Ухвала
від 23.11.2023 по справі 569/19812/22
РІВНЕНСЬКИЙ МІСЬКИЙ СУД РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 569/19812/22

УХВАЛА

23 листопада 2023 року

Рівненський міський суд Рівненської області в складі:

головуючого судді - Тимощука О.Я.,

при секретарі - Ковальчук О.Б.,

представника позивача - Ковальчук Л.В.,

представника відповідача - 1 - Парчук Н.І.,

представника відповідача - 3 - адвоката Троянчука Д.М.,

представника відповідача - 4 - адвоката Грабовського В.А.,

представника третьої особи - Костючок С.Ю.,

розглянувши у підготовчому судовому засіданні в м. Рівне цивільну справу за позовом Керівника Рівненської окружної прокуратури в інтересах держави до Рівненської міської ради, Товариства з обмеженою відповідальністю-фірма «БНН», ОСОБА_1 , Товариства з обмеженою відповідальністю «ГОЛД С», третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору на стороні відповідача - Управління комунальною власністю Виконавчого комітету Рівненської міської ради про скасування рішень про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно, визнання недійсним договорів купівлі-продажу незавершеного будівництва, визнання незаконним та скасування рішення, визнання недійсним договору купівлі-продажу земельної ділянки, витребування земельної ділянки, -

В С Т А Н О В И В :

Зважаючи на складність у викладенні повного тексту ухвали суду, пов`язаного з потребою в обґрунтуванні доводів сторін, на що може бути витрачено значний час, суд вважає за необхідне проголосити її вступну та резолютивну частини.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст. 103, 104, 252, 353, 354 ЦПК України, суд, -

УХВАЛИВ:

Заяву представника відповідача - 4 - ТОВ «ГОЛД С» - адвоката Грабовського В.А. про призначення судової земельно-технічної експертизи у справі за позовом Керівника Рівненської окружної прокуратури в інтересах держави до Рівненської міської ради, Товариства з обмеженою відповідальністю-фірма «БНН», ОСОБА_1 , Товариства з обмеженою відповідальністю «ГОЛД С», третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору на стороні відповідача - Управління комунальною власністю Виконавчого комітету Рівненської міської ради про скасування рішень про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно, визнання недійсним договорів купівлі-продажу незавершеного будівництва, визнання незаконним та скасування рішення, визнання недійсним договору купівлі-продажу земельної ділянки, витребування земельної ділянки - задовольнити.

Призначити у справі земельно-технічну експертизу, на вирішення якої поставити питання:

1. Чи змінилися у період з 2017 року по сьогоднішній день фізичні характеристики (конфігурація, площа, проміри, перепади висоти тощо) земельної ділянки за адресою: АДРЕСА_1 , площею 0,5093 га, кадастровий номер 5610100000:01:035:0034, цільове призначення: землі промисловості, транспорту, зв`язку, енергетики, оборони та іншого призначення - для будівництва та обслуговування автоцентру з постами обслуговування автомобілів. офісних та підсобних приміщень? Якщо так, то які саме характеристики змінилися та яким чином?

Проведення експертизи доручити експертам ППФ «Експерт-Рівне» (адреса: 33013. м. Рівне, пр-т Миру, 15).

Попередити експертів ППФ «Експерт-Рівне» про кримінальну відповідальність за завідомо неправдивий висновок та за відмову без поважних причин від виконання покладених на них обов`язків за ст.ст. 384, 385 КК України.

Надати матеріали цивільної справи для проведення експертизи.

Обов`язок оплати проведення експертизи покласти на відповідача - 4 - ТОВ «ГОЛД С» (адреса: 33022, м. Рівне, вул. Гагарніа, 30, представник - адвокат Грабовський Віталій Анатолійович, моб. тел. НОМЕР_1 ).

Копію ухвали надати сторонам для відома та направити на виконання ППФ «Експерт-Рівне».

Встановити двохмісячний термін для проведення судової експертизи.

Провадження у справі за позовом Керівника Рівненської окружної прокуратури в інтересах держави до Рівненської міської ради, Товариства з обмеженою відповідальністю-фірма «БНН», ОСОБА_1 , Товариства з обмеженою відповідальністю «ГОЛД С», третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору на стороні відповідача - Управління комунальною власністю Виконавчого комітету Рівненської міської ради про скасування рішень про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно, визнання недійсним договорів купівлі-продажу незавершеного будівництва, визнання незаконним та скасування рішення, визнання недійсним договору купівлі-продажу земельної ділянки, витребування земельної ділянки - зупинити на час проведення експертизи.

Апеляційна скарга на ухвалу суду подається протягом п`ятнадцяти днів з дня її проголошення до Рівненського апеляційного суду.

Учасник справи, якому ухвала суду не була вручена в день її проголошення, має право на поновлення пропущеного строку на апеляційне оскарження, якщо апеляційна скарга подана протягом п`ятнадцяти днів з дня вручення йому відповідної ухвали.

Повний текст ухвали буде виготовлено на протязі 5 (п`яти) днів.

Суддя Рівненського

міського суду Тимощук О.Я.

СудРівненський міський суд Рівненської області
Дата ухвалення рішення23.11.2023
Оприлюднено27.11.2023
Номер документу115154512
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із земельних відносин, з них: що виникають з договорів купівлі-продажу

Судовий реєстр по справі —569/19812/22

Ухвала від 06.06.2024

Цивільне

Рівненський міський суд Рівненської області

Тимощук О. Я.

Постанова від 05.03.2024

Цивільне

Рівненський апеляційний суд

Ковальчук Н. М.

Рішення від 05.03.2024

Цивільне

Рівненський апеляційний суд

Ковальчук Н. М.

Ухвала від 15.01.2024

Цивільне

Рівненський апеляційний суд

Ковальчук Н. М.

Ухвала від 15.01.2024

Цивільне

Рівненський апеляційний суд

Ковальчук Н. М.

Ухвала від 23.11.2023

Цивільне

Рівненський міський суд Рівненської області

Тимощук О. Я.

Ухвала від 23.11.2023

Цивільне

Рівненський міський суд Рівненської області

Тимощук О. Я.

Ухвала від 10.10.2023

Цивільне

Рівненський міський суд Рівненської області

Тимощук О. Я.

Ухвала від 02.02.2023

Цивільне

Рівненський міський суд Рівненської області

Тимощук О. Я.

Ухвала від 05.01.2023

Цивільне

Рівненський міський суд Рівненської області

Тимощук О. Я.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні