Ухвала
від 02.10.2023 по справі 343/1967/23
ДОЛИНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа №: 343/1967/23

Провадження №: 2/0343/528/23

У Х В А Л А

про закриття підготовчого провадження

та призначення справи до судового розгляду

02 жовтня 2023 року м. Долина

Долинський районний суд Івано-Франківської області в складі:

судді Монташевич С. М.

з участю: секретаря судового засідання Шикор Г.В.,

розглянувши у відкритому підготовчому судовому засіданні в приміщенні Долинського районного суду Івано-Франківської області в порядку загального позовного провадження цивільну справу № 343/1967/23за позовом ОСОБА_1 та ОСОБА_2 , ОСОБА_3 , ОСОБА_4 , в інтересах яких діє ОСОБА_1 , до Вигодської селищної ради, ОСОБА_5 про визнання протиправним зняття із зареєстрованого місця проживання та скасування рішення про зняття особи із задекларованого/зареєстрованого місця проживання,

за участю: представника позивача ОСОБА_1 - адвоката Костіва Р.Я.,

представника відповідача Вигодської селищної ради - Луцького В.Я.,

В С Т А Н О В И В:

позивачі звернулися до суду з позовом, в якому просять визнати протиправним внесення відомостей до реєстру територіальної громади про зняття їх з реєстрації місця проживання у АДРЕСА_1 , а також скасувати відомості про їх зняття з реєстрації місця проживання за вказаною адресою.

У підготовчому судовому засіданні представник позивача ОСОБА_1 - адвокат Костів Р.Я. позов підтримав. Після ознайомлення з відзивом на позов подав відповідь на відзив та клопотав про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду у його відсутності.

Позивачі ОСОБА_2 , ОСОБА_3 , ОСОБА_3 , в інтересах яких діє ОСОБА_1 , у підготовче судове засідання не з`явилися.

Представник відповідача Вигодської селищної ради у підготовчому судовому засіданні позов не визнав, підтримав відзив на позов та заперечення на відповідь на відзив, вказавши, що при знятті з реєстрації позивачів вони діяли відповідно до вимог законодавства.

Відповідачка ОСОБА_5 у підготовче судове засідання не з`явилася, причин неявки не повідомила, хоча була повідомлена про дату, час та місце розгляду справи у встановленому законом порядку, на підтвердження чого в матеріалах справи є рекомендоване повідомлення про вручення поштового відправлення, відзиву на позов та будь-яких заяв та клопотань щодо процесуальних питань суду не подавала.

Відповідно до ст. 189 ЦПК України, завданнями підготовчого провадження є остаточне визначення предмета спору та характеру спірних правовідносин, позовних вимог та складу учасників судового процесу; з`ясування заперечень проти позовних вимог; визначення обставин справи, які підлягають встановленню, та зібрання відповідних доказів; вирішення відводів; визначення порядку розгляду справи; вчинення інших дій з метою забезпечення правильного, своєчасного і безперешкодного розгляду справи по суті.

Під час підготовчого судового засідання виконано вимоги ст. 197, 198 ЦПК України.

Спір між сторонами не врегульований.

Таким чином, до судового розгляду проведені підготовчі дії, які є достатніми для закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Керуючись ст. 197, 198, 200 ЦПК України, суд

П О С Т А Н О В И В:

підготовче провадження у справі № 343/1967/23за позовом ОСОБА_1 та ОСОБА_2 , ОСОБА_3 , ОСОБА_4 , в інтересах яких діє ОСОБА_1 , до Вигодської селищної ради, ОСОБА_5 про визнання протиправним зняття із зареєстрованого місця проживання та скасування рішення про зняття особи із задекларованого/зареєстрованого місця проживання закрити та призначити справу до судового розгляду по суті на 27 жовтня 2023 року о 10.30 годин в залі судових засідань № 6 Долинського районного суду Івано-Франківської області (вул. Обліски, 115 м. Долина), про що повідомити учасників справи.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Долинського районного суду С. М. Монташевич

СудДолинський районний суд Івано-Франківської області
Дата ухвалення рішення02.10.2023
Оприлюднено03.10.2023
Номер документу113844923
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із житлових відносин

Судовий реєстр по справі —343/1967/23

Ухвала від 15.05.2024

Цивільне

Івано-Франківський апеляційний суд

Барков В. М.

Ухвала від 30.04.2024

Цивільне

Івано-Франківський апеляційний суд

Барков В. М.

Ухвала від 15.04.2024

Цивільне

Івано-Франківський апеляційний суд

Барков В. М.

Рішення від 14.03.2024

Цивільне

Долинський районний суд Івано-Франківської області

Монташевич С. М.

Ухвала від 05.12.2023

Цивільне

Долинський районний суд Івано-Франківської області

Монташевич С. М.

Ухвала від 02.10.2023

Цивільне

Долинський районний суд Івано-Франківської області

Монташевич С. М.

Ухвала від 15.08.2023

Цивільне

Долинський районний суд Івано-Франківської області

Монташевич С. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні