Ухвала
від 11.10.2023 по справі 363/4608/23
ІВАНКІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 363/4608/23

Провадження № 2/366/552/23

У Х В А Л А

про відкриття провадження у справі

11жовтня 2023 року смт Іванків

Суддя Іванківського районного суду Київської області Корчков А.А., розглянувши позовну заяву ОСОБА_1 , подану через представника, ОСОБА_2 , до Товариства з обмеженою відповідальністю "ФК "Дебт Коллекшн"</a>, треті особи, що не заявляють самостійних вимог: приватний нотаріус Київського міського нотаріального округу Остапенко Євген Михайлович та приватний виконавець виконавчого округу міста Києва Кудрановський Юрій Володимирович, про визнання виконавчого напису таким, що не підлягає виконанню,

ВСТАНОВИВ:

До Іванківського районного суду Київської області за підсудністю з Вишгородського районного суду Київської області надійшла позовна заява ОСОБА_1 , подана через представника, ОСОБА_2 , до Товариства з обмеженою відповідальністю "ФК "Дебт Коллекшн"</a>, треті особи, що не заявляють самостійних вимог: приватний нотаріус Київського міського нотаріального округу Остапенко Євген Михайлович та приватний виконавець виконавчого округу міста Києва Кудрановський Юрій Володимирович про визнання виконавчого напису таким, що не підлягає виконанню.

Позовна заява відповідає вимогам ст.ст. 175,177 ЦПК України, а справа підсудна Іванківському районному суду Київської області.

Відповідно до положень ч. 1 ст. 187 ЦПК України за відсутності підстав для залишення позовної заяви без руху, повернення позовної заяви чи відмови у відкритті провадження суд відкриває провадження у справі протягом п`яти днів з дня надходження позовної заяви або заяви про усунення недоліків, поданої в порядку, передбаченому статтею 185 цього Кодексу.

Підстави для залишення позовної заяви без руху, її повернення та відмови у відкритті провадження відповідно до ст.ст.185,186 ЦПК України відсутні.

Згідно з п. 1 ч.4, п. 3 ч. 6 ст. 19 та п. 1 ч.1 ст. 274 ЦПК за правилами спрощеного позовного провадження розглядаються малозначні справи, якими, в тому числі, є справи про збільшення розміру аліментів.

Враховуючи зазначене, справа підлягає розгляду в порядку спрощеного позовного провадження з повідомленням (викликом) сторін у справі.

Відповідно до ч. 3 ст. 279 ЦПК підготовче засідання при розгляді справи у порядку спрощеного провадження не проводиться.

Керуючись ст. 19, 175, 177, 187, 274, 277, 279, 353 ЦПК України,

ПОСТАНОВИВ:

Відкрити провадженняу справіза позовом ОСОБА_1 , поданим через представника, ОСОБА_2 , до Товариства з обмеженою відповідальністю "ФК "Дебт Коллекшн"</a>, треті особи, що не заявляють самостійних вимог: приватний нотаріус Київського міського нотаріального округу Остапенко Євген Михайлович та приватний виконавець виконавчого округу міста Києва Кудрановський Юрій Володимирович про визнання виконавчого напису таким, що не підлягає виконанню.

Справу розглядати за правилами спрощеного позовного провадження.

Призначити першесудовезасідання на 15 листопада 2023 року о 13 год. 00 хв. з повідомленням (викликом) сторін.

Відповідач не пізніше п`ятнадцятиденного строку з дня вручення даної ухвали має подати відзив на позовну заяву, який повинен відповідати вимогамст. 178 ЦПК України, і всі письмові та електронні докази (які можливо доставити до суду), висновки експертів і заяви свідків, що підтверджують заперечення проти позову. Відповідно до вимог ч. 4ст. 178 ЦПК України, одночасно з надісланням (наданням) відзиву до суду, копія відзиву та доданих до нього документів повинна бути надіслана іншим учасникам справи. У разі ненадання відповідачем відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд вирішує справу за наявними матеріалами (ч. 8ст. 178 ЦПК України).

Відповідно до ч. 1ст. 193 ЦПК Україниу строк для подання відзиву відповідач має право пред`явити зустрічний позов.

Встановити позивачу п`ятиденний строк з дня отримання відзиву для подання відповіді на відзив, копія якої одночасно з поданням до суду повинна бути надіслана іншим учасникам справи.

Встановити відповідачу п`ятиденний строк з дня отримання відповіді на відзив для подання заперечення, копія якого одночасно з поданням до суду повинна бути надіслана іншим учасникам справи.

Роз`яснити учасникам справи, що відповідно до ч. 5ст. 279 ЦПК Українисуд розглядає справу в порядку спрощеного позовного провадження без повідомлення сторін за наявними у справі матеріалами, за відсутності клопотання будь-якої зі сторін про інше. За клопотанням однієї із сторін або з власної ініціативи суду розгляд справи проводиться в судовому засіданні з повідомленням (викликом) сторін.

Клопотання про розгляд справи у судовому засіданні з повідомленням сторін відповідач має подати в строк для подання відзиву, а позивач - разом з позовом або не пізніше п`яти днів з дня отримання відзиву (ч. 7ст. 279 ЦПК України).

Веб-адреса сторінки на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет, за якою учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи, що розглядається: inbox@iv.ko.court.gov.ua.

Копію ухвали надіслати учасникам справи.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Повне найменування сторін:

Заявник (позивач): ОСОБА_1 (РНОКПП НОМЕР_1 , зареєстрована за адресою: АДРЕСА_1 );

Представник заявника (позивача): ОСОБА_2 (адреса: АДРЕСА_2 );

Відповідач: Товариство з обмеженою відповідальністю "ФК "Дебт Коллекшн"</a> (ЄДРПОУ 44243120, вул. Круглоуніверситетська,7, оф. 26, м. Київ, 01024);

Треті особи, що не заявляють самостійних вимог:

приватний нотаріус Київського міського нотаріального округу Остапенко Євген Михайлович (адреса: вул. Мала Житомирська, 6/5, м. Київ, 01001);

приватний виконавець виконавчого округу міста Києва Кудрановський Юрій Володимирович (адреса: вул. Кримського Академіка, 27-А, оф.234, м. Київ, 03142).

Суддя Анатолій КОРЧКОВ

СудІванківський районний суд Київської області
Дата ухвалення рішення11.10.2023
Оприлюднено13.10.2023
Номер документу114104946
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із правочинів, зокрема договорів (крім категорій 301000000-303000000)

Судовий реєстр по справі —363/4608/23

Ухвала від 29.02.2024

Цивільне

Іванківський районний суд Київської області

Корчков А. А.

Рішення від 29.02.2024

Цивільне

Іванківський районний суд Київської області

Корчков А. А.

Ухвала від 18.01.2024

Цивільне

Іванківський районний суд Київської області

Корчков А. А.

Ухвала від 11.10.2023

Цивільне

Іванківський районний суд Київської області

Корчков А. А.

Ухвала від 11.10.2023

Цивільне

Іванківський районний суд Київської області

Корчков А. А.

Ухвала від 25.08.2023

Цивільне

Вишгородський районний суд Київської області

Шубочкіна Т. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні