Ухвала
від 04.03.2024 по справі 477/2576/23
ЖОВТНЕВИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ДНІПРОПЕТРОВСЬКА

Справа № 477/2576/23

Провадження 2/201/1220/2024

УХВАЛА

про витребування доказів

04 березня 2024 року м. Дніпро

Жовтневий районний суд м. Дніпропетровська у складі:

головуючого судді Демидової С.О.,

з секретарем судового засідання Галко С.Д.,

за участі:

представника відповідача ОСОБА_2.

розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду у м. Дніпрі клопотання представника відповідача про витребування доказів у цивільній справі запозовом Дніпровського державного медичного університету до ОСОБА_1 , про стягнення витрат на навчання,-

ВСТАНОВИВ:

У провадженні Жовтневого районного суду м. Дніпропетровська перебуває дана цивільна справа.

04 березня 2024 року через систему «Електронний суд» надійшло клопотання представника відповідача про витребування доказів, а саме витребувати від КНП "Криворізька інфекційна лікарня №1" Криворізької міської ради (50027 м. Кривий Ріг, Дніпропетровська обл., вул. Ю.Камінського, 5; Код за ЄДРПОУ 01986115; тел. 063 484 59 97) наступні документи:

1.1 Копію документу (гарантійного листа), де вказано гарантії працевлаштування для ОСОБА_1 після проходження нею інтернатури та отримання сертифікату лікаря. У випадку, якщо гарантії працевлаштування не надавались - відповідну довідку.

1.2 Копію Угоди з приводу необхідності працевлаштування та трьохрічного відпрацювання ОСОБА_1 після проходження інтернатури на базі КНП "Криворізька інфекційна лікарня №1" Криворізької міської ради. У випадку відсутності будь яких - відповідну довідку.

В судовому засідання представник відповідача підтримала заявлене клопотання про витребування доказів.

Вислухавши представника, дослідивши матеріали справи, слід дійти висновку, що клопотання є обґрунтованим та таким, що підлягає задоволенню з таких підстав.

Згідно зі ст. 76 ЦПК України доказами є будь-які дані, на підставі яких суд встановлює наявність або відсутність обставин (фактів), що обґрунтовують вимоги і заперечення учасників справи, та інших обставин, які мають значення для вирішення справи.

Частиною 1 статті 84 ЦПК України передбачено, що учасник справи, у разі неможливості самостійно надати докази, вправі подати клопотання про витребування доказів судом. Таке клопотання повинно бути подане в строк, зазначений у частинах другій та третій статті 83 цього Кодексу. Якщо таке клопотання заявлено з пропуском встановленого строку, суд залишає його без задоволення, крім випадку, коли особа, яка його подає, обґрунтує неможливість його подання у встановлений строк з причин, що не залежали від неї.

Частинами 6-9 ст. 84 ЦПК України визначено, що будь-яка особа, у якої знаходиться доказ, повинна видати його на вимогу суду. Особи, які не мають можливості подати доказ, який витребовує суд, або не мають можливості подати такий доказ у встановлені строки, зобов`язані повідомити про це суд із зазначенням причин протягом п`яти днів з дня вручення ухвали. У разі неповідомлення суду про неможливість подати докази, витребувані судом, а також за неподання таких доказів з причин, визнаних судом неповажними, суд застосовує до відповідної особи заходи процесуального примусу, передбачені цим Кодексом. Притягнення винних осіб до відповідальності не звільняє їх від обов`язку подати витребувані судом докази.

Зважаючи на те, що на даний час представник відповідача позбавлена можливості самостійно надати суду зазначені в клопотанні документи, а вищевказані документи мають суттєве значення для подальшого розгляду справи по суті, є всі обґрунтовані підстави для задоволення клопотання про витребування доказів.

На підставі викладеного, керуючись ст.76-84, 260, 353 ЦПК України, суд, -

ПОСТАНОВИВ:

Клопотання представника відповідача про витребування доказів задовольнити.

Витребувати від КНП "Криворізька інфекційна лікарня №1" Криворізької міської ради (50027 м. Кривий Ріг, Дніпропетровська обл., вул. Ю.Камінського, 5; Код за ЄДРПОУ 01986115; тел. 063 484 59 97) наступні документи:

- Копію документу (гарантійного листа), де вказано гарантії працевлаштування для ОСОБА_1 після проходження нею інтернатури та отримання сертифікату лікаря. У випадку, якщо гарантії працевлаштування не надавались - відповідну довідку.

- Копію Угоди з приводу необхідності працевлаштування та трьохрічного відпрацювання ОСОБА_1 після проходження інтернатури на базі КНП "Криворізька інфекційна лікарня №1" Криворізької міської ради. У випадку відсутності будь яких - відповідну довідку.

Ухвала оскарженню не підлягає

Суддя С.О. Демидова

Дата ухвалення рішення04.03.2024
Оприлюднено05.03.2024
Номер документу117392406
СудочинствоЦивільне
Сутьстягнення витрат на навчання

Судовий реєстр по справі —477/2576/23

Ухвала від 04.03.2024

Цивільне

Жовтневий районний суд м.Дніпропетровська

Демидова С. О.

Ухвала від 04.03.2024

Цивільне

Жовтневий районний суд м.Дніпропетровська

Демидова С. О.

Ухвала від 26.02.2024

Цивільне

Жовтневий районний суд м.Дніпропетровська

Демидова С. О.

Ухвала від 19.12.2023

Цивільне

Жовтневий районний суд м.Дніпропетровська

Демидова С. О.

Ухвала від 11.12.2023

Цивільне

Жовтневий районний суд м.Дніпропетровська

Демидова С. О.

Ухвала від 18.10.2023

Цивільне

Жовтневий районний суд Миколаївської області

Глубоченко С. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні