Ухвала
від 27.12.2023 по справі 463/6898/20
ЛИЧАКІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ЛЬВОВА

Справа №463/6898/20

Провадження №2/463/2145/23

УХВАЛА

про прийняття справи до свого провадження

та призначення підготовчого судового засідання

27 грудня 2023 року суддя Личаківського районного суду м.Львова Головатий Р.Я., отримавши матеріали цивільної справи за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , ОСОБА_3 , треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору: Львівська міська рада, Інспекція державного архітектурно-будівельного контролю у м.Львові, приватний нотаріус Львівського міського нотаріального округу Лозинська Оксана Михайлівна, про визнання недійсними договору дарування квартири та рішення, скасування реєстрації права власності та усунення перешкод в користуванні горищем, витребування із чужого незаконного володіння комори,-

встановив:

постановою Верховного Суду від 23.11.2023 касаційну скаргу ОСОБА_1 та його представника ОСОБА_4 задоволено частково, Рішення Личаківського районного суду м. Львова від 25 жовтня 2022 року та постанову Львівського апеляційного суду від 06 лютого 2023 року скасовано і передано справу на новий розгляд до суду першої інстанції.

20.12.2023 матеріали справи надійшли до Личаківського районного суду м.Львова та згідно з протоколом автоматизованого розподілу судової справи між суддями передані на розгляд судді Головатому Р.Я.

Відповідно до ч.12 ст.33 ЦПК України у разі зміни складу суду на стадії підготовчого провадження розгляд справи починається спочатку, за винятком випадків, передбачених цим Кодексом. У разі зміни складу суду на стадії розгляду справи по суті суд повторно розпочинає розгляд справи по суті, крім випадку, коли суд ухвалить рішення про повторне проведення підготовчого провадження.

Враховуючи вищенаведене, складність та категорію справи, значення справи для сторін, слід повторно провести підготовче провадження та призначити підготовче засідання у справі.

Керуючись ст.19, 33, 187 ЦПК України,-

постановив:

прийняти до свого провадження справу за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , ОСОБА_3 , треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору: Львівська міська рада, Інспекція державного архітектурно-будівельного контролю у м.Львові, приватний нотаріус Львівського міського нотаріального округу Лозинська Оксана Михайлівна, про визнання недійсними договору дарування квартири та рішення, скасування реєстрації права власності та усунення перешкод в користуванні горищем, витребування із чужого незаконного володіння комори.

Розгляд справи здійснювати за правилами загального позовного провадження.

Призначити підготовче засідання 25січня 2024року о 15 год. 10 хв. в приміщенні Личаківського районного суду м. Львова (79007, м. Львів, вул. Б. Лепкого, 16, другий поверх, зал судового засідання №6).

Копію ухвали надіслати учасникам справи.

Визначити відповідачам п`ятнадцятиденний строк з дня вручення ухвали для подання відзиву на позовну заяву. Роз`яснити відповідачам право протягом зазначеного строку надіслати суду відзив на позовну заяву і всі письмові та електронні докази (які можливо доставити до суду), що підтверджують заперечення проти позову. Відповідно до вимог ч. 4 ст. 178 ЦПК України одночасно з надісланням відзиву до суду копію відзиву та доданих до нього документів відповідач зобов`язаний надіслати іншим учасникам справи, документи, на підтвердження чого додаються до відзиву. У разі ненадання відповідачем відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд має право вирішити спір за наявними матеріалами справи.

Відповідачі вправі пред`явити зустрічний позов у строк визначений для подання відзиву.

Визначити позивачу десятиденний строк з дня отримання відзиву для подання відповіді на відзив, а відповідачам п`ятиденний строк з дня його отримання для подання заперечення, копія яких одночасно з поданням до суду повинна бути надіслана іншим учасникам справи, документи, на підтвердження чого додаються до відповіді на відзив та заперечення відповідно.

Визначити третім особам п`ятнадцятиденний строк з дня вручення ухвали для подання пояснення на позовну заяву та десятиденний строк з дня вручення відзиву для подання пояснення на відзив, копія яких одночасно з поданням до суду повинна бути надіслана іншим учасникам справи, документи, на підтвердження чого додаються до пояснення.

Учасники справи можуть отримати інформацію по справі за веб-адресою сторінки на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет - https://court.gov.ua/fair/sud1312/.

Ухвала суду набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

Ухвала суду окремо від рішення суду оскарженню в апеляційному порядку не підлягає.

Ухвала суду складена та підписана суддею 27.12.2023.

Суддя Р.Я. Головатий

Дата ухвалення рішення27.12.2023
Оприлюднено01.01.2024
Номер документу116006548
СудочинствоЦивільне
Сутьвизнання недійсними договору дарування квартири та рішення, скасування реєстрації права власності та усунення перешкод в користуванні горищем, витребування із чужого незаконного володіння комори

Судовий реєстр по справі —463/6898/20

Ухвала від 02.04.2024

Цивільне

Личаківський районний суд м.Львова

Головатий Р. Я.

Ухвала від 27.12.2023

Цивільне

Личаківський районний суд м.Львова

Головатий Р. Я.

Постанова від 23.11.2023

Цивільне

Касаційний цивільний суд Верховного Суду

Русинчук Микола Миколайович

Окрема думка від 23.11.2023

Цивільне

Касаційний цивільний суд Верховного Суду

Крат Василь Іванович

Ухвала від 06.11.2023

Цивільне

Касаційний цивільний суд Верховного Суду

Русинчук Микола Миколайович

Ухвала від 30.03.2023

Цивільне

Касаційний цивільний суд Верховного Суду

Русинчук Микола Миколайович

Постанова від 06.02.2023

Цивільне

Львівський апеляційний суд

Ванівський О. М.

Постанова від 06.02.2023

Цивільне

Львівський апеляційний суд

Ванівський О. М.

Ухвала від 07.12.2022

Цивільне

Львівський апеляційний суд

Ванівський О. М.

Рішення від 25.10.2022

Цивільне

Личаківський районний суд м.Львова

Гирич С. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні