Ухвала
від 28.09.2023 по справі 171/1597/21
ДНІПРОВСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ СУД

ДНІПРОВСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ СУД

Провадження № 22-ц/803/655/23 Справа № 171/1597/21 Суддя у 1-й інстанції - Хоруженко Н.В. Суддя у 2-й інстанції - Зубакова В. П.

УХВАЛА

про проведення судового засідання

у режимі відеоконференції

28 вересня 2023 року м. Кривий Ріг

Дніпровський апеляційний суд у складі колегії суддів судової палати з розгляду цивільних справ:

головуючого судді - Зубакової В.П.

суддів - Бондар Я.М., Остапенко В.О.

розглянувши клопотання представника позивачки ОСОБА_1 - адвоката Яковченка Валерія Івановича про участь в режимі відеоконференції у судовому засіданні по цивільній справі за апеляційною скаргою відповідача Комунального підприємства "Гейківська Багатопрофільна лікарня з надання психіатричної допомоги" Дніпропетровської обласної ради" на рішення Апостолівського районного суду Дніпропетровської області від 15 серпня 2022 року по цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до Комунального підприємства "Апостолівська центральна районна лікарня" Дніпропетровської обласної ради", Комунального підприємства "Гейківська Багатопрофільна лікарня з надання психіатричної допомоги" Дніпропетровської обласної ради" про визнання дій протиправними та скасування діагнозу,-

В С Т А Н О В И В:

В провадженні Дніпровського апеляційного суду перебуває цивільна справа за апеляційною скаргою відповідача Комунального підприємства "Гейківська Багатопрофільна лікарня з надання психіатричної допомоги" Дніпропетровської обласної ради" на рішення Апостолівського районного суду Дніпропетровської області від 15 серпня 2022 року по цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до Комунального підприємства "Апостолівська центральна районна лікарня" Дніпропетровської обласної ради", Комунального підприємства "Гейківська Багатопрофільна лікарня з надання психіатричної допомоги" Дніпропетровської обласної ради" про визнання дій протиправними та скасування діагнозу.

Розгляд справи призначено на 13 годину 40 хвилин 03 жзовтня 2023 року.

Від представника позивачки ОСОБА_1 - адвоката Яковченка Валерія Івановичанадійшло клопотання про розгляд справи у режимі відеоконференції із Апостолівський районним судом Дніпропетровської області (м.Апостолове, вул.Визволення, 66).

Відповідно до ст. 212 ЦПК України, суд, за клопотанням учасника справи, поданому не пізніш як за п`ять днів до відповідного судового засідання, може постановити ухвалу про участь учасника справи у судовому засіданні в режимі відеоконференції в приміщенні суду, визначеному судом. Копія ухвали про участь особи у судовому засіданні в режимі відеоконференції в приміщенні суду негайно надсилається до суду, який зобов`язаний організувати її виконання, та особі, яка братиме участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції.

Оскільки, клопотання про проведення судового засідання у режимі відеоконференції обґрунтоване неможливістю прибути до Дніпровського апеляційного суду (м.Кривий Ріг) в судове засідання та наявна технічна можливість проведення судового засідання в такому режимі, суд вважає за можливе провести зазначене судове засідання у режимі відеоконференції.

Керуючись статтями 365, 366 ЦПК України, суд, -

У Х В А Л И В:

Розгляд цивільної справи за апеляційною скаргою відповідача Комунального підприємства "Гейківська Багатопрофільна лікарня з надання психіатричної допомоги" Дніпропетровської обласної ради" на рішення Апостолівського районного суду Дніпропетровської області від 15 серпня 2022 року по цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до Комунального підприємства "Апостолівська центральна районна лікарня" Дніпропетровської обласної ради", Комунального підприємства "Гейківська Багатопрофільна лікарня з надання психіатричної допомоги" Дніпропетровської обласної ради" про визнання дій протиправними та скасування діагнозу, призначений на 13 годину 40 хвилин 03 жовтня 2023 року, провести в режимі відеоконференції.

Доручити Апостолівському районному суду Дніпропетровської області (м.Апостолове, вул.Визволення, 66) забезпечити проведення судового засідання в режимі відеоконференції.

Відповідно до ч.8 ст. 212 ЦПК України, копію ухвали про участь особи в судовому засіданні в режимі відеоконференції негайно направити до Апостолівського районного суду Дніпропетровської області (м.Апостолове, вул.Визволення, 66), який зобов`язаний організувати її виконання, та особі, яка братимуме участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання та оскарженню в касаційному порядку не підлягає.

Головуючий:

Судді:

Дата ухвалення рішення28.09.2023
Оприлюднено02.10.2023
Номер документу113803051
СудочинствоЦивільне
Сутьвизнання дій протиправними та скасування діагнозу

Судовий реєстр по справі —171/1597/21

Ухвала від 05.10.2023

Цивільне

Дніпровський апеляційний суд

Зубакова В. П.

Постанова від 03.10.2023

Цивільне

Дніпровський апеляційний суд

Зубакова В. П.

Постанова від 03.10.2023

Цивільне

Дніпровський апеляційний суд

Зубакова В. П.

Ухвала від 28.09.2023

Цивільне

Дніпровський апеляційний суд

Зубакова В. П.

Ухвала від 15.09.2023

Цивільне

Дніпровський апеляційний суд

Зубакова В. П.

Ухвала від 07.02.2023

Цивільне

Дніпровський апеляційний суд

Зубакова В. П.

Ухвала від 07.02.2023

Цивільне

Дніпровський апеляційний суд

Зубакова В. П.

Ухвала від 20.12.2022

Цивільне

Дніпровський апеляційний суд

Зубакова В. П.

Ухвала від 07.12.2022

Цивільне

Дніпровський апеляційний суд

Зубакова В. П.

Ухвала від 25.10.2022

Цивільне

Дніпровський апеляційний суд

Зубакова В. П.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні