Ухвала
від 12.12.2023 по справі 364/603/23
ТЕТІЇВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

12.12.2023 Справа № 364/603/23

Провадження по справі № 2/940/506/23

У Х В А Л А

12 грудня 2023 року Тетіївський районний суд Київської області в складі:

головуючого судді Мандзюка С.В.

за участю секретаря судового засідання Мудрик Н.А.

прокурора Бобраніцького О.А.

відповідача ОСОБА_1

розглянувши у відкритому підготовчому засіданні в залі суду в м. Тетієві цивільну справу за позовом заступника керівника Білоцерківської окружної прокуратури Київської області в інтересах держави в особі Білоцерківської районної державної адміністрації до Володарської селищної ради Білоцерківського району, ОСОБА_1 , третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору на стороні позивача: філія «Білоцерківське лісове господарство» державного спеціалізованого господарського підприємства «Ліси України», про усунення перешкод у користуванні майном шляхом скасування рішень селищної ради, рішень про державну реєстрацію права приватної власності та повернення земельної ділянки,

встановив:

У провадженні суду знаходиться цивільна справа за позовом заступника керівника Білоцерківської окружної прокуратури Київської області в інтересах держави в особі Білоцерківської районної державної адміністрації до Володарської селищної ради Білоцерківського району, ОСОБА_1 , третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору на стороні позивача: філія «Білоцерківське лісове господарство» державного спеціалізованого господарського підприємства «Ліси України», про усунення перешкод у користуванні майном шляхом скасування рішень селищної ради, рішень про державну реєстрацію права приватної власності та повернення земельної ділянки.

У підготовчому засіданні прокурор позовні вимоги підтримав у повному обсязі та просив їх задовольнити. Разом з тим, не заперечував проти призначення справи до судового розгляду.

Відповідач ОСОБА_1 у підготовчому засіданні позовні вимоги визнав.

Представник відповідачаВолодарської селищноїради упідготовче засіданняне прибув,надіслав до суду заяву, в якій просить провести судове засідання за наявними матеріалами справи та прийняти рішення відповідно до вимог чинного законодавства.

Представник третьої особи філії «Білоцерківськелісове господарство»державного спеціалізованогогосподарського підприємства«Ліси України»у підготовчезасідання неприбув,надіслав до суду клопотання, в якому просить здійснювати підготовче засідання без участі третьої особи.

Підстави для відкладення підготовчого засідання та оголошення в ньому перерви відсутні.

Водночас, суд вважає за необхідне встановити наступний порядок з`ясування обставин, на які сторони посилаються як на підставу своїх вимог і заперечень, та порядок дослідження доказів, якими вони обґрунтовуються під час розгляду справи по суті: заслухати пояснення сторін, дослідити письмові докази.

Судом вчинені всі процесуальні дії, необхідні для закінчення підготовчого провадження та початку судового розгляду справи по суті.

Відповідно до ч. 2ст. 200 ЦПК України за результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Керуючись статтями 189, 197, 200 ЦПК України, суд

постановив:

Закрити підготовче провадження та призначити цивільну справу за позовом заступника керівника Білоцерківської окружної прокуратури Київської області в інтересах держави в особі Білоцерківської районної державної адміністрації до Володарської селищної ради Білоцерківського району, ОСОБА_1 , третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору на стороні позивача: філія «Білоцерківське лісове господарство» державного спеціалізованого господарського підприємства «Ліси України», про усунення перешкод у користуванні майном шляхом скасування рішень селищної ради, рішень про державну реєстрацію права приватної власності та повернення земельної ділянки до судового розгляду по суті на 11 год. 00 хв. 31 січня 2024 року в залі судових засідань Тетіївського районного суду Київської області.

Встановити наступний порядок з`ясування обставин, на які сторони посилаються як на підставу своїх вимог і заперечень, та порядок дослідження доказів, якими вони обґрунтовуються під час розгляду справи по суті: заслухати пояснення сторін, третьої особи, дослідити письмові докази.

У судове засідання викликати учасників справи.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя С.В.МАНДЗЮК

Дата ухвалення рішення12.12.2023
Оприлюднено14.12.2023
Номер документу115572239
СудочинствоЦивільне
Сутьдержавну реєстрацію права приватної власності та повернення земельної ділянки

Судовий реєстр по справі —364/603/23

Рішення від 31.01.2024

Цивільне

Тетіївський районний суд Київської області

Мандзюк С. В.

Рішення від 31.01.2024

Цивільне

Тетіївський районний суд Київської області

Мандзюк С. В.

Ухвала від 12.12.2023

Цивільне

Тетіївський районний суд Київської області

Мандзюк С. В.

Ухвала від 15.11.2023

Цивільне

Тетіївський районний суд Київської області

Мандзюк С. В.

Ухвала від 03.11.2023

Цивільне

Володарський районний суд Київської області

Моргун Г. Л.

Ухвала від 01.11.2023

Цивільне

Володарський районний суд Київської області

Ткаченко О. В.

Ухвала від 25.08.2023

Цивільне

Володарський районний суд Київської області

Глазкова Ю. О.

Ухвала від 11.08.2023

Цивільне

Володарський районний суд Київської області

Глазкова Ю. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні