Ухвала
від 10.10.2023 по справі 521/9158/23
МАЛИНОВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ОДЕСИ

Справа №521/9158/23

Провадження №2/521/2878/23

Ухвала

10 жовтня 2023 року м. Одеса

Малиновський районний суд міста Одеси

у складі: головуючого судді Тополевої Ю.В.,

за участю секретаря Бодрухіної К.І.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні заяву представника Головного управління Держпраці в Одеській області про виключення третьої особи із кола учасників розгляду цивільної справи за позовом ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю «ФЛБ ТРАНС», за участі третіх осіб: Головного управління Державної податкової служби в Одеській області, Головного управління Держпраці в Одеській області про встановлення факту перебування в трудових відносинах та стягнення заробітної плати,

ВСТАНОВИВ:

В провадженні Малиновського районного суду м. Одеси перебуває цивільна справа за позовом ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю «ФЛБ ТРАНС», за участі третіх осіб: Головного управління Державної податкової служби в Одеській області, Головного управління Держпраці в Одеській області про встановлення факту перебування в трудових відносинах та стягнення заробітної плати.

10 липня 2023 року представник Головного управління Держпраці в Одеській області подав заяву про виключення із кола учасників розгляду цивільної справи третьої особи Головного управління Держпраці в Одеській області. Обґрунтовуючи заяву зазначив, що судове рішення у вказаній справі по індивідуальному трудовому спору позивача з відповідачем жодним чином не впливає на права та інтереси органу Держпраці.

У відкритому судовому засіданні представник Головного управління Держпраці в Одеській області заяву підтримав, просив її задовольнити.

У відкритому судовому засіданні ОСОБА_1 не заперечувала щодо виключення Головного управління Держпраці в Одеській області із кола учасників розгляду справи.

У відкритому судовому засіданні представник Товариства з обмеженою відповідальністю «ФЛБ ТРАНС» не заперечував щодо виключення Головного управління Держпраці в Одеській області із кола учасників розгляду справи.

Представник Головного управління Державної податкової служби в Одеській області у відкрите судове засідання не з`явився, про дату, час та місце судового засідання повідомлявся належним чином, про причини неявки не повідомив.

Суд, вивчивши заяву представника Головного управління Держпраці в Одеській області, дослідивши матеріали справи, проаналізувавши і оцінивши докази в їх сукупності вважає, що заява про виключення третьої особи із кола учасників розгляду справи належить задовольнити.

Відповідно доч. 1 ст. 53 ЦПК України, треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору, можуть вступити у справу на стороні позивача або відповідача до закінчення підготовчого провадження у справі або до початку першого судового засідання, якщо справа розглядається в порядку спрощеного позовного провадження, у разі коли рішення у справі може вплинути на їхні права або обов`язки щодо однієї зі сторін. Їх може бути залучено до участі у справі також за заявою учасників справи.

Відповідно доч.ч. 1-3 ст.13ЦПК України судрозглядає справине інакшеяк зазверненням особи,поданим відповіднодо цьогоКодексу,в межахзаявлених неювимог іна підставідоказів,поданих учасникамисправи абовитребуваних судому передбаченихцим Кодексомвипадках. Учасник справи розпоряджається своїми правами щодо предмета спору на власний розсуд. Таке право мають також особи, в інтересах яких заявлено вимоги, за винятком тих осіб, які не мають процесуальної дієздатності.

Керуючись ст. ст. 53, 13 ЦПК України, суд

УХВАЛИВ:

Заяву представника Головного управління Держпраці в Одеській області про виключення третьої особи із кола учасників розгляду цивільної справи за позовом ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю «ФЛБ ТРАНС», за участі третіх осіб: Головного управління Державної податкової служби в Одеській області, Головного управління Держпраці в Одеській області про встановлення факту перебування в трудових відносинах та стягнення заробітної плати задовольнити.

Виключити Головне управління Держпраці в Одеській області із кола учасників розгляду цивільної справи за позовом ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю «ФЛБ ТРАНС», за участі третіх осіб: Головного управління Державної податкової служби в Одеській області, Головного управління Держпраці в Одеській області про встановлення факту перебування в трудових відносинах та стягнення заробітної плати.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Ухвала набирає законної сили негайно після її проголошення.

Суддя: Ю.В. Тополева

10.10.23

Дата ухвалення рішення10.10.2023
Оприлюднено12.10.2023
Номер документу114053063
СудочинствоЦивільне
Сутьвстановлення факту перебування в трудових відносинах та стягнення заробітної плати

Судовий реєстр по справі —521/9158/23

Рішення від 05.12.2023

Цивільне

Малиновський районний суд м.Одеси

Тополева Ю. В.

Рішення від 05.12.2023

Цивільне

Малиновський районний суд м.Одеси

Тополева Ю. В.

Ухвала від 15.11.2023

Цивільне

Малиновський районний суд м.Одеси

Тополева Ю. В.

Рішення від 15.11.2023

Цивільне

Малиновський районний суд м.Одеси

Тополева Ю. В.

Ухвала від 10.10.2023

Цивільне

Малиновський районний суд м.Одеси

Тополева Ю. В.

Ухвала від 10.10.2023

Цивільне

Малиновський районний суд м.Одеси

Тополева Ю. В.

Ухвала від 10.10.2023

Цивільне

Малиновський районний суд м.Одеси

Тополева Ю. В.

Рішення від 10.10.2023

Цивільне

Малиновський районний суд м.Одеси

Тополева Ю. В.

Ухвала від 06.10.2023

Цивільне

Малиновський районний суд м.Одеси

Тополева Ю. В.

Ухвала від 10.04.2023

Цивільне

Малиновський районний суд м.Одеси

Тополева Ю. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні