Ухвала
від 21.07.2023 по справі 166/640/23
РАТНІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 166/640/23

провадження № 2/166/135/23

У Х В А Л А

про відкладення підготовчого судового засідання

21 липня 2023 року смт.Ратне

Ратнівський районний суд Волинської області в складі головуючого - судді Свистун О.М.,

з участю секретаря - Заєць Н.П.,

позивачки ОСОБА_1 ,

представника позивачки ОСОБА_2 ,

представника відповідачки ОСОБА_3 ОСОБА_4 ,

представника Ратнівського відділу Державної виконавчої служби Пожара В.П.,

розглянувши увідкритому підготовчомусудовому засіданніцивільну справуза позовом представника позивача Жуковського Віталія Валентиновича в інтересах ОСОБА_1 до ОСОБА_3 , ОСОБА_5 , Волинської філії Державного підприємства "СЕТАМ", Ратнівського відділу державної виконавчої служби у Ковельському районі Волинської області Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції, третя особа без самостійних вимог на стороні позивача ОСОБА_6 , про визнання недійсними результатів прилюдних торгів, протоколу та акта про проведення електронних торгів, витребування земельної ділянки,

встановив :

Ухвалою від 13 червня 2023 року у даній справі відкрито провадження та призначено підготовче судове засідання на 11 год 00 хв 21 липня 2023 року.

У дане судове засідання не з`явився представник Волинської філії Державного підприємства "СЕТАМ".

Судову повістку, копію ухвали про відкриття провадження та матеріали позовної заяви було скеровано судом за вказаною в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань адресою місця знаходження Волинської філії ДП «СЕТАМ» - вул. Володимирська, 1 м. Луцьк.

Проте надіслане за цією адресою поштове відправлення було повернуто без вручення із долученням двох довідок відділення поштового зв`язку про причини невручення за закінченням терміну зберігання та у зв`язку із відсутністю адресата за вказаною адресою.

Учасники провадження висловили думку про необхідність відкладення підготовчого судового засідання у зв`язку із неповідомленням відповідача про дату, час і місце розгляду справи.

За правилами п.1 ч.2 ст.198 ЦПК України суд відкладає підготовче засідання у межах визначеного цим Кодексом строку підготовчого провадження у випадках, визначених частиною другою статті 223 цього Кодексу.

Відповідно до п.1 ч.2 ст.223 ЦПК України суд відкладає розгляд справи в судовому засіданні в межах встановлено цим Кодексом строку з підстави, зокрема, неявки в судове засідання учасника справи, щодо якого відсутні відомості про вручення йому повідомлення про дату, час і місце судового засідання.

У силу згаданої правової норми, з огляду на невручення Волинській філії ДП «Сетам» такого повідомлення, суд відкладає підготовче судове засідання та роз`яснює право на подання відповідних заяв по суті справи.

Керуючись ст.ст.198, 223 ЦПК України, суд

постановив:

Відкласти підготовче судове засідання у справі за позовом представника позивача Жуковського Віталія Валентиновича в інтересах ОСОБА_1 до ОСОБА_3 , ОСОБА_5 , Волинської філії Державного підприємства "СЕТАМ", Ратнівського відділу державної виконавчої служби у Ковельському районі Волинської області Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції, третя особа без самостійних вимог на стороні позивача ОСОБА_6 , про визнання недійсними результатів прилюдних торгів, протоколу та акта про проведення електронних торгів, витребування земельної ділянки,на 10 годину 30 хвилин 15 серпня 2023 року з викликом учасників справи.

Роз`яснити право на подання відповідачем Волинською філією ДП «СЕТАМ» відзиву на позов у визначений в ухвалі про відкриття провадження у справі від 13.06.2023 строк, та у передбачені цією ж ухвалою строки право на подання позивачем відповіді на відзив, відповідачем Волинською філією ДП «СЕТАМ» - заперечення на відповідь на відзив.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Ратнівського

районного суду О.М.Свистун

Дата ухвалення рішення21.07.2023
Оприлюднено24.07.2023
Номер документу112332243
СудочинствоЦивільне
Сутьпроведення електронних торгів, витребування земельної ділянки

Судовий реєстр по справі —166/640/23

Ухвала від 26.09.2023

Цивільне

Ратнівський районний суд Волинської області

Свистун О. М.

Ухвала від 15.08.2023

Цивільне

Ратнівський районний суд Волинської області

Свистун О. М.

Ухвала від 14.08.2023

Цивільне

Ратнівський районний суд Волинської області

Свистун О. М.

Ухвала від 21.07.2023

Цивільне

Ратнівський районний суд Волинської області

Свистун О. М.

Ухвала від 19.07.2023

Цивільне

Ратнівський районний суд Волинської області

Свистун О. М.

Ухвала від 13.06.2023

Цивільне

Ратнівський районний суд Волинської області

Свистун О. М.

Ухвала від 26.05.2023

Цивільне

Ратнівський районний суд Волинської області

Свистун О. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні