Ухвала
від 26.10.2023 по справі 214/3304/22
САКСАГАНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.КРИВОГО РОГУ

Справа № 214/3304/22

2/214/1121/23

У Х В А Л А

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

26 жовтня 2023 року Саксаганський районний суд м. Кривого Рогу Дніпропетровської області у складі

головуючого судді Малаховської І.Б.,

за участю секретаря судового засідання Нестеренко К.А.

розглянув у відкритому судовому засіданні позовну заяву ОСОБА_1 до Фонду державного майна України, Державного підприємства « Генічеський солезавод» про поновлення на роботі, стягнення заборгованості по сплаті заробітної платі, стягнення середній заробітної плати за час вимушеного прогулу, без фіксації судового засідання за допомого звукозаписувального технічного засобу, -

Встановив:

В провадженні Саксаганського районного суду м. Кривого Рогу перебуває цивільна справа за позовом ОСОБА_1 до Фонду державного майна України, Державного підприємства « Генічеський солезавод» про поновлення на роботі, стягнення заборгованості по сплаті заробітної платі, стягнення середній заробітної плати за час вимушеного прогулу.

Від представника відповідача ОСОБА_2 надійшла заява про проведення судового засідання в режимі відео конференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів .

Дослідивши заяву представника відповідача ОСОБА_2 про розгляд справи в режимі відеоконференції та матеріали справи, суд прийшов до такого.

Відповідно до ч.1ст.212 ЦПК Україниучасники справи мають право брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду за умови наявності у суді відповідної технічної можливості, про яку суд зазначає в ухвалі про відкриття провадження у справі, крім випадків, коли явка цього учасника справи в судове засідання визнання судом обов`язковою.

Враховуючи необхідність забезпечення права на доступ до правосуддя, а також недопущення порушення розумних строків розгляду справи, суд вважає за необхідне надати можливість представнику позивачу даній справі приймати участь в судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів.

На підставі вищевикладеного, керуючись ст. 212 ЦПК України, суддя, -

Постановив:

Клопотання представника відповідача ОСОБА_2 про участьу справів режимівідеоконференції замежами судуз використанням власних технічних задовольнити.

Надати ОСОБА_2 можливість брати участь у судовому засіданні призначеному на 14 грудня 2023 року о 10-10 годин та всі наступні судові засіданнядистанційно в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів.

Попередити, що відповідно до частини 5статті 212 ЦПК Україниризики технічної неможливості участі в відеоконференції поза межами приміщення суду, переривання зв`язку тощо несе учасник справи, який подав відповідне клопотання.

Підтвердження особи учасника відбувається шляхом його авторизації в Системі із застосуванням електронного підпису. Система не дає можливості участі в судовому засіданні у режимі відеоконференції неавторизованим учасникам.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя І.Б. Малаховська

СудСаксаганський районний суд м.Кривого Рогу
Дата ухвалення рішення26.10.2023
Оприлюднено01.11.2023
Номер документу114528576
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із трудових правовідносин, з них про поновлення на роботі

Судовий реєстр по справі —214/3304/22

Ухвала від 26.10.2023

Цивільне

Саксаганський районний суд м.Кривого Рогу

Малаховська І. Б.

Ухвала від 24.02.2023

Цивільне

Саксаганський районний суд м.Кривого Рогу

Малаховська І. Б.

Ухвала від 26.09.2022

Цивільне

Саксаганський районний суд м.Кривого Рогу

Малаховська І. Б.

Ухвала від 20.09.2022

Цивільне

Саксаганський районний суд м.Кривого Рогу

Малаховська І. Б.

Ухвала від 03.08.2022

Цивільне

Саксаганський районний суд м.Кривого Рогу

Малаховська І. Б.

Ухвала від 15.07.2022

Цивільне

Саксаганський районний суд м.Кривого Рогу

Малаховська І. Б.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні