редько О. В.

Ухвала від 31.05.2023

Цивільне

Покровський районний суд Дніпропетровської області

Редько О. В.

Ухвала від 15.03.2023

Цивільне

Покровський районний суд Дніпропетровської області

Редько О. В.

Ухвала від 20.01.2023

Цивільне

Покровський районний суд Дніпропетровської області

Редько О. В.

Ухвала від 13.01.2023

Цивільне

Покровський районний суд Дніпропетровської області

Редько О. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні