Ухвала
від 24.10.2023 по справі 472/543/23
ВЕСЕЛИНІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 472/543/23

Провадження №2/472/189/23

УХВАЛА

про закриття підготовчого провадження

та призначення справи до судового розгляду по суті

24 жовтня 2023 року смт. Веселинове

Миколаївської області

Веселинівський районний суд Миколаївської області в складі:

головуючого судді - Орленко Л.О.,

з участю секретаря

судового засідання - Горбаненка А.О.,

прокурора - Ложкаря М.Л.,

представника третьої особи - адвоката Гусарова С.Д.,

розглянувши у відкритому підготовчому засіданні цивільну справу за позовом керівника Вознесенської окружної прокуратури Миколаївської області Віти Денисенко в інтересах держави в особі Головного управління Держгеокадастру у Миколаївській області до ОСОБА_1 , третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору на стороні відповідача,: Сільськогосподарська виробнича фірма "Агросоюз", про конфіскацію земельної ділянки,

ВСТАНОВИВ:

21червня 2023року до суду надійшла позовна заява керівника Вознесенської окружної прокуратури Миколаївської області Віти Денисенко в інтересах держави в особі Головного управління Держгеокадастру у Миколаївській області до ОСОБА_1 , третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору на стороні відповідача,: Сільськогосподарська виробнича фірма "Агросоюз", про конфіскацію земельної ділянки.

Ухвалою суду від 30 червня 2023 року відкрито провадження в справі та призначено підготовче засідання.

В підготовчому засіданні прокурор Ложкар М.Л. підтримав позовну заяву та просив суд призначити справу до судового розгляду.

Представник третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору на стороні відповідача,: Сільськогосподарська виробничафірма "Агросоюз" - адвокат Гусаров С.Д. висловив думку щодо можливості призначення справи до судового розгляду.

Відповідач ОСОБА_1 в підготовче засідання не з`явився, про дату, час та місце підготовчого засідання був повідомлений належним чином шляхом розміщення оголошення на веб-сторінці суду, та через свого представника за довіреністю ОСОБА_2 , що підтверджується її розпискою від 13.07.2023 року.

В силу ст. 223 ЦПК України суд вважає за можливе проводити підготовче засідання без участі осіб, які не прибули до суду.

У ході підготовки справи до судового розгляду проведені наступні дії:

1) остаточно визначено предмет спору та характер спірних правовідносин, позовних вимог та складу учасників судового процесу;

2) визначені обставини справи, які підлягають встановленню, та зібрано відповідні докази.

Відповідно до положень ст. 197 ЦПК України суд з врахуванням думки учасників справи вважає за можливе встановити порядок з`ясування обставин, на які сторони посилаються як на підставу своїх вимог та заперечень, та порядок дослідження доказів, якими вони обгрунтовуються під час розгляду справи по суті, а саме: заслухати вступне слово учасників справи, дослідити всі письмові докази, наявні в матеріалах справи, оглянути оригінали документів.

Відповідно до п. 3 ч. 2 ст. 200 ЦПК України за результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст. 189-200 ЦПК України, суд -

ПОСТАНОВИВ:

Закрити підготовче провадження по цивільній справі №472/543/23 за позовом керівника Вознесенської окружної прокуратури Миколаївської області Віти Денисенко в інтересах держави в особі Головного управління Держгеокадастру у Миколаївській області до ОСОБА_1 , третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору на стороні відповідача,: Сільськогосподарська виробнича фірма "Агросоюз", про конфіскацію земельної ділянки.

Призначити цивільнусправудосудовогорозглядупосутіна 22 листопада 2023 року о 09.00год. у приміщенні Веселинівського районного суду Миколаївської області, що знаходиться за адресою: вул. Мозолевського, 36 смт. Веселинове Миколаївської області.

У судове засідання для розгляду справи по суті викликати учасників справи, попередити всіх учасників справи про наслідки неявки до суду, визначені ст. 223 ЦПК України.

Попередити учасників справи про недопустимість зловживання процесуальними правами та невиконання процесуальних обов`язків, внаслідок яких до учасника можуть бути застосовані заходи процесуального примусу, передбаченіГлавою 9 Розділу І Цивільного процесуального кодексу України(ст. ст. 143-148).

Ухвала апеляційному оскарженню не підлягає.

Ухвала набирає законної сили з моменту її проголошення.

Суддя Веселинівського районного суду

Миколаївської області Л.О. Орленко

Дата ухвалення рішення24.10.2023
Оприлюднено25.10.2023
Номер документу114367116
СудочинствоЦивільне
Сутьконфіскацію земельної ділянки

Судовий реєстр по справі —472/543/23

Ухвала від 29.04.2024

Цивільне

Веселинівський районний суд Миколаївської області

Орленко Л. О.

Ухвала від 17.04.2024

Цивільне

Веселинівський районний суд Миколаївської області

Орленко Л. О.

Рішення від 29.02.2024

Цивільне

Веселинівський районний суд Миколаївської області

Орленко Л. О.

Ухвала від 29.02.2024

Цивільне

Веселинівський районний суд Миколаївської області

Орленко Л. О.

Рішення від 29.02.2024

Цивільне

Веселинівський районний суд Миколаївської області

Орленко Л. О.

Ухвала від 31.01.2024

Цивільне

Веселинівський районний суд Миколаївської області

Орленко Л. О.

Ухвала від 24.10.2023

Цивільне

Веселинівський районний суд Миколаївської області

Орленко Л. О.

Ухвала від 30.06.2023

Цивільне

Веселинівський районний суд Миколаївської області

Орленко Л. О.

Ухвала від 26.06.2023

Цивільне

Веселинівський районний суд Миколаївської області

Орленко Л. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні