Ухвала
від 04.03.2024 по справі 409/1148/13-ц
ПЕРШОТРАВЕНСЬКИЙ МІСЬКИЙ СУД ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 409/1148/13-ц

УХВАЛА

04 березня 2024 року м. Першотравенськ

Суддя Першотравенського міського суду Дніпропетровської області - Янжула С.А.,

розглянувши матеріали цивільної справи за заявою Сватівського відділу державної виконавчої служби у Сватівському районі Луганської області Східного міжрегіонального управління юстиції, заінтересовані особи: Товариство з обмеженою відповідальністю "Троїцьк-Молоко", ОСОБА_1 , про видачу дубліката виконавчого документа,

ВСТАНОВИЛА :

20 лютого 2024 року в провадження Першотравенського міського суду Дніпропетровської області, через підсистему "Електронний суд", надійшла заява Сватівського відділу державної виконавчої служби у Сватівському районі Луганської області Східного міжрегіонального управління юстиції, заінтересовані особи: Товариство з обмеженою відповідальністю "Троїцьк-Молоко", ОСОБА_1 , про видачу дубліката виконавчого документа.

Ухвалою судді Першотравенського міського суду Дніпропетровської області від 21 лютого 2024 року заяву було залишено без руху та надано заявнику строк для усунення недоліків - 5 днів з дня отримання ухвали, копію ухвали надіслано судом заявнику до його електронного кабінету, з відміткою про його доставку 21 лютого 2024 року.

Надіславши заявнику копію ухвали суду від 21 лютого 2024 року, суд виконав обов`язок щодо повідомлення заявника про залишення його заяви без руху та необхідність усунути недоліки заяви, а саме: сплатити судовий збір за видачу дубліката виконавчого листа в розмірі 0,03 розміру прожиткового мінімуму для працездатних осіб, що становить 90,84 гривень.

Вказані недоліки, у встановлений судом строк, станом на 04 березня 2024 року заявник не виправив.

Згідно ч.ч. 3-5 ст. 185 ЦПК України якщо позивач не усунув недоліки позовної заяви у строк, встановлений судом, заява вважається неподаною і повертається позивачеві.

Суддя повертає позовну заяву і додані до неї документи не пізніше п`яти днів з дня її надходження або з дня закінчення строку на усунення недоліків. Про повернення позовної заяви суд постановляє ухвалу. Ухвалу про повернення позовної заяви може бути оскаржено. Копія позовної заяви залишається в суді.

У відповідності до ч. 7 ст. 185 ЦПК України повернення позовної заяви не перешкоджає повторному зверненню із заявою до суду, якщо перестануть існувати обставини, що стали підставою для повернення заяви.

Оскільки вказані в ухвалі суду недоліки заявником виправлено не було, заяву Сватівського відділу державної виконавчої служби у Сватівському районі Луганської області Східного міжрегіонального управління юстиції, заінтересовані особи: Товариство з обмеженою відповідальністю "Троїцьк-Молоко", ОСОБА_1 , про видачу дубліката виконавчого документа, слід вважати неподаною та повернути заявнику.

На підставі викладеного, керуючись ст.175, ст.185 ЦПК України, -

ПОСТАНОВИЛА :

Заяву Сватівського відділу державної виконавчої служби у Сватівському районі Луганської області Східного міжрегіонального управління юстиції, заінтересовані особи: Товариство з обмеженою відповідальністю "Троїцьк-Молоко", ОСОБА_1 , про видачу дубліката виконавчого документа- вважати неподаною та повернути заявнику.

Роз`яснити заявнику його право на повторне звернення до суду.

Ухвала суду набирає законної сили після закінчення строку на її оскарження.

Апеляційна скарга на ухвалу суду подається безпосередньо до Дніпровського апеляційного суду протягом п`ятнадцяти днів з дня її проголошення.

Учасник справи, якому ухвала суду не була вручена в день її проголошення або складення, має право на поновлення пропущеного строку на апеляційне оскарження ухвали суду - якщо апеляційна скарга подана протягом п`ятнадцяти днів з дня вручення йому відповідної ухвали суду.

Суддя: С.А. Янжула.

Дата ухвалення рішення04.03.2024
Оприлюднено05.03.2024
Номер документу117392918
СудочинствоЦивільне
Сутьвидачу дубліката виконавчого документа

Судовий реєстр по справі —409/1148/13-ц

Ухвала від 25.04.2024

Цивільне

Першотравенський міський суд Дніпропетровської області

Кривошея С. С.

Ухвала від 19.04.2024

Цивільне

Першотравенський міський суд Дніпропетровської області

Кривошея С. С.

Ухвала від 01.03.2024

Цивільне

Першотравенський міський суд Дніпропетровської області

Кривошея С. С.

Ухвала від 04.03.2024

Цивільне

Першотравенський міський суд Дніпропетровської області

Янжула С. А.

Ухвала від 21.02.2024

Цивільне

Першотравенський міський суд Дніпропетровської області

Кривошея С. С.

Ухвала від 21.02.2024

Цивільне

Першотравенський міський суд Дніпропетровської області

Янжула С. А.

Ухвала від 08.04.2014

Цивільне

Апеляційний суд Луганської області

Назарова М. В.

Ухвала від 04.02.2014

Цивільне

Апеляційний суд Луганської області

Ступіна Я. Ю.

Ухвала від 27.12.2013

Цивільне

Білокуракинський районний суд Луганської області

Третяк О. Г.

Рішення від 14.11.2013

Цивільне

Білокуракинський районний суд Луганської області

Третяк О. Г.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні