Ухвала
від 15.04.2024 по справі 401/4363/23
СВІТЛОВОДСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД КІРОВОГРАДСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 401/4363/23

Провадження № 2-о/401/14/24

У Х В А Л А

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

15 квітня 2024 року Світловодський міськрайонний суд Кіровоградської області в складі головуючого судді Волошиної Н.Л., розглянувши в залі суду в м.Світловодську клопотання про проведення судового засідання в режимі відеоконференції у цивільній справі за заявою ОСОБА_1 про встановлення фактів, що має юридичне значення, заінтересовані особи Світловодський відділ Управління Державної міграційної служби України в Кіровоградській області, Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м. Світловодськ,-

ВСТАНОВИВ:

На розгляді Світловодського міськрайонного суду Кіровоградської області перебуває вказана цивільна справа.

12 квітня 2024 року до суду надійшло клопотання представника заявника адвоката Сібільової О.В.про допитсвідка ОСОБА_2 в режимівідеоконференції з Яворівським районним судом Львівської області та допит свідка ОСОБА_3 в режимівідеоконференції з Першотравенським міським судом Дніпропетровської області. Клопотання обґрунтоване тим, що вказані свідки не мають можливості прибути до Світловодського міськрайонного суду Кіровоградської області зважаючи на віддаленість місця їх проживання від місця знаходження суду.

Відповідно дост.212ЦПК Україниучасники справимають правобрати участьусудовомузасіданніврежимівідеоконференціїпоза межамиприміщення судуза умовинаявності усуді відповідноїтехнічної можливості,проякусуд зазначаєвухваліпро відкриттяпровадження усправі,крім випадків,коли явкацього учасникасправивсудове засіданнявизнанасудомобов`язковою. У клопотанні про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції в приміщенні суду в обов`язковому порядку зазначається суд, в якому необхідно забезпечити її проведення. Таке клопотання може бути подано не пізніш як за п`ять днів до відповідного судового засідання.

Судом встановлено наявність технічної можливості проведеннясудового засіданняв дистанційномурежимі.

З оглядуна вищевикладене, враховуючи наявну технічну можливість судового розгляду в такому режимі, суд вважає за можливе провести судове засідання, призначене на 17 квітня 2024 року у даній справі в режимі відеоконференції.

Керуючись ст.ст. 212, 259-261, 263 ЦПК України, суд, -

УХВАЛИВ :

Клопотання представника заявника адвокатаСібільової ОлениВікторівни продопит свідка ОСОБА_2 врежимі відеоконференції зЯворівським районнимсудом Львівськоїобласті та про допит свідка ОСОБА_3 врежимі відеоконференції зПершотравенським міськимсудом Дніпропетровськоїобласті - задовольнити.

Судове засідання, призначене на 09 год. 30 хв. 17 квітня 2024 року у цивільній справі за заявою ОСОБА_1 про встановлення фактів, що має юридичне значення, заінтересовані особи Світловодський відділ Управління Державної міграційної служби України в Кіровоградській області, Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м. Світловодськ, проводити в режимі відеоконференції з Яворівським районним судом Львівської області за участюсвідка ОСОБА_2 та врежимі відеоконференції зПершотравенським міськимсудом Дніпропетровськоїобласті за участю свідка ОСОБА_3 в приміщенні Світловодського міськрайонного суду Кіровоградської області.

Доручити Яворівському районномусуду Львівськоїобласті забезпечити проведення судового засідання за участі свідка ОСОБА_2 в режимі відеоконференції.

Доручити Першотравенському міськомусуду Дніпропетровськоїобласті забезпечити проведення судового засідання за участі свідка ОСОБА_3 в режимі відеоконференції.

Відповідно до ч. 8 ст. 212 ЦПК України копію ухвали про участь особи в судовому засіданні в режимі відеоконференції направити до Яворівського районного суду Львівської області та до Першотравенського міського суду Дніпропетровської області.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Ухвала набирає законної сили в порядку, передбаченому ст. 261 ЦПК України.

Суддя Світловодського

міськрайонного суду Н.Л. Волошина

15.04.2024

Дата ухвалення рішення15.04.2024
Оприлюднено16.04.2024
Номер документу118344141
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи окремого провадження Справи про встановлення фактів, що мають юридичне значення, з них: інших фактів, з них:.

Судовий реєстр по справі —401/4363/23

Ухвала від 15.04.2024

Цивільне

Світловодський міськрайонний суд Кіровоградської області

Волошина Н. Л.

Ухвала від 20.02.2024

Цивільне

Світловодський міськрайонний суд Кіровоградської області

Волошина Н. Л.

Ухвала від 15.01.2024

Цивільне

Світловодський міськрайонний суд Кіровоградської області

Волошина Н. Л.

Ухвала від 04.12.2023

Цивільне

Світловодський міськрайонний суд Кіровоградської області

Волошина Н. Л.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні