Ухвала
від 12.12.2023 по справі 564/2079/21
КОСТОПІЛЬСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

УХВАЛА

Справа № 564/2079/21

12 грудня 2023 року

Костопільський районний суд Рівненської області в особі судді Олійника П.В. розглянувши клопотання представника позивача Колективу співвласників майнових паїв реорганізованого КСП "Мир" в особі уповноваженої особи співвласників майнових паїв реорганізованого КСП "Мир" ОСОБА_1 - адвоката Полюхович Альони Василівни про участь у судовому засіданні у режимі відеоконференції поза приміщенням суду по справі №564/2079/21 за позовом Колективу співвласників майнових паїв реорганізованого КСП "Мир" в особі уповноваженої особи співвласників майнових паїв реорганізованого КСП "Мир" ОСОБА_1 до Фермерського господарства "Тихомир", Фермерського господарства "Родимовка", співвідповідача Товариство з обмеженою відповідальністю Родимовка про визнання недійсним договорів купівлі-продажу та витребування майна з чужого незаконного володіння,

ВСТАНОВИВ:

В провадженні Костопільського районного суду Рівненської області знаходиться цивільна справа №564/2079/21 за позовом Колективу співвласників майнових паїв реорганізованого КСП "Мир" в особі уповноваженої особи співвласників майнових паїв реорганізованого КСП "Мир" ОСОБА_1 до Фермерського господарства "Тихомир", Фермерського господарства "Родимовка", співвідповідача Товариство з обмеженою відповідальністю Родимовка про визнання недійсним договорів купівлі-продажу та витребування майна з чужого незаконного володіння.

Від представника позивача Колективу співвласників майнових паїв реорганізованого КСП "Мир" в особі уповноваженої особи співвласників майнових паїв реорганізованого КСП "Мир" ОСОБА_1 - адвоката Полюхович А. В. надійшло клопотання про участь у судовому засіданні у режимі відеоконференції поза приміщенням суду.

Так, відповідно до ч.1 ст. 212 ЦПК України учасники справи мають право брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду за умови наявності у суді відповідної технічної можливості, про яку суд зазначає в ухвалі про відкриття провадження у справі, крім випадків, коли явка цього учасника справи в судове засідання визнана судом обов`язковою. Відповідно до ч.3 зазначеної статті, учасники справи беруть участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів та електронного цифрового підпису згідно з вимогами Положення про Єдину судову інформаційно-телекомунікаційну систему.

Враховуючи вищенаведене суд вважає за необхідне провести судове засідання у вказаній справі в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів, з урахуванням технічних можливостей у суді .

На підставі викладеного та керуючись ст.ст.212, 223, 247, 260, 353 ЦПК України, суд, -

УХВАЛИВ:

Клопотання представника позивача Колективу співвласників майнових паїв реорганізованого КСП "Мир" в особі уповноваженої особи співвласників майнових паїв реорганізованого КСП "Мир" ОСОБА_1 - адвоката Полюхович Альони Василівни про участь у судовому засіданні у режимі відеоконференції поза приміщенням суду - задоволити.

Судове засіданняпризначене на 11-00 год. 19.12.2023 року у справі №564/2079/21 за позовом Колективу співвласників майнових паїв реорганізованого КСП "Мир" в особі уповноваженої особи співвласників майнових паїв реорганізованого КСП "Мир" ОСОБА_1 до Фермерського господарства "Тихомир", Фермерського господарства "Родимовка", співвідповідача Товариство з обмеженою відповідальністю Родимовка про визнання недійсним договорів купівлі-продажу та витребування майна з чужого незаконного володінняї, провести в режимі відеоконференції з використанням власних технічних засобів представника позивача- адвоката Полюхович Альони Василівни.

Попередити представника позивача Колективу співвласників майнових паїв реорганізованого КСП "Мир" в особі уповноваженої особи співвласників майнових паїв реорганізованого КСП "Мир" ОСОБА_1 - адвоката Полюхович Альону Василівну, що відповідно до частини 5 статті 212 ЦПК України ризики технічної неможливості участі в відеоконференції поза межами приміщення суду, переривання зв`язку тощо несе учасник справи, який подав відповідну заяву.

Роз`яснити особі, щодо якої вирішено питання про її участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції, що підтвердження особи учасника відбувається шляхом його авторизації в Системі із застосуванням електронного підпису.

Копію даної ухвали направити представнику позивача Колективу співвласників майнових паїв реорганізованого КСП "Мир" в особі уповноваженої особи співвласників майнових паїв реорганізованого КСП "Мир" ОСОБА_1 - адвокату Полюхович Альоні Василівні для виконання.

Ухвала остаточна і оскарженню не підлягає.

СуддяП. В. Олійник

СудКостопільський районний суд Рівненської області
Дата ухвалення рішення12.12.2023
Оприлюднено13.12.2023
Номер документу115564732
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах щодо права власності чи іншого речового права на нерухоме майно (крім землі), з них: про приватну власність

Судовий реєстр по справі —564/2079/21

Ухвала від 06.05.2024

Цивільне

Березнівський районний суд Рівненської області

Старовецька Ю. В.

Ухвала від 10.04.2024

Цивільне

Костопільський районний суд Рівненської області

Цвіркун О. С.

Ухвала від 25.03.2024

Цивільне

Костопільський районний суд Рівненської області

Цвіркун О. С.

Ухвала від 12.12.2023

Цивільне

Костопільський районний суд Рівненської області

Олійник П. В.

Ухвала від 14.11.2023

Цивільне

Костопільський районний суд Рівненської області

Олійник П. В.

Ухвала від 09.10.2023

Цивільне

Костопільський районний суд Рівненської області

Олійник П. В.

Ухвала від 31.08.2023

Цивільне

Костопільський районний суд Рівненської області

Грипіч Л. А.

Ухвала від 02.10.2023

Цивільне

Костопільський районний суд Рівненської області

Грипіч Л. А.

Ухвала від 02.10.2023

Цивільне

Костопільський районний суд Рівненської області

Грипіч Л. А.

Ухвала від 28.09.2023

Цивільне

Костопільський районний суд Рівненської області

Грипіч Л. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні