Ухвала
від 11.03.2024 по справі 155/1623/23
ГОРОХІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа №155/1623/23

Провадження №2/155/47/24

УХВАЛА

про поновлення провадження

11.03.2024 м. Горохів

Суддя Горохівського районного суду Волинської області Сметана В.М., розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду цивільну справу за первісним позовом Товариства з обмеженою відповідальністю "Волинь-Агроцентр" до ОСОБА_1 , Фермерське господарство "Євгена Шелепіни" про визнання недійсним договору оренди землі, скасування рішення про державну реєстрацію права на нерухоме майно, витребування земельної ділянки з чужого незаконного володіння та користування, зустрічним позовом ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю «Волинь-Агроцентр»</a>, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог Фермерське господарства «Євгена Шелепіни» про усунення перешкод у користуванні земельною ділянкою та скасування державної реєстрації права оренди земельної ділянки за договором оренди

УСТАНОВИВ:

В проваджені суду перебуває вказана цивільна справа.

Ухвалою Горохівського районного суду Волинської області від 04 грудня 2024 року по справі було призначено почеркознавчу експертизу.

На адресу Горохівського районного суду Волинської області 11 березня 2024 року надійшов висновок експерта №5350 від 01 березня 2024 року.

Відповідно дост.254ЦПК України,провадження усправі поновлюєтьсяза клопотаннямучасників справиабо заініціативою судуне пізнішедесяти днівз дняотримання судомповідомлення проусунення обставин,що викликалийого зупинення.Про поновленняпровадження усправі судпостановляє ухвалу. Здня поновленняпровадження усправі перебігпроцесуальних строківпродовжується. Провадження у справі продовжується зі стадії, на якій його було зупинено.

Оскільки обставини, що викликали зупинення провадження у даній цивільній справі відпали, суд вважає за необхідне провадження у справі відновити, справу призначити до розгляду в судовому засіданні.

Керуючись ст. ст. 254, 353 ЦПК України, суд, -

УХВАЛИВ:

Поновити провадження у справі за позовом первісним позовом Товариства з обмеженою відповідальністю "Волинь-Агроцентр" до ОСОБА_1 , Фермерське господарство "Євгена Шелепіни" про визнання недійсним договору оренди землі, скасування рішення про державну реєстрацію права на нерухоме майно, витребування земельної ділянки з чужого незаконного володіння та користування, зустрічним позовом ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю «Волинь-Агроцентр»</a>, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог Фермерське господарства «Євгена Шелепіни» про усунення перешкод у користуванні земельною ділянкою та скасування державної реєстрації права оренди земельної ділянки за договором оренди.

Призначити справу за позовом первісним позовом Товариства з обмеженою відповідальністю "Волинь-Агроцентр" до ОСОБА_1 , Фермерське господарство "Євгена Шелепіни" про визнання недійсним договору оренди землі, скасування рішення про державну реєстрацію права на нерухоме майно, витребування земельної ділянки з чужого незаконного володіння та користування, зустрічним позовом ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю «Волинь-Агроцентр»</a>, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог Фермерське господарства «Євгена Шелепіни» про усунення перешкод у користуванні земельною ділянкою та скасування державної реєстрації права оренди земельної ділянки за договором оренди в підготовчому судовому засіданні на 27 березня 2024 року об 12 годині 00 хвилин в приміщенні Горохівського районного суду Волинської області (Волинська область, м. Горохів, вул. Шевченка, 29).

Копію ухвали направити учасникам справи до відома.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Повний текст ухвали складений 11 березня 2024 року.

Cуддя Горохівського районного суду

Волинської області В.М. Сметана

Дата ухвалення рішення11.03.2024
Оприлюднено14.03.2024
Номер документу117586467
СудочинствоЦивільне
Сутьусунення перешкод у користуванні земельною ділянкою та скасування державної реєстрації права оренди земельної ділянки за договором оренди

Судовий реєстр по справі —155/1623/23

Ухвала від 11.03.2024

Цивільне

Горохівський районний суд Волинської області

Сметана В. М.

Ухвала від 04.12.2023

Цивільне

Горохівський районний суд Волинської області

Сметана В. М.

Ухвала від 22.11.2023

Цивільне

Горохівський районний суд Волинської області

Сметана В. М.

Ухвала від 22.11.2023

Цивільне

Горохівський районний суд Волинської області

Сметана В. М.

Ухвала від 14.11.2023

Цивільне

Горохівський районний суд Волинської області

Сметана В. М.

Ухвала від 30.10.2023

Цивільне

Горохівський районний суд Волинської області

Сметана В. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні