Ухвала
від 30.10.2023 по справі 155/1623/23
ГОРОХІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа №155/1623/23

Провадження №2/155/441/23

УХВАЛА

про відкриття провадження

30.10.2023 м. Горохів

Суддя Горохівського районного суду Волинської області Сметана В.М., розглянувши позовну заяву Товариства з обмеженою відповідальністю "Волинь-Агроцентр", місцезнаходження: місто Горохів, вулиця Б.Хмельницького, 32, Луцький район, Волинська область до ОСОБА_1 , зареєстроване місце проживання: АДРЕСА_1 , місцезнаходження: село Заріччя, вулиця Шевченка, 14, Луцький район, Волинська область про визнання недійсним договору оренди землі, скасування рішення про державну реєстрацію права на нерухоме майно, витребування земельної ділянки з чужого незаконного володіння та користування

УСТАНОВИВ:

Позивач 26 жовтня 2023 року звернувся до суду з позовом до відповідачів про визнання недійсним договору оренди землі, скасування рішення про державну реєстрацію права на нерухоме майно, витребування земельної ділянки з чужого незаконного володіння та користування.

Позовна заява подана з додержанням вимог статтей 175-177 ЦПК України, віднесена до предметної, суб`єктної, інстанційної та територіальної юрисдикції суду.

Підстави для повернення позовної заяви, відмови у відкритті провадження відсутні.

Загальне позовне провадження призначене для розгляду справ, які через складність або інші обставини недоцільно розглядати у спрощеному позовному проваджені.

Дана справа не є малозначною, а тому підлягає розгляду за правилами загального позовного провадження.

Отже, позовну заяву слід прийняти до провадження та призначити підготовче засідання у справі.

На підставі викладеного, керуючись ст. ст.19, 187 ЦПК України, суддя, -

УХВАЛИВ:

Відкрити загальне позовне провадження у цивільній справі за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю "Волинь-Агроцентр", місцезнаходження: місто Горохів, вулиця Б.Хмельницького, 32, Луцький район, Волинська область до ОСОБА_1 , зареєстроване місце проживання: АДРЕСА_1 , місцезнаходження: село Заріччя, вулиця Шевченка, 14, Луцький район, Волинська область про визнання недійсним договору оренди землі, скасування рішення про державну реєстрацію права на нерухоме майно, витребування земельної ділянки з чужого незаконного володіння та користування.

Призначити підготовче засідання на 16 листопада 2023 року о 10 годині 00 хвилин у приміщенні Горохівського районного суду Волинської області, за адресою м. Горохів, вул. Шевченка, 29, Волинська обл.

Учасникам судового розгляду надіслати копію ухвали, копію позовної заяви з копіями доданих до неї документів.

Визначити відповідачу(ам) п`ятнадцятиденний строк з дня вручення даної ухвали для подання відзиву на позовну заяву. У зазначений строк відповідач(і) має(мають) право надіслати суду відзив на позовну заяву, який повинен відповідати вимогам ст. 178 ЦПК України, і всі письмові та електронні докази (які можливо доставити до суду), висновки експертів і заяви свідків, що підтверджують заперечення проти позову.

Одночасно з надісланням (наданням) відзиву до суду, копію відзиву та доданих до нього документів відповідач(і) зобов`язаний(і) надіслати іншим учасникам справи.

У разі ненадання відповідачем(ами) відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд вирішує справу за наявними матеріалами (ч.8 ст.178 ЦПК України).

Встановити позивачу(ам) п`ятиденний строк з дня отримання відзиву для подання відповіді на відзив, яка має відповідати вимогам частини третьої п`ятої ст.178 ЦПК України, копія якої одночасно з поданням до суду повинна бути надіслана іншим учасникам справи.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи за вебадресою: https://gr.vl.court.gov.ua/sud0302/

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання та може бути оскаржена лише з підстав порушення правил підсудності. Заперечення на ухвалу можуть бути включені до апеляційної скарги на рішення суду.

Суддя Горохівського районного суду

Волинської області В.М. Сметана

Дата ухвалення рішення30.10.2023
Оприлюднено06.11.2023
Номер документу114618158
СудочинствоЦивільне
Сутьдержавну реєстрацію права на нерухоме майно, витребування земельної ділянки з чужого незаконного володіння та користування

Судовий реєстр по справі —155/1623/23

Ухвала від 11.03.2024

Цивільне

Горохівський районний суд Волинської області

Сметана В. М.

Ухвала від 04.12.2023

Цивільне

Горохівський районний суд Волинської області

Сметана В. М.

Ухвала від 22.11.2023

Цивільне

Горохівський районний суд Волинської області

Сметана В. М.

Ухвала від 22.11.2023

Цивільне

Горохівський районний суд Волинської області

Сметана В. М.

Ухвала від 14.11.2023

Цивільне

Горохівський районний суд Волинської області

Сметана В. М.

Ухвала від 30.10.2023

Цивільне

Горохівський районний суд Волинської області

Сметана В. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні