Ухвала
від 15.01.2024 по справі 907/716/23
ЗАХІДНИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД

ЗАХІДНИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД

79010, м.Львів, вул.Личаківська,81


УХВАЛА

"15" січня 2024 р. Справа № 907/716/23

Західний апеляційний господарський суд у складі колегії:

Головуючого (судді-доповідача)Якімець Г.Г.,

Суддів:Бойко С.М.,Бонк Т.Б.,

за участю секретаря судового засідання Лагутіна В.Б.,

та представників:

від позивача за первісним позовом Тарасенко Л.Л.

від відповідача-1 за первісним позовом (скаржника) Данилов С.А. (в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів)

від відповідача-2 за первісним позовом не з`явився

від третьої особи не з`явився

розглядаючи апеляційну скаргу Товариства з обмеженою відповідальністю Карпат Вин Еталон, від 17 листопада 2023 року

на ухвалу Господарського суду Закарпатської області від 09 листопада 2023 року, суддя Андрейчук Л.В.

у справі №907/716/23

за позовом Valvidia Business Company Ltd. (ТОВ "Валвідія Бізнес Кампані ЛТД"), м. Львів

до відповідача-1 Товариства з обмеженою відповідальністю Карпат Вин Еталон, с. Мужієво, Берегівський район, Закарпатська область

до відповідача-2 Товариства з обмеженою відповідальністю Котнар Хілл, м. Київ

третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору, на стороні позивача Державна організація Український національний офіс інтелектуальної власності та інновацій, м. Київ

про визнання недійсним договору, визнання власником свідоцтв на торговельні марки, заборону використання торговельних марок та відшкодування збитків

за зустрічним позовом Товариства з обмеженою відповідальністю Карпат Вин Еталон, с. Мужієво, Берегівський район, Закарпатська область

до відповідача Valvidia Business Company Ltd. (ТОВ "Валвідія Бізнес Кампані ЛТД"), м. Львів

про визнання позивача власником торговельних марок

В С Т А Н О В И В :

Ухвалою Західного апеляційного господарського суду від 12 грудня 2023 року апеляційну скаргу Товариства з обмеженою відповідальністю Карпат Вин Еталон на ухвалу Господарського суду Закарпатської області від 09 листопада 2023 року у справі №907/716/23 призначено до розгляду в судовому засіданні в межах розумних строків розгляду на 15 січня 2024 року на 11 год. 30 хв. в приміщенні Західного апеляційного господарського суду за адресою: м. Львів, вул. Личаківська, 81.

Ухвалою суду від 15 грудня 2023 року задоволено заяву представника Товариства з обмеженою відповідальністю Карпат Вин Еталон та Товариства з обмеженою відповідальністю Котнар Хілл Данилова Сергія Анатолійовича про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням системи "EasyCon".

Поряд з тим, 22 грудня 2023 року від представника позивача за первісним позовом до суду надійшов відзив на апеляційну скаргу.

29 грудня 2023 року від арбітражного керуючого Іванченко Анастасії Валеріївни, як представника ТОВ «Котнар Хілл», до суду надійшла заява про скасування будь-яких довіреностей, що були видані від імені ТОВ «Котнар Хілл» на третіх осіб.

11 січня 2024 року від скаржника до суду надійшло клопотання, в якому останній зазначає зокрема про те, що позивач за первісним позовом не має зареєстрованого електронного кабінету, відтак, вважає що суд не має права приймати від останнього будь-які заяви по суті спору.

Разом з тим, суду не подано доказів того, що юридична особа позивача за первісним позовом Valvidia Business Company Ltd зареєстрована за законодавством України.

В судове засідання в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів з`явився представник відповідача-1 за первісним позовом (ТОВ «Карпат Вин Еталон») Данилов Сергій Анатолійович, який підтримав вимоги апеляційної скарги, просив скасувати ухвалу суду першої інстанції як незаконну. Разом з тим, судом встановлено, що вказаний представник не є належним представником відповідача-2 за первісним позовом (ТОВ «Котнар Хілл»), у зв`язку з скасуванням довіреностей.

Представник позивача за первісним позовом в судовому засіданні проти вимог апеляційної скарги заперечив, просив оскаржувану ухвалу залишити без змін, а апеляційну скаргу без задоволення.

Представник третьої особи в судове засідання не з`явився, про причини неявки суд не повідомив.

З метою повного, всебічного дослідження матеріалів справи, колегія суддів дійшла висновку про можливість відкладення розгляду апеляційної скарги в межах розумного строку розгляду на 29 січня 2024 року.

Разом з цим, беручи до уваги клопотання представника апелянта, наступне судове засідання слід провести в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів.

Керуючись ст.ст.197, 216, 234 Господарського процесуального кодексу України, Західний апеляційний господарський суд,

УХВАЛИВ :

1.Розгляд апеляційної скарги відкласти на 29 січня 2024 року на 11 год. 30 хв. у приміщенні Західного апеляційного господарського суду за адресою: м. Львів, вул. Личаківська, 81.

2.Судове засідання, що відбудеться 29 січня 2024 року о 11 год. 30 хв. у приміщенні Західного апеляційного господарського суду (зал судового засідання №2), провести в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів.

3.Апелянту забезпечити участь представника у судовому засіданні в режимі відеоконференції з використанням підсистеми відеоконференцзв`язку (https://vkz.court.gov.ua/).

Ризики технічної неможливості участі у відеоконференції поза межами приміщення суду, переривання зв`язку тощо несе учасник справи, який подав відповідну заяву (ч.5 ст.197 ГПК України).

4.Копії ухвали суду надіслати учасникам у справі.

Ухвала набирає законної сили з моменту її оголошення та не підлягає оскарженню.

Головуючий (суддя-доповідач)Якімець Г.Г.

СуддяБойко С.М.

СуддяБонк Т.Б.

Дата ухвалення рішення15.01.2024
Оприлюднено17.01.2024
Номер документу116317591
СудочинствоГосподарське
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах щодо захисту прав на об’єкти інтелектуальної власності про торговельну марку (знака для товарів і послуг)

Судовий реєстр по справі —907/716/23

Ухвала від 13.05.2024

Господарське

Західний апеляційний господарський суд

Якімець Ганна Григорівна

Ухвала від 02.05.2024

Господарське

Господарський суд Закарпатської області

Андрейчук Л.В.

Ухвала від 26.03.2024

Господарське

Касаційний господарський суд Верховного Суду

Пєсков В.Г.

Ухвала від 20.03.2024

Господарське

Господарський суд Закарпатської області

Андрейчук Л.В.

Ухвала від 11.03.2024

Господарське

Касаційний господарський суд Верховного Суду

Жайворонок Т.Є.

Ухвала від 14.02.2024

Господарське

Господарський суд Закарпатської області

Андрейчук Л.В.

Постанова від 29.01.2024

Господарське

Західний апеляційний господарський суд

Якімець Ганна Григорівна

Ухвала від 15.01.2024

Господарське

Західний апеляційний господарський суд

Якімець Ганна Григорівна

Ухвала від 15.12.2023

Господарське

Західний апеляційний господарський суд

Якімець Ганна Григорівна

Ухвала від 12.12.2023

Господарське

Західний апеляційний господарський суд

Якімець Ганна Григорівна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні