Ухвала
від 27.11.2023 по справі 946/4099/22
ІЗМАЇЛЬСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 946/4099/22

Провадження № 2/946/2512/23

УХВАЛА

27 листопада 2023 року Ізмаїльський міськрайонний суд Одеської області в складі:

головуючого судді -Пащенко Т.П.,

при секретарі - Топтигіній О.М.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду в м. Ізмаїлі заяву представника Ренійської міської ради Ізмаїльського району Одеської області - Самбурського Олександра Борисовича про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду по справі за позовом ОСОБА_1 до Ізмаїльської районної державної адміністрації, третя особа - Ренійська міська рада Ізмаїльського району Одеської області, про зобов`язання здійснити заходи по відновленню стану об`єктів, -

ВСТАНОВИВ:

ОСОБА_1 звернувся до суду з позовом до Ізмаїльської районної державної адміністрації, третя особа - Ренійська міська рада Ізмаїльського району Одеської області, про зобов`язання здійснити заходи по відновленню стану об`єктів.

24.11.2023 року до суду надійшла заява представника позивача - Ренійської міської ради Ізмаїльського району Одеської області - Самбурського О.Б. про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду.

Дослідивши заяву, матеріали справи, суд прийшов до наступного висновку.

Відповідно до ч.ч.1,2,3,4 ст.212 ЦПК України учасники справи мають право брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду за умови наявності у суді відповідної технічної можливості, про яку суд зазначає в ухвалі про відкриття провадження у справі, крім випадків, коли явка цього учасника справи в судове засідання визнана судом обов`язковою. Учасник справи подає заяву про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду не пізніше ніж за п`ять днів до судового засідання. Копія заяви в той самий строк надсилається іншим учасникам справи. Учасники справи беруть участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів та електронного цифрового підпису згідно з вимогами Положення про Єдину судову інформаційно-телекомунікаційну систему. Під час дії карантину, встановленого Кабінетом Міністрів України з метою запобігання поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19), учасники справи можуть брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів. Підтвердження особи учасника справи здійснюється із застосуванням електронного підпису, а якщо особа не має такого підпису, то у порядку, визначеному Законом України «Про Єдиний державний демографічний реєстр та документи, що підтверджують громадянство України, посвідчують особу чи її спеціальний статус» або Державною судовою адміністрацією України.

Враховуючи вищевикладене, суд відповідно до вимог ст. 212 ЦПК України вважає за можливе заяву представника третьої особи задовольнити.

Керуючись ст.ст.212, 260, 353 ЦПК України, суд, -

УХВАЛИВ:

Заяву представника Ренійської міської ради Ізмаїльського району Одеської області - Самбурського Олександра Борисовича про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду по справі за позовом ОСОБА_1 до Ізмаїльської районної державної адміністрації, третя особа - Ренійська міська рада Ізмаїльського району Одеської області, про зобов`язання здійснити заходи по відновленню стану об`єктів - задовольнити.

Судове засідання, призначене на 04 грудня 2023 року о 14 год. 00 хв., провести в режимі відеоконференції за участю представника Ренійської міської ради Ізмаїльського району Одеської області - Самбурського Олександра Борисовича поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів (електронна адреса: ІНФОРМАЦІЯ_1 , абонентський номер: НОМЕР_1 ) за допомогою системи відеоконференцзв`язку «EasyCon» (https://easycon.com.ua/).

Копію ухвали про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції надіслати представнику Ренійської міської ради Ізмаїльського району Одеської області - Самбурському Олександру Борисовичу (електронна адреса: ІНФОРМАЦІЯ_1 , абонентський номер: НОМЕР_1 ).

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя: Т.П.Пащенко

СудІзмаїльський міськрайонний суд Одеської області
Дата ухвалення рішення27.11.2023
Оприлюднено28.11.2023
Номер документу115190912
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи у спорах про недоговірні зобов’язання, з них про спонукання виконати або припинити певні дії

Судовий реєстр по справі —946/4099/22

Ухвала від 09.04.2024

Цивільне

Ізмаїльський міськрайонний суд Одеської області

Пащенко Т. П.

Ухвала від 27.11.2023

Цивільне

Ізмаїльський міськрайонний суд Одеської області

Пащенко Т. П.

Ухвала від 06.06.2023

Цивільне

Ізмаїльський міськрайонний суд Одеської області

Пащенко Т. П.

Постанова від 02.05.2023

Цивільне

Одеський апеляційний суд

Назарова М. В.

Ухвала від 31.01.2023

Цивільне

Одеський апеляційний суд

Назарова М. В.

Ухвала від 12.01.2023

Цивільне

Одеський апеляційний суд

Назарова М. В.

Ухвала від 17.10.2022

Цивільне

Ізмаїльський міськрайонний суд Одеської області

Баннікова Н. В.

Ухвала від 26.06.2022

Цивільне

Ізмаїльський міськрайонний суд Одеської області

Баннікова Н. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні