Ухвала
від 19.02.2024 по справі 473/894/24
ВОЗНЕСЕНСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 473/894/24

УХВАЛА

про відкриття скороченого провадження по справі адміністративної

юрисдикції

"19" лютого 2024 р. Вознесенський міськрайонний суд Миколаївської області в складі суддіРотар М.М., дослідивши матеріали адміністративної справи 473/894/24 за позовом Центрального міжрегіонального управління Державної Міграційної служби у м. Києві та Київській області до громадянина Королівства ОСОБА_1 про продовження строку затримання з метою ідентифікації та забезпечення примусового видворення за межі території України

встановив

у лютому 2024 року Центральне міжрегіональне управління Державної Міграційної служби у м. Києві та Київській області звернулася до суду з позовом до громадянина Королівства ОСОБА_1 про продовження строку затримання з метою ідентифікації та забезпечення примусового видворення за межі території України.

Справа, згідно п. 3 ч.1 ст. 20, ч.1 ст. 25, ч.1 ст. 289 КАС України підсудна Вознесенському міськрайонному суду.

Позовна заява за формою та змістом відповідає вимогамст.ст. 160, 161 КАС України.

Підстав для відмовиу відкритті провадження по справі, залишення її без руху або повернення - не вбачається.

Одночасно з позовом представник позивача подав суду клопотання про проведення судового засідання в режимі відеоконференції за допомогою програми «EASYCON» з представником позивача та ДУ «Миколаївський пункт тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства, які незаконно перебувають в Україні ДМС України».

Клопотання мотивоване неможливістю особистої явки учасників справи в судове засідання (учасники справи перебувають за межами населеного пункту, де відбуватиметься розгляд справи).

Враховуючи вказані обставини, виходячи з того, що згідно ч. 14 ст.289 КАС України позов підлягає розгляду за обов`язкової участі сторін, а тому клопотання представника підлягає задоволенню.

Керуючись ст.ст. 171, 195, 289 КАС України, суд

ухвалив

1. Прийняти позовну заяву за позовом Центрального міжрегіонального управління Державної Міграційної служби у м. Києві та Київській області до громадянина Королівства ОСОБА_1 про продовження строку затримання з метою ідентифікації та забезпечення примусового видворення за межі території України до розгляду.

2. Відкрити провадження по справі 473/894/24 за позовом Центрального міжрегіонального управління Державної Міграційної служби у м. Києві та Київській області до громадянина Королівства ОСОБА_1 про продовження строку затримання з метою ідентифікації та забезпечення примусового видворення за межі території України.

3. Розгляд справи, яка відноситься до термінових адміністративних справ, проводити згідно параграфу 2 глави 11 КАС України з повідомленням (викликом) сторін.

4. Справу призначити до розгляду у судовому засіданні в приміщенні Вознесенського міськрайонного суду Миколаївської області (вул. Кібріка, 11, м. Вознесенськ, Миколаївська обл.) на 13 годину 00 хвилин 22 лютого 2024 року, про що повідомити сторони.

5. Провести в режимі відеоконференції за допомогою програми «EASYCON» з представником позивача та ДУ «Миколаївський пункт тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства, які незаконно перебувають в Україні ДМС України» судове засідання з розгляду справи за позовом Центрального міжрегіонального управління Державної Міграційної служби у м. Києві та Київській області до громадянина Королівства ОСОБА_1 про продовження строку затримання з метою ідентифікації та забезпечення примусового видворення за межі території України.

6. Копії ухвали невідкладно надіслати на адресу ДУ «Миколаївський пункт тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства, які незаконно перебувають в Україні ДМС України» та особам, які будуть брати участь в справі в режимі відеоконференції.

7.Надати відповідачу строк для подання відзиву на позов до початку розгляду справи по суті.

8. Копію ухвали судді про відкриття провадження по справі невідкладно надіслати особам, які беруть участь у справі. Копію позовної заяви із доданими до неї матеріалами невідкладно направити відповідачу.

9. Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи, що розглядається на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет за адресою http://court.gov.ua/sud1407/.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя М.М. Ротар

Дата ухвалення рішення19.02.2024
Оприлюднено20.02.2024
Номер документу117053915
СудочинствоАдміністративне
КатегоріяСправи щодо забезпечення громадського порядку та безпеки, національної безпеки та оборони України, зокрема щодо перебуванням іноземців та осіб без громадянства на території України, з них примусового видворення іноземців та осіб без громадянства за межі України, їхнього затримання

Судовий реєстр по справі —473/894/24

Постанова від 21.03.2024

Адміністративне

П'ятий апеляційний адміністративний суд

Вербицька Н.В.

Ухвала від 19.03.2024

Адміністративне

П'ятий апеляційний адміністративний суд

Вербицька Н.В.

Ухвала від 13.03.2024

Адміністративне

П'ятий апеляційний адміністративний суд

Вербицька Н.В.

Ухвала від 05.03.2024

Адміністративне

П'ятий апеляційний адміністративний суд

Вербицька Н.В.

Ухвала від 05.03.2024

Адміністративне

П'ятий апеляційний адміністративний суд

Вербицька Н.В.

Рішення від 22.02.2024

Адміністративне

Вознесенський міськрайонний суд Миколаївської області

Ротар М. М.

Ухвала від 19.02.2024

Адміністративне

Вознесенський міськрайонний суд Миколаївської області

Ротар М. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні