Ухвала
від 05.10.2023 по справі 497/1293/23
БОЛГРАДСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

БОЛГРАДСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

05.10.2023

Єдиний унікальний №497/1293/23

Провадження №1-кс/497/826/23

У Х В А Л А

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

про арешт тимчасово вилученого майна

05.10.2023 року м. Болград

Слідчий суддя Болградського районного суду Одеської області ОСОБА_1 ,

за участю секретаря судового засідання ОСОБА_2 ,

без участі сторін,

розглянувши у судовому засіданні в залі суду в м. Болград клопотання слідчого СВ Болградського РВП ГУНП в Одеській області капітана поліції ОСОБА_3 про арешт тимчасово вилученого майна по кримінальному провадженню, внесеному в Єдиний реєстр досудових розслідувань за №42023162270000015 від 22.03.2023 року,

В С Т А Н О В И В:

До суду надійшло клопотання слідчого СВ Болградського РВП ГУНП в Одеській області ОСОБА_3 , погоджене із прокурором Болградської окружної прокуратури ОСОБА_4 , про арешт тимчасово вилученого майна в зв`язку з досудовим розслідуванням по кримінальному провадженні, внесеному в Єдиний реєстр досудових розслідувань за № 42023162270000015 від 22.03.2023 року за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.4 ст. 191 КК України.

В обґрунтуванняклопотання слідчийзазначив, що СВ Болградського РВП ГУНП в Одеській області здійснюється досудове розслідування в кримінальному провадженні №42023162270000015 від 22.03.2023 року, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 191 КК України.

Досудовим розслідуванням встановлено, що 30 листопада 2022 року, між Управлінням обласної ради з майнових відносин (Замовник) та Товариством з обмеженою відповідальністю «А-ПРО-ГРУП» (Генпідрядник) укладено договір № 32 по об`єкту: «Капітальний ремонт найпростішого укриття Обласного закладу «Спеціалізована загальноосвітня школа-інтернат «Болградська гімназія ім. Г.С. Раковського», розташованого за адресою: Одеська обл., м. Болград, пл. 28 Червня, 1».

На підставі ухвали слідчого судді Болградського районного суду від 12.09.2023 року про тимчасовий доступ до речей і документів, які перебувають у володінні та розпорядженні Управління обласної ради з майнових відносин, була вилучені документація, яка прямо стосується обставин кримінального правопорушення та несе в собі відомості про події, що встановлюються в рамках даного досудового розслідування, тобто є речовим доказом у справі.

На думку слідчого, з всебічного, повного та неупередженого досудового розслідування, та забезпеченням проведення додаткових слідчих дій, зокрема: експертних досліджень, є необхідність у накладанні арешту судом, що зумовлено необхідністю збереження цього речового доказу в тому ж стані, що і на момент його вилучення згідно п.1 ч. 2 ст. 170 КПК України..

Слідчий та власник майна в судове засідання не з`явилися, слідчий надала заяву про розгляд справи без її участі.

Розглянувши матеріали поданого клопотання, обставини та підстави наведені в клопотанні, слідчий суддя вважає, що клопотання слідчого обґрунтоване та підлягає задоволенню на підставі наступного.

Слідчим відділом Болградського РВП ГУНП в Одеській області здійснюється досудове розслідування в кримінальному провадженні, зареєстрованому в ЄРДР за №42023162270000015 від 22.03.2023 року, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.4 ст.191 КК України.

Процесуальне керівництво в даному кримінальному провадженні здійснюється прокурорами Болградської окружної прокуратури.

Досудовим розслідуванням встановлено, що 30 листопада 2022 року, між Управлінням обласної ради з майнових відносин (Замовник) та Товариством з обмеженою відповідальністю «А-ПРО-ГРУП» (Генпідрядник) укладено договір № 32 по об`єкту: «Капітальний ремонт найпростішого укриття Обласного закладу «Спеціалізована загальноосвітня школа-інтернат «Болградська гімназія ім. Г.С. Раковського», розташованого за адресою: Одеська обл., м. Болград, пл. 28 Червня, 1».

В ході тимчасового доступу до речей і документів на підставі ухвали слідчого судді від 12.09.2023року,оформленого протоколомвід 03.10.2023року, у Управління обласної ради з майнових відносин тимчасово вилучені документи, пов`язані з укладанням та виконання зазначеного договору.

Постановою слідчого від 04.10.2023 року вилучене майно, у порядку ст. 98 КПК України визнано речовими доказами у даному кримінальному провадженні.

Арешт майна є одним із заходів забезпечення кримінального провадження відповідно до п.7 ч.2 ст.131 КПК України.

Відповідно до ст.170 КПК України, арештом майна є тимчасове, до скасування у встановленому цим Кодексом порядку, позбавлення за ухвалою слідчого судді або суду права на відчуження, розпорядження та/або користування майном, щодо якого існує сукупність підстав чи розумних підозр вважати, що воно є доказом злочину, підлягає спеціальній конфіскації у підозрюваного, обвинуваченого, засудженого, третіх осіб, конфіскації у юридичної особи, для забезпечення цивільного позову, стягнення з юридичної особи отриманої неправомірної вигоди, можливої конфіскації майна. Арешт майна скасовується у встановленому цим Кодексом порядку.

Завданням арешту майна є запобігання можливості його приховування, пошкодження, псування, знищення, перетворення, відчуження.

Згідно ч. 2 ст. 170 КПК України арешт майна допускається з метою забезпечення:

1) збереження речових доказів;

2) спеціальної конфіскації;

3) конфіскації майна як виду покарання або заходу кримінально-правового характеру щодо юридичної особи;

4) відшкодування шкоди, завданої внаслідок кримінального правопорушення (цивільний позов), чи стягнення з юридичної особи отриманої неправомірної вигоди.

Відповідно ч. 3 ст. 170 КПК України у випадку, передбаченомупунктом 1частини другої цієї статті, арешт накладається на майно будь-якої фізичної або юридичної особи за наявності достатніх підстав вважати, що воно відповідає критеріям, зазначеним устатті 98цього Кодексу.

Відповідно до ст. 98 КПК України речовими доказами є матеріальні об`єкти, які булизнаряддям вчинення кримінального правопорушення, зберегли на собі його сліди або містять інші відомості, які можуть бути використані як доказ факту чи обставин, що встановлюються під час кримінального провадження, в тому числі предмети, що були об`єктом кримінально протиправних дій, гроші, цінності та інші речі, набуті кримінально протиправним шляхом або отримані юридичною особою внаслідок вчинення кримінального правопорушення.

Положеннями частини 5 ст.171 КПК України визначено, що клопотання слідчого, прокурора про арешт вилученого майна повинно бутиподано непізніше наступногоробочого дняпісля вилученнямайна, інакше майно має бути негайно повернуто особі, у якої його було вилучено. Вказаного строку слідчим дотримано.

За змістом ч. 2 ст. 173 КПК України, при вирішенні питання про арешт майна слідчий суддя, суд повинен враховувати: 1) правову підставу для арешту майна; 2) можливість використання майна як доказу у кримінальному провадженні (якщо арешт майна накладається у випадку, передбаченому пунктом 1 частини другої статті 170 цього Кодексу); 5) розумність та співрозмірність обмеження права власності завданням кримінального провадження; 6) наслідки арешту майна для підозрюваного, обвинуваченого, засудженого, третіх осіб.

За змістом ч. 11 ст. 170 КПК України заборона або обмеження користування, розпорядження майном можуть бути застосовані лише у разі, коли існують обставини, які підтверджують, що їх незастосування призведе до приховування, пошкодження, псування, зникнення, втрати, знищення, використання, перетворення, пересування, передачі майна.

Застосування заходів забезпечення кримінального провадження не допускається, якщо слідчий, прокурор не доведе наявності трьох необхідних ознак, необхідних для застосування заходів забезпечення кримінального провадження визначених ч. 3 ст.132 КПК України:

1) існує обґрунтована підозра щодо вчинення кримінального правопорушення такого ступеня тяжкості, що може бути підставою для застосування заходів забезпечення кримінального провадження;

2) потреби досудового розслідування виправдовують такий ступінь втручання у права і свободи особи, про який ідеться в клопотанні слідчого, дізнавача, прокурора;

3) може бути виконане завдання, для виконання якого слідчий, дізнавач, прокурор звертається із клопотанням.

З врахуванням викладеного, слідчий суддя приходить до висновку, що існують достатні обставини, які підтверджують, що вилучене майно є речовим доказом у справі, відповідає критеріям, зазначеним устатті 98КПК України, незастосування заходів забезпечення кримінального провадження у вигляді арешту на вилучене майно, може призвести до приховування та/або зникнення речових доказів, що позбавить можливості орган досудового розслідування провести усі необхідні слідчі дії та якомога швидше завершити досудове розслідування. Також слід заборонити користування та розпорядження цим майном, оскільки в іншому разі вилучене майно може бути приховано, пошкоджено чи втрачене.

Також слідчий суддя вважає, що в даному випадку потреби досудового розслідування виправдовують такий ступінь втручання у права і свободи особи, про який ідеться в клопотанні слідчого.

А відтак, необхідно вжити заходи забезпечення кримінального провадження та накласти арешт на тимчасово вилучене майно, з метою збереження речових доказів.

Окрім цього, слідчий суддя зазначає, що не підлягає задоволенню вимога про визначення місця зберігання речового доказу, оскільки порядок зберігання доказів визначений ст. 100 КПК України. Виконання ухвали та відповідальність за збереження вилученого майна слід покласти на слідчого у даному кримінальному провадженні та потерпілого, якому майно передано на відповідальне зберігання.

На підставі вищевикладеного, керуючись ст.ст. 98, 100, 131, 132, 170, 171, 173, 236 КПК України, слідчий суддя,

ПОСТАНОВИВ:

Клопотання слідчого СВБолградського РВПГУНП вОдеській областікапітана поліції ОСОБА_3 про арешт тимчасово вилученого майна задовольнити.

Накласти арешт на тимчасово вилучене майно, що було тимчасово вилучено 03.10.2023 року під час тимчасового доступу у Управління обласної ради з майнових відносин, в рамках досудового слідства у кримінальному провадженні, внесеному в ЄРДР за №42023162270000015 від 22.03.2023 року, а саме на:

-оригінал Договору№ 32від 20листопада 2022року наоб`єкті:«Капітальний ремонтнайпростішого укриттяОбласного закладу«Спеціалізована загальноосвітняшкола-інтернат«Болградська гімназіяім.Г.С.Раковського»,розташованого за адресою: Одеська обл., м. Болград, пл. 28 Червня, 1», на 19 арк.;

- оригінал додатку № 1 до Договору № 32 від 20.11.2022 «Договірна ціна» на 2-х арк.;

- оригінал додатку № 2 до Договору № 32 від 20.11.2022 «Графік фінансування робіт» на 1-му арк.;

- оригінал додатку № 3 до Договору № 32 від 20.11.2022 «Графік виконання робіт на об`єкті» на 2-х арк.;

- оригінал додаткової угоди № 1 від 07.12.2022 до Договору № 32 від 20.11.2022, на 1-му арк.;

- оригінал додаткової угоди № 2 від 28.12.2022 до Договору № 32 від 20.11.2022, на 1-му арк.;

- оригінал додаткової угоди № 3 за грудень 2022 року до Договору № 32 від 20.11.2022, на 1-му арк. з додатком «Додаток № 1 до додаткової угоди № 2 за 2022 рік «графік виконання робіт на об`єкті» на 2-х арк.;

- оригінал додаткової угоди № 4 від 15.02.2023 до Договору № 32 від 20.11.2022, на 1-му арк. з додатком «Додаток № 1 до додаткової угоди № 4 «графік виконання робіт на об`єкті» на 2-х арк.;

- оригінал додаткової угоди № 5 від 27.04.2023 до Договору № 32 від 20.11.2022, на 2-х арк. з додатками «Додаток № 1 до додаткової угоди № 5 «графік фінансування робіт» на 1-му арк. та

- «Додаток № 2 «графік виконання робіт на об`єкті» на 2-х арк.;

- оригінал додаткової угоди № 6 від 28.06.2023 до Договору № 32 від 20.11.2022, на 1-му арк.;

- оригінал додаткової угоди № 7 від 25.07.2023 до Договору № 32 від 20.11.2022, на 1-му арк.;

- оригінал акту №1 приймання виконаних будівельних робіт за грудень 2022 року за договором № 32 від 20.11.2022, на 18 арк.

- оригінал довідки про вартість виконаних будівельних робіт та витрати за грудень 2022 року, на 1-му арк.;

- оригінал підсумкової відомості ресурсів до акту № 1 приймання викона6их будівельних робіт за грудень 2022 року, на 6 арк.;

- оригінал акту №2 приймання виконаних будівельних робіт за березень 2023 року за договором № 32 від 20.11.2022, на 31 арк.;

- оригінал довідки про вартість виконаних будівельних робіт та витрати за грудень 2022 року, на 1-му арк.;

- оригінал акту № 2/1 вартості устаткування, придбання якого покладено на виконавця робіт, на 2-х арк.;

- оригінал акту № 2/2 вартості устаткування, придбання якого покладено на виконавця робіт, на 2-х арк.;

- оригінал акту № 2/3 вартості устаткування, придбання якого покладено на виконавця робіт, на 2-х арк.;

- оригінал довідки про вартість виконаних будівельних робіт та витрати за березень 2023 року, на 1-му арк.;

- оригінал підсумкової відомості ресурсів до акту № 2 приймання виконаних будівельних робіт за березень 2023 року, на 16 арк.;

- оригінал акту на закриття прихованих робіт «Очищення поверхні стін від фарби по приміщенням літ. А, літ. а, літ а» від 03.12.2022, на 1-му арк.;

- оригінал акту на закриття прихованих робіт «Очищення поверхні стель від фарби по приміщенням літ. А, літ. а, літ а» від 05.12.2022, на 1-му арк.;

- оригінал акту на закриття прихованих робіт «Знімання наличників, знімання дверних полотен, демонтаж дверних коробок в кам`яних стінах з відбиванням штукатурки в укосах по приміщенням літ. А, літ. а, літ а» від 06.12.2022, на 1-му арк.;

- оригінал акту на закриття прихованих робіт «розбирання монолітних бетонних фундаментів по приміщенням літ. А» від 03.12.2022, на1-му арк.;

- оригінал акту на закриття прихованих робіт «розбирання кам`яних і залізобетонних східців на суцільній основі по приміщенням літ. А,» від 05.12.2022, на 1-му арк.;

- оригінал акту на закриття прихованих робіт «розбирання дерев`яних мауерлатів по приміщенням літ. А» від 05.12.2022, на 1-му арк.;

- оригінал акту на закриття прихованих робіт «розбирання асфальтобетонних покриттів по приміщенням літ. А» від 04.12.2022, на 1-му арк.;

- оригінал акту на закриття прихованих робіт «Ґрунтування металевих поверхень» від 03.12.2022, на 1-му арк.;

- оригінал акту на закриття прихованих робіт «фарбування металевих поґрунтованих поверхонь» від 06.12.2022, на 1-му арк.;

- оригінал акту на закриття прихованих робіт «Улаштування підстильного шару щебеневого для підлог по приміщенням літ. А, літ а» від 10.12.2022, на 1-му арк.;

- оригінал акту на закриття прихованих робіт «улаштування шару гідроізоляції підлог по приміщенням літ. А, літ а» від 11.12.2022, на 1-му арк.;

- оригінал акту на закриття прихованих робіт «улаштування підстилаючого шару з бетону підлог по приміщенням літ. А, літ а» від 17.12.2022, на 1-му арк.;

- оригінал акту на закриття прихованих робіт «улаштування тепло-і звукоізоляції з цільнополістирольних плит по приміщенням літ. А, літ. а, літ а» від 14.12.2022, на 1-му арк.;

- оригінал акту на закриття прихованих робіт «армування стяжок підлог по приміщенням літ. А, літ. а, літ а» від 15.12.2022, на 1-му арк.;

- оригінал акту на закриття прихованих робіт «протравлення цементної штукатурки поверхні стель нейтралізуючим розчином по приміщенням літ. А, літ. а, літ а» від 18.12.2022, на 1-му арк.;

- оригінал акту на закриття прихованих робіт «обробка поверхні стель протигрибковим засобом по приміщенням літ. А, літ. а, літ а» від 19.12.2022, на 1-му арк.;

- оригінал акту на закриття прихованих робіт «штукатурка стель по приміщенням літ. А, літ. а, літ а» від 23.12.2022, на 1-му арк.;

- оригінал акту на закриття прихованих робіт «шпаклювання стель по приміщенням літ. А, літ. а, літ а» від 25.12.2022, на 1-му арк.;

- оригінал акту на закриття прихованих робіт «протравлення цементної штукатурки поверхні стін нейтралізуючим розчином по приміщенням літ. А, літ. а, літ а» від 17.12.2022, на 1-му арк.;

- оригінал акту на закриття прихованих робіт «обробка поверхні стін протигрибковим засобом по приміщенням літ. А, літ. а, літ а» від 20.12.2022, на 1-му арк.;

- оригінал акту на закриття прихованих робіт «штукатурка стін по приміщенням літ. А, літ. а, літ а» від 22.12.2022, на 1-му арк.;

- оригінал акту на закриття прихованих робіт «шпаклювання стін по приміщенням літ. А, літ. а, літ а» від 26.12.2022, на 1-му арк.;

- оригінал акту на закриття прихованих робіт «улаштування гідроізоляції вимощення по приміщенням літ. А, літ. а, літ а» від 29.12.2022, на 1-му арк.;

- оригінал акту на закриття прихованих робіт «Розробка грунта, улаштування гідроізоляції цоколю по приміщенням літ. А, літ. а, літ а» від 17.12.2022, на 1-му арк.;

- оригінал акту на закриття прихованих робіт «улаштування теплоізоляції цоколю по приміщенням літ. А, літ. а, літ а» від 19.12.2022, на 1-му арк.;

- оригінал акту на закриття прихованих робіт «улаштування оздоблення цоколю по приміщенням літ. А, літ. а, літ а» від 26.12.2022, на 1-му арк.;

- оригінал акту на закриття прихованих робіт «улаштування підстильного шару щебеневого вимощення по приміщенням літ. А, літ. а, літ а» від 27.12.2022, на 1-му арк.;

- оригінал акту на закриття прихованих робіт «улаштування основи під фундамент Щебеневої літ. А Фрагмент плану Б» від 08.01.2023 на 1-му арк.;

- оригінал акту на закриття прихованих робіт «В`язання каркасу з арматури для фундаментної плити літ. А Фрагмент плану Б» від 09.01.2023 на 1-му арк.;

- оригінал акту на закриття прихованих робіт «Протравлення цементної штукатурки нейтралізуючим розчином евакуаційного входу та евакуаційного виходу літ. А Фрагмент плану Б» від 10.01.2023 на 1-му арк.;

- оригінал акту на закриття прихованих робіт «Штукатурення декоративною штукатуркою евакуаційного входу тоа евакуаційного виходу літ. А Фрагмент плану Б» від 12.01.2023 на 1-му арк.;

- оригінал акту на закриття прихованих робіт «Улаштування стяжок цементно-піщаних підлог по приміщенням літ. А» від 16.01.2023 на 1-му арк.;

- оригінал акту на закриття прихованих робіт «Ґрунтування підлог по приміщенням літ. А » від 17.01.2023 на 1-му арк.;

- оригінал акту на закриття прихованих робіт «улаштування самовирівнювальних підлог по приміщенням літ. А» від 19.01.2023 на 1-му арк.;

- оригінал акту на закриття прихованих робіт «улаштування неармованих цегляних перегородок приміщенням літ. А » від 24.01.2023 на 1-му арк.;

- оригінал акту на закриття прихованих робіт «улаштування підстильного шару щебеневого для вимощенням (стіни (3,4,6,7) літ. А» від 26.01.2023 на 1-му арк.;

- оригінал акту на закриття прихованих робіт «улаштування бетонної підготовки для вимощення (стіни )3,4,6,7) літ. А» від 28.01.2023 на 1-му арк.;

- оригінал акту на закриття прихованих робіт «розробка ґрунту для фундаментної плити під генератор літ. А» від 30.01.2023 на 1-му арк.;

- оригінал акту на закриття прихованих робіт «улаштування підстильного шару щебеневого для фундаментної плити під генератор літ. А» від 01.02.2023 на 1-му арк.;

- оригінал акту на закриття прихованих робіт «В`язання арматурного каркасу для фундаментної плити під генератор літ. А » від 03.02.2023 на 1-му арк.;

- оригінал акту на закриття прихованих робіт «улаштування стяжок цементно-піщаних підлог по приміщенням літ. а» від 16.01.2023 на 1-му арк.;

- оригінал акту на закриття прихованих робіт «Ґрунтування поверхні підлог в приміщеннях літ. а» від 04.02.2023 на 1-му арк.;

- оригінал акту на закриття прихованих робіт «улаштування стяжок самовирівнювальних в приміщеннях літ. а (тип 1 (22))» від 05.02.2023 на 1-му арк.;

- оригінал акту на закриття прихованих робіт «улаштування стяжок цементно-піщаних в приміщеннях літ. а (Тип 2(22.1;22.2;22.3)» від 06.02.2023 на 1-му арк.;

- оригінал акту на закриття прихованих робіт «Мурування внутрішніх стін в приміщеннях лит. а» від 14.02.2023 на 1-му арк.;

- оригінал акту на закриття прихованих робіт «протравлення цементної штукатурки нейтралізуючим розчином в приміщеннях літ. а (Стіни (22.1;22.2;22.3))» від 15.02.2023 на 1-му арк.;

- оригінал акту на закриття прихованих робіт «протравлення цементної штукатурки нейтралізуючим розчином в приміщенняхліт. а (Стіни (22.1;22.2;22.3))» від 16.02.2023 на 1-му арк.;

- оригінал акту на закриття прихованих робіт «улаштування бетонної підготовки при виконанні робіт з вимощенням» від 04.03.2023 на1-му арк.;

- оригінал акту на закриття прихованих робіт «улаштування стяжок в приміщеннях літ. а (тип 1(16))» від 24.02.2023 на 1-му арк.;

- оригінал акту на закриття прихованих робіт «Ґрунтування стяжок в приміщеннях літ. а (тип 1(16))» від 25.02.2023 на 1-му арк.;

- оригінал акту на закриття прихованих робіт «Улаштування самовирівнювальної стяжки в приміщеннях літ. а (тип 1(16))» від28.02.2023 на 1-му арк.;

- оригінал акту на закриття прихованих робіт «Улаштування стяжок цементно-піщаних підлог по приміщенням літ. а» від 16.01.2023 на 1-му арк.;

- оригінал акту на закриття прихованих робіт «Затягування проводів (кабелів) у гофротрубу та у прокладені короба пластикові в приміщеннях будівлі літ. А, а, а» від 24.03.2023 на 1-му арк.;

- оригінал 19-го тому робочого проекту «Капітальний ремонт найпростішого укриття обласного закладу «Спеціалізована загальноосвітня школа-інтернат «Болградська гімназія ім. Г.С. Раковського» розташованого за адресою: Одеська область, м. Болград, пл. 28 Червня 1» «кошторисна документація»» на 96 арк.;

- копія договору № 28 від 11.11.2022 на виготовлення проектно-кошторисної документації на 10 арк., з додатками: «протокол узгодження договірної ціни» на 1-му арк.; «календарний план виконання робіт» на 1-му арк.; «зведений кошторис» на 1-му арк.; «кошторис № 1» на 2-х арк.; «кошторис № 2» на 2-х арк.; «розрахунок вартості експертизи № 3» на 1-му арк.; «завдання на проектування» на 7 арк. з додатком 4-х арк.;

- копія платіжного доручення № 6897 від 12.12.2022 на 1-му арк.;

- копія експертного звіту № 481/е/22 від 28.11.2022 з додатком,на 11 арк.;

- наказ про затвердження проектної документації №403-ОД від 30.11.2022, на 1-му арк. (документ електронного документообігу);

- копія договору № 32 т/н на здійснення технічного нагляду від 30.11.2022 на 6 арк. з додатками: протоколом погодження договірної ціни на 1-му арк.; кошторис на 1-му арк.; графік ведення технічного нагляду на 1-му арк.;

- копія додаткової угоди № 1 від 30.12.2022 до Договору № 32 т/н на 1-му арк., з додатком «Графік ведення технічного нагляду» на 1-му арк.;

- копія додаткової угоди № 2 від 15.02.2023 до Договору № 32 т/н на 1-му арк., з додатком «Графік ведення технічного нагляду» на 1-му арк.;

- копія додаткової угоди № 3 від 27.04.2023 до Договору № 32 т/н на 1-му арк. з додатком «Графік ведення технічного нагляду» на 1-му арк.;

- копія додаткової угоди № 4 від 30.06.2023 до Договору № 32 т/н на 1-му арк.;

- копія додаткової угоди № 5 від 28.07.2023 до Договору № 32 т/н на 1-му арк.;

- копія договору № 32 ав/н на здійснення авторського нагляду від 30.11.2022 на 6 арк. з додатками: протоколом погодження договірної ціни на 1-му арк.; кошторис на виконання робіт на 1-му арк.; графік ведення авторського нагляду на 1-му арк.;

- копія додаткової угоди № 1 до Договору № 32 ав/н на 1-му арк., з додатком «Графік ведення авторського нагляду» на 1-му арк.;

- копія додаткової угоди № 2 до Договору № 32 ав/н на 1-му арк., з додатком «Графік ведення авторського нагляду» на 1-му арк.;

- копія додаткової угоди № 3 до Договору № 32 ав/н на 1-му арк., з додатком «Графік ведення авторського нагляду» на 1-му арк.;

- копія додаткової угоди № 4 від 29.05.2023 до Договору № 32 ав/н на 1-му арк.;

- копія додаткової угоди № 5 від 28.07.2023 до Договору № 32 ав/н на 1-му арк.;

- копія довідки про зміни до кошторису на 2022 рік на 2-х арк.;

- копія платіжного доручення № 763 від 29.12.2022, на 1-му арк.;

- копія платіжного доручення № 764 від 29.12.2022, на 1-му арк.;

- копія листування Управління обласної ради з майнових відносин з ТОВ «А-ПРО-ГРУП» на 25 арк.

шляхом заборони його відчуження, розпорядження та користування.

Виконання ухвали та відповідальність за збереження вилученого майна покласти на ініціатора цього клопотання

Ухвала слідчого судді підлягає негайному виконанню після її оголошення.

Ухвала може бути оскаржена через Болградський районний суд Одеської області до Одеського апеляційного суду протягом п`яти днів з дня її оголошення, у разі якщо ухвалу було постановлено без участі особи, яка її оскаржує, апеляційна скарга подається протягом 5 днів з дня отримання копії цієї ухвали.

Слідчий суддя: ОСОБА_1

Дата ухвалення рішення05.10.2023
Оприлюднено30.04.2024
Номер документу114066268
СудочинствоКримінальне
Сутьарешт тимчасово вилученого майна по кримінальному провадженню, внесеному в Єдиний реєстр досудових розслідувань за №42023162270000015 від 22.03.2023 року

Судовий реєстр по справі —497/1293/23

Ухвала від 05.10.2023

Кримінальне

Болградський районний суд Одеської області

Висоцький С. О.

Ухвала від 27.09.2023

Кримінальне

Болградський районний суд Одеської області

Висоцький С. О.

Ухвала від 27.09.2023

Кримінальне

Болградський районний суд Одеської області

Висоцький С. О.

Ухвала від 22.09.2023

Кримінальне

Болградський районний суд Одеської області

Кодінцева С. В.

Ухвала від 12.09.2023

Кримінальне

Болградський районний суд Одеської області

Висоцький С. О.

Ухвала від 12.09.2023

Кримінальне

Болградський районний суд Одеської області

Висоцький С. О.

Ухвала від 21.08.2023

Кримінальне

Болградський районний суд Одеської області

Кодінцева С. В.

Ухвала від 21.08.2023

Кримінальне

Болградський районний суд Одеської області

Кодінцева С. В.

Ухвала від 26.06.2023

Кримінальне

Болградський районний суд Одеської області

Висоцький С. О.

Ухвала від 26.06.2023

Кримінальне

Болградський районний суд Одеської області

Висоцький С. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні