Ухвала
від 15.01.2024 по справі 401/4363/23
СВІТЛОВОДСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД КІРОВОГРАДСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 401/4363/23

Провадження № 2-о/401/14/24

У Х В А Л А

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

15 січня 2024 року Світловодський міськрайонний суд Кіровоградської області в складі головуючого судді Волошиної Н.Л., розглянувши в залі суду в м.Світловодську в порядку письмового провадження клопотання представника заявника адвоката Сібільової Олени Вікторівни про проведення судового засідання в режимі відеоконференції за допомогою сервісу Easycon у цивільній справі за позовною заявою ОСОБА_1 про встановлення фактів, що має юридичне значення, заінтересовані особи Світловодський відділ Управління Державної міграційної служби України в Кіровоградській області, Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м. Світловодськ,-

ВСТАНОВИВ:

На розгляді в Світловодському міськрайонному суді Кіровоградської області перебуває зазначена цивільна справа, судове засідання у якій призначене на 09 год. 00 хв. 18 січня 2024 року.

12 січня 2024 року на розгляд до Світловодського міськрайонного суду Кіровоградської області надійшло клопотання представника позивача адвоката Сібільової ОлениВікторівни про проведення судового засідання по даній справі, призначеного на 09год.00хв.18січня 2024року в режимі відеоконференції за допомогою сервісу Easycon.

Вивчивши доводи клопотання, суд зазначає наступне.

Відповідно до ч. 1 ст. 212 ЦПК України учасники справи мають право брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду за умови наявності у суді відповідної технічної можливості, про яку суд зазначає в ухвалі про відкриття провадження у справі, крім випадків, коли явка цього учасника справи в судове засідання визнана судом обов`язковою.

Частинами 3 та 4 ст. 212 ЦПК України передбачено, що учасники справи беруть участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів та електронного цифрового підпису згідно з вимогами Положення про Єдину судову інформаційно-телекомунікаційну систему.

За таких обставин, з метою забезпечення права на доступ до правосуддя та оперативності судового провадження, суд вважає, що судове засідання у цивільній справі за заявою ОСОБА_1 провстановлення фактів,що маєюридичне значення,заінтересовані особи Світловодськийвідділ УправлінняДержавної міграційноїслужби Українив Кіровоградськійобласті,Територіальний центрсоціального обслуговування(наданнясоціальних послуг)м.Світловодськ,можливо провестиу режимівідеоконференції за участю представника заявника адвоката Сібільової О.В. поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів за допомогою сервісу «EasyCon».

Керуючись ст.ст. ст. 212, 260 ЦПК України, суддя,

УХВАЛИВ:

Клопотання представника заявника ОСОБА_2 про її участь в судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду - задовольнити.

Судове засідання у цивільній справі за заявою ОСОБА_1 про встановлення фактів, що має юридичне значення, заінтересовані особи Світловодський відділ Управління Державної міграційної служби України в Кіровоградській області, Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м. Світловодськ, призначене на 09год.00хв.18січня 2024року проводити в режимі відеоконференції за участю представника заявника адвокатаСібільової ОлениВікторівни поза межами приміщення суду через систему інтернет-сервісу «EasyCon» (https://easycon.com.ua.)

Особою, яка буде приймати участь у справі в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів за допомогою інтернет-сервісу «EasyCon» є представник заявника адвокат Сібільова Олена Вікторівна.

Попередити, що відповідно до ч. 11 ст. 212 ЦПК України використовувані судом і учасниками судового процесу технічні засоби і технології мають забезпечувати належну якість зображення та звуку, а також інформаційну безпеку. Учасникам судового процесу має бути забезпечена можливість чути та бачити хід судового засідання, ставити запитання і отримувати відповіді, здійснювати інші процесуальні права та обов`язки.

Ухвала оскарженнюнепідлягає та набирає законної сили в порядку, передбаченому ст. 261 ЦПК України.

Суддя Світловодського

міськрайонного суду Н.Л. Волошина

15.01.2024

СудСвітловодський міськрайонний суд Кіровоградської області
Дата ухвалення рішення15.01.2024
Оприлюднено17.01.2024
Номер документу116309520
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи окремого провадження Справи про встановлення фактів, що мають юридичне значення, з них: інших фактів, з них:.

Судовий реєстр по справі —401/4363/23

Ухвала від 30.05.2024

Цивільне

Світловодський міськрайонний суд Кіровоградської області

Волошина Н. Л.

Ухвала від 15.04.2024

Цивільне

Світловодський міськрайонний суд Кіровоградської області

Волошина Н. Л.

Ухвала від 20.02.2024

Цивільне

Світловодський міськрайонний суд Кіровоградської області

Волошина Н. Л.

Ухвала від 15.01.2024

Цивільне

Світловодський міськрайонний суд Кіровоградської області

Волошина Н. Л.

Ухвала від 04.12.2023

Цивільне

Світловодський міськрайонний суд Кіровоградської області

Волошина Н. Л.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні