Ухвала
від 07.02.2024 по справі 461/4680/23
ГАЛИЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ЛЬВОВА

Справа № 461/4680/23

У Х В А Л А

іменем України

(вступна та резолютивна частини)

"07" лютого 2024 р. місто Львів

Галицький районний суд м. Львова

у складі: головуючого судді Кітова О.В.,

за участю секретаря судових засідань Согор А.Н.,

за участю:представника позивача ОСОБА_1 ,

представника позивача ОСОБА_2 ,

відповідача ОСОБА_3 ,

представника відповідача Сибаля О.Б.,

розглядаючи у відкритому судовому засіданні в залі суду за правилами спрощеного позовного провадження цивільну справу за позовом Керівника Галицької окружної прокуратури міста Львова Ольшанецького Ігоря Володимировича, в інтересах держави в особі Львівської міської ради та Установи дитячо-юнацьких та молодіжних клубів Галицького району Львівської міської територіальної громади до ОСОБА_3 про визнання незаконними та скасування наказів, стягнення матеріальної шкоди, завданої адміністративним правопорушенням, пов`язаним з корупцією, -

встановив:

виходячи із складності справи, суд вважає за необхідне та доцільне відкласти складання повного тексту судового рішення та оголосити лише його вступну і резолютивну частину, надавши можливість учасникам процесу ознайомитись з повним текстом ухвали 12.02.2024 року.

Керуючись ст. ст.13,49,189,197, 258, 260 ЦПК України, суд, -

ухвалив:

Прийняти до розгляду заяву Керівника Галицькоїокружної прокуратуриміста ЛьвоваОльшанецького ІгоряВолодимировича,в інтересахдержави вособі Львівськоїміської ради про зміну предмету позову.

В подальшому розглядати справу з урахуванням позовної заяви зі зміною предмету позову.

Клопотання Керівника Галицькоїокружної прокуратуриміста ЛьвоваОльшанецького ІгоряВолодимировича про залучення співвідповідачазадовольнити.

Залучити до участі у цивільній справі за позовом Керівника Галицької окружної прокуратури міста Львова Ольшанецького Ігоря Володимировича, в інтересах держави в особі Львівської міської ради до ОСОБА_3 про визнання незаконними та скасування наказів, стягнення матеріальної шкоди, завданої адміністративним правопорушенням, пов`язаним з корупцією в якості співвідповідача Установу дитячо-юнацькихта молодіжнихклубів Галицькогорайону Львівськоїміської територіальноїгромади (адресамісцезнаходження:79000,м.Львів,вул.Ференца Ліста,2,код ЄДРПОУ:20770496).

Відкласти судове засідання у цивільній справі за позовом Керівника Галицької окружної прокуратури міста Львова Ольшанецького Ігоря Володимировича, в інтересах держави в особі Львівської міської ради до ОСОБА_3 та Установи дитячо-юнацьких та молодіжних клубів Галицького району Львівської міської територіальної громади про визнання незаконними та скасування наказів, стягнення матеріальної шкоди, завданої адміністративним правопорушенням, пов`язаним з корупцією на «27» лютого 2024 року о «09» годині «30» хвилин.

Встановити відповідачу - Установі дитячо-юнацьких та молодіжних клубів Галицького району Львівської міської територіальної громади строк п`ятнадцять днів з дня вручення даної ухвали для подання відзиву на позов. До відзиву повинні бути додані докази та документи, передбачені ч. 5ст. 178 ЦПК України. Роз`яснити відповідачу, що копія відзиву та доданих до нього документів повинна бути надіслана (надана) іншим учасникам справи одночасно з надісланням (наданням) відзиву до суду.

Встановити позивачу строк п`ять днів з дня отримання копії відзиву для подання відповіді на відзив. До відповіді на відзив повинні бути додані докази та документи, передбачені ч.5ст. 178 ЦПК України, згідно з вимогами ч.3ст. 179 ЦПК України. Роз`яснити позивачу, що копія відповіді на відзив та доданих до неї документів повинна бути надіслана (надана) іншим учасникам справи одночасно з надісланням (наданням) відповіді на відзив до суду.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо даної справи в мережі Інтернет за веб-адресою сторінки на офіційному веб-порталі судової влади України - http://gl.lv.court.gov.ua/sud1304/.

Ухвала оскарженню не підлягає. Заперечення на ухвали, що не підлягають оскарженню окремо від рішення суду, включаються до апеляційної скарги на рішення суду.

Суддя Олександр КІТОВ

Дата ухвалення рішення07.02.2024
Оприлюднено12.02.2024
Номер документу116870774
СудочинствоЦивільне
Сутьвизнання незаконними та скасування наказів, стягнення матеріальної шкоди, завданої адміністративним правопорушенням, пов`язаним з корупцією

Судовий реєстр по справі —461/4680/23

Рішення від 23.04.2024

Цивільне

Галицький районний суд м.Львова

Кітов О. В.

Рішення від 23.04.2024

Цивільне

Галицький районний суд м.Львова

Кітов О. В.

Ухвала від 07.02.2024

Цивільне

Галицький районний суд м.Львова

Кітов О. В.

Ухвала від 07.02.2024

Цивільне

Галицький районний суд м.Львова

Кітов О. В.

Ухвала від 01.12.2023

Цивільне

Галицький районний суд м.Львова

Кітов О. В.

Ухвала від 24.11.2023

Цивільне

Галицький районний суд м.Львова

Мисько Х. М.

Ухвала від 22.11.2023

Цивільне

Галицький районний суд м.Львова

Романюк В. Ф.

Ухвала від 21.11.2023

Цивільне

Галицький районний суд м.Львова

Юрків О. Р.

Ухвала від 06.10.2023

Цивільне

Галицький районний суд м.Львова

Юрків О. Р.

Ухвала від 13.06.2023

Цивільне

Галицький районний суд м.Львова

Юрків О. Р.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні