Ухвала
від 13.12.2023 по справі 387/1545/23
НОВОУКРАЇНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД КІРОВОГРАДСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 387/1545/23

Провадження № 2/396/501/23

УХВАЛА

про закриття підготовчого провадження

та призначення справи до судового розгляду по суті

13.12.2023 року м. Новоукраїнка

Новоукраїнський районний суд Кіровоградської області у складі:

головуючого судді Русіної А.А.,

за участю секретаря судового засідання Андріяш І.С.

представника позивача прокурора Самойлової О.В.

розглянувши в підготовчому судовому засіданні в порядку загального позовного провадження в місті Новоукраїнка Кіровоградської області цивільну справу № 396/1545/23 запозовом першого заступника керівника Новоукраїнської окружної прокуратури Кіровоградської області в інтересах держави, уповноваженим органом якої виступає: Головне управління Держегеокадастру у Кіровоградській області до ОСОБА_1 , третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмету спору на стороні відповідача: ТОВ «ЗГОДА`про конфіскацію земельної ділянки, -

ВСТАНОВИВ:

В провадженні Новоукраїнського районного суду Кіровоградської області знаходиться цивільна справа запозовом першого заступника керівника Новоукраїнської окружної прокуратури Кіровоградської області в інтересах держави, уповноваженим органом якої виступає: Головне управління Держегеокадастру у Кіровоградській області до ОСОБА_1 , третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмету спору на стороні відповідача: ТОВ «ЗГОДА`про конфіскацію земельної ділянки.

Ухвалою суду від 11.10.2023 року провадження у зазначеній справі відкрито в загальному позовному провадженні та призначено до розгляду в підготовчому засіданні.

11.10.2023 року винесена ухвала, якою задоволено заяву першого заступника керівника Новоукраїнської окружної прокуратури Кіровоградської області Дульдієра Ю.С. про забезпечення позову, накладено арешт на земельну ділянку кадастровий номер 3524084800:02:000:0043, площею 4,0074 га, яка знаходиться на території Помічнянської сільської ради Новоукраїнського району Кіровоградської області.

24.11.2023 року від представника позивача ГУ Держгеокадастру у Кіровоградській області Мороза Олександра до суду надійшла письмова позиція по зазначеній цивільній справі.

Представник позивача прокурор Новоукраїнської окружної прокуратури Самойлова О.В. у підготовчому судовому засіданні просила закінчити підготовчі дії та призначити справу до судового розгляду.

Представник ГУ Держгеокадастру в Кіровоградській області в судове засідання не з`явився, 24.11.2023 року від представника до суду надійшло клопотання про проведення підготовчого судового засідання без їхньої участі, позовні вимоги підтримують повністю.

Відповідач ОСОБА_1 в підготовче судове засідання не з`явилась, про дату, час та місце розгляду справи повідомлена належним чином.

Представник третьої особи ТОВ Згода" у підготовчє судове засідання не з`явився, про розгляд справи повідомлений належним чином, з заявами та клопотаннями до суду не звертався.

В ході підготовчого провадження та під час проведення підготовчого засідання у даній цивільній справі проведено підготовчі дії передбачені ст.ст. 189-199 ЦПК України: направлено копію ухвали про відкриття провадження у справі, копію заяви та копії доданих до неї документів відповідачу, визначено предмет спору та характер спірних правовідносин, вимог позивача та склад учасників судового процесу. Визначено обставини справи, які підлягають встановленню, та зібрання відповідних доказів.

Вчинено інші дії з метою забезпечення правильного, своєчасного і безперешкодного розгляду справи по суті.

На виконання вимог ч. 2ст. 197 ЦПК України судом було здійснено визначені у вказаній нормі дії, необхідні для забезпечення правильного та своєчасного розгляду справи по суті шляхом розгляду та вирішення заявлених учасниками клопотань, долучення доказів.

При цьому, підстав для відкладення підготовчого засідання або оголошення перерви у відповідності до вимог ст. 199 ЦПК України судом встановлено не було та учасники процесу таких клопотання не заявляли.

За умовами ч. 2ст. 200 ЦПК України суд вважає за можливе закрити підготовче провадження у цій справі та призначити справу до судового розгляду по суті, долучивши до матеріалів справи письмову позицію.

Керуючись ст.ст.197-198,200 ЦПК України, суд, -

ПОСТАНОВИВ:

Закрити підготовче провадження у справі запозовом першого заступника керівника Новоукраїнської окружної прокуратури Кіровоградської області в інтересах держави, уповноваженим органом якої виступає: Головне управління Держегеокадастру у Кіровоградській області до ОСОБА_1 , третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмету спору на стороні відповідача: ТОВ «ЗГОДА» про конфіскацію земельної ділянки та призначитидо судового розгляду по суті в загальному позовному провадженні на 14.02.2024року о13:15год. в приміщенні Новоукраїнського районного суду Кіровоградської області за адресою: Кіровоградська область, м. Новоукраїнка, вул. Соборна, 34, зал № 2, долучивши до матеріалів справи письмову позицію.

Встановити порядок дослідження доказів: надання вступного слова учасникам справи, з`ясування обставин, на які учасники посилаються як на вимогу своїх підстав та заперечень, дослідження письмових доказів.

В судове засідання викликати учасників справи. Відповідача викликати шляхом розміщення оголошення на офіційному веб-сайті «Судова влада».

Копії ухвали направити учасникам процесу.

Інформація щодо розгляду справи може бути отримана учасниками судового процесу на офіційному ВЕБ-сайті: https://court.gov.ua/sud1116/.

Ухвала оскарженню окремо від рішення суду не підлягає, проте заперечення на неї може бути включенедо апеляційної скарги на рішення суду.

Суддя:А. А. Русіна

Дата ухвалення рішення13.12.2023
Оприлюднено06.03.2024
Номер документу117418613
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із земельних відносин

Судовий реєстр по справі —387/1545/23

Ухвала від 02.04.2024

Цивільне

Новоукраїнський районний суд Кіровоградської області

Русіна А. А.

Ухвала від 02.04.2024

Цивільне

Новоукраїнський районний суд Кіровоградської області

Русіна А. А.

Рішення від 02.04.2024

Цивільне

Новоукраїнський районний суд Кіровоградської області

Русіна А. А.

Ухвала від 13.12.2023

Цивільне

Новоукраїнський районний суд Кіровоградської області

Русіна А. А.

Ухвала від 11.10.2023

Цивільне

Новоукраїнський районний суд Кіровоградської області

Русіна А. А.

Ухвала від 11.10.2023

Цивільне

Новоукраїнський районний суд Кіровоградської області

Русіна А. А.

Ухвала від 21.09.2023

Цивільне

Добровеличківський районний суд Кіровоградської області

Майстер І. П.

Ухвала від 21.09.2023

Цивільне

Добровеличківський районний суд Кіровоградської області

Майстер І. П.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні