Ухвала
від 05.02.2024 по справі 567/2390/23
ОСТРОЗЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 567/2390/23

У Х В А Л А

05 лютого 2024 року м. Острог

Острозький районний суд Рівненської області у складі:

головуючий суддя - Назарук В.А.

при секретарі - Гічиновська Я.В.

розглянувши в судовому засіданні матеріали цивільної справи за позовом ОСОБА_1 до Обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою в м.Острог імені Костянтина Івановича Острозького Рівненської обласної ради про зобов`язання нарахувати та виплатити середній заробіток як мобілізованому на особливий період педагогічному працівнику

встановив:

в Острозький районний суд Рівненської області з позовною заявою до Обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою в м.Острог імені Костянтина Івановича Острозького Рівненської обласної ради про зобов`язання нарахувати та виплатити середній заробіток як мобілізованому на особливий період педагогічному працівнику звернувся ОСОБА_1 .

Відповідно до ч.2 ст.19ЦПК України, цивільне судочинство здійснюється за правилами, передбаченими цим Кодексом, зокрема, у порядку позовного провадження (загального або спрощеного).

Ухвалою Острозькогорайонного судувід 04.01.2024позовну заяву ОСОБА_1 прийнято до розгляду та відкрито провадження, справу призначено до розгляду в порядку спрощеного позовного провадження без повідомлення (виклику) сторін. Встановлено відповідачу п`ятнадцятиденний строк з дня вручення йому цієї ухвали, протягом якого він має право подати суду відзив на позовну заяву.

Відповідно до ч.5 ст.279 ЦПК України, суд розглядає справу в порядку спрощеного позовного провадження без повідомлення сторін за наявними у справі матеріалами, за відсутності клопотання будь-якої зі сторін про інше. За клопотанням однієї із сторін або з власної ініціативи суду розгляд справи проводиться в судовому засіданні з повідомленням (викликом) сторін.

Згідно ст.263 ЦПК України, судове рішення повинно ґрунтуватися на засадах верховенства права, бути законним і обґрунтованим; обґрунтованим є рішення, ухвалене на підставі повно і всебічно з`ясованих обставин, на які сторони посилаються як на підставу своїх вимог і заперечень, підтверджених тими доказами, які були досліджені в судовому засіданні.

Відповідно ч.1, 5 ст.81 ЦПК України, кожна сторона повинна довести ті обставини, на які вона посилається як на підставу своїх вимог або заперечень, крім випадків, встановлених цим Кодексом. Докази подаються сторонами та іншими учасниками справи.

Враховуючи обставини,встановлені прививченні матеріалівсправи післявідкриття провадженняу справі, суд вважає за необхідне здійснити розгляд справи в порядку спрощеного провадження з викликом (повідомленням) сторін.

За вказаних обставин, суд вважає за необхідне здійснити перехід з розгляду справи в порядку спрощеного провадження без виклику (повідомлення) сторін до розгляду справи в порядку спрощеного провадження з викликом (повідомленням) сторін.

На підставі вище викладеного, керуючись ст.274, 277, 279 ЦПК України, суд

постановив:

перейти від розгляду справи за правилами спрощеного позовного провадження без повідомлення (виклику) сторін до розгляду справи за позовом ОСОБА_1 до Обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою в м.Острог імені Костянтина Івановича Острозького Рівненської обласної ради про зобов`язання нарахувати та виплатити середній заробіток як мобілізованому на особливий період педагогічному працівнику в порядку спрощеного позовного провадження з повідомленням (викликом) сторін.

Призначити судове засідання для розгляду справи по суті на 28 лютого 2024 року на 15:30 год. в залі судових засідань Острозького районного суду Рівненської області (м.Острог, вул.Східна, 82 Рівненської області).

Про дату та час розгляду справи повідомити сторони, які беруть участь у справі.

Копію ухвали надіслати особам, які беруть участь у справі.

Сторони можуть отримати інформацію щодо даної справи в мережі Інтернет за веб-адресою сторінки на офіційному веб-порталі судової влади України - http://ost.rv.court.gov.ua/sud1713/.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Острозького районного суду Назарук В.А.

Дата ухвалення рішення05.02.2024
Оприлюднено06.02.2024
Номер документу116750336
СудочинствоЦивільне
Сутьзобов`язання нарахувати та виплатити середній заробіток як мобілізованому на особливий період педагогічному працівнику

Судовий реєстр по справі —567/2390/23

Ухвала від 18.04.2024

Цивільне

Рівненський апеляційний суд

Хилевич С. В.

Ухвала від 18.04.2024

Цивільне

Рівненський апеляційний суд

Хилевич С. В.

Рішення від 01.03.2024

Цивільне

Острозький районний суд Рівненської області

Назарук В.А.

Рішення від 28.02.2024

Цивільне

Острозький районний суд Рівненської області

Назарук В.А.

Ухвала від 05.02.2024

Цивільне

Острозький районний суд Рівненської області

Назарук В.А.

Ухвала від 04.01.2024

Цивільне

Острозький районний суд Рівненської області

Назарук В.А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні