Ухвала
від 19.03.2024 по справі 366/2459/23
ІВАНКІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 366/2459/23

Провадження № 2/366/56/24

У Х В А Л А

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

19 березня 2024 року суддя Іванківського районного суду Київської області Київської області Ткаченко Ю.В., розглянувши заяву представника позивача ОСОБА_1 - адвоката Панченко Алли Віталіївни про участь у судовому засіданні у режимі відеоконференції з Печерським районним судом м. Києва у цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до Вишгородської районної державної адміністрації Київської області, треті особи: Товариство з обмеженою відповідальністю «Українська експертна група», Державне підприємство «Науково-дослідний та проектний інститут землеустрою» про визнання недійсним розпорядження про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та виділення її в натурі,

В С Т А Н О В И В :

11 серпня 2023 року ОСОБА_1 (далі Позивач) звернулася до суд з позовом до Вишгородської районної державної адміністрації Київської області (далі Відповідач), треті особи: Товариство з обмеженою відповідальністю «Українська експертна група» (далі Третя особа 1), Державне підприємство «Науково-дослідний та проектний інститут землеустрою» (далі Третя особа 2) про визнання недійсним розпорядження про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та виділення її в натурі.

Ухвалою суду від 14 серпня 2023 року відкрито провадження у справі та призначено до підготовчого судового засідання на 26 вересня 2023 року /а.с. 23/. Також задоволено клопотання позивача про витребування доказів.

Ухвалою суду від 07 листопада 2023 року закрито підготовче провадження у справі та призначено до розгляду.

11 березня 2024 року через систему «Електронний суд» надійшла заява представника позивача, адвоката Панченко А.В., про участь в судовому засіданні у зазначеній справі, яке призначене 19.03.2024 року в режимі відео конференції з Печерським районним судом м. Києва.

Дослідивши матеріали справи, суд дійшов до наступного.

Відповідно до ч. 1 ст. 212 ЦПК України, суд може постановити ухвалу про участь учасника справи у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду.

Враховуючи зазначені обставини, з метою забезпечення оперативності судового провадження, судове засідання необхідно здійснити в режимі відеоконференції з представником позивача з Печерським районним судом міста Києва.

Керуючись ст.212 ЦПК України, суд,

У Х В А Л И В :

Провести в режимі відеоконференції судове засідання по розгляду справи за позовом ОСОБА_1 до Вишгородської районної державної адміністрації Київської області, треті особи: Товариство з обмеженою відповідальністю «Українська експертна група», Державне підприємство «Науково-дослідний та проектний інститут землеустрою» про визнання недійсним розпорядження про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та виділення її в натурі 19 березня 2024 року о 12 год. 45 хв.

Доручити забезпечення проведення відеоконференції Печерському районному суді міста Києва (01601, м. Київ вул. Володимирська,15, inbox@pc.ki.court.gov.ua).

Про участь в судовому засіданні в режимі відеоконференції повідомити представника позивача та зобов`язати останню з`явитися в призначене судове засідання до Печерського районного суду міста Києва.

Копію ухвали направити негайно Печерському районному суді міста Києва для організації виконання та для відома особі, яка братиме участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції - представнику позивача ОСОБА_1 - адвокату Панченко Аллі Віталіївні ( ІНФОРМАЦІЯ_1 ).

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя: Юрій ТКАЧЕНКО

Дата ухвалення рішення19.03.2024
Оприлюднено20.03.2024
Номер документу117739704
СудочинствоЦивільне
Сутьзатвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та виділення її в натурі

Судовий реєстр по справі —366/2459/23

Ухвала від 19.04.2024

Цивільне

Іванківський районний суд Київської області

Ткаченко Ю. В.

Рішення від 19.03.2024

Цивільне

Іванківський районний суд Київської області

Ткаченко Ю. В.

Ухвала від 19.03.2024

Цивільне

Іванківський районний суд Київської області

Ткаченко Ю. В.

Ухвала від 07.11.2023

Цивільне

Іванківський районний суд Київської області

Ткаченко Ю. В.

Ухвала від 14.08.2023

Цивільне

Іванківський районний суд Київської області

Ткаченко Ю. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні