Ухвала
від 19.03.2024 по справі 380/26823/23
ЛЬВІВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ЛЬВІВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

У Х В А Л А

про перехід із спрощеного позовного провадження

до розгляду справи за правилами загального позовного провадження

справа № 380/26823/23

19 березня 2024 року

м. Львів, вул. Чоловського, буд. 2

Львівський окружний адміністративний суд в складі головуючого судді Лунь З.І. розглянув у письмовому провадженні питання про перехід із спрощеного позовного провадження до розгляду справи за правилами загального позовного провадження у адміністративній справі за позовом ОСОБА_1 до Львівської обласної військової адміністрації, за участю третіх осіб, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору на стороні позивача, Яворівської міської ради, Шегинівської сільської ради, Судововишнянської міської ради, Мостиської міської ради, Новояворівської міської ради, Івано-Франківської міської ради, за участю третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору на стороні відповідача, Міністерства охорони здоров`я України, про визнання протиправним та скасування розпорядження.

в с т а н о в и в:

ОСОБА_1 (місце проживання: АДРЕСА_1 , РНОКПП НОМЕР_1 , ел. пошта ІНФОРМАЦІЯ_1 ) звернувся до суду з позовом до Львівської обласної військової адміністрації (місцезнаходження: 79008, м.Львів, вул.Володимира Винниченка, 18, ЄДРПОУ 00022562, ел. пошта kancel@loda.gov.ua), за участю третіх осіб, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору на стороні позивача, Яворівської міської ради (місцезнаходження: 81000, Львівська область, Яворівський район, м. Яворів, вул. Львівська,15, e-mail: post@yavoriv-rada.gov.ua), Шегинівської сільської ради (місцезнаходження: 81321, Львівська обл., Яворівський р-н, с.Шегині, e-mail: sheg.s.rada.s@ukr.net), Судововишнянської міської ради (місцезнаходження: 81340, Львівська обл., Яворівський р-н, м.Судова Вишня, пл.Івана Франка, e-mail:svgromada@ukr.net), Мостиської міської ради (місцезнаходження: 81300, Львівська обл., м.Мостиська, вул.Грушевського, буд. 6, e-mail:mostrada@ukr.net), Новояворівської міської ради (місцезнаходження: 81053, Львівська обл., Яворівський р-н, м.Новояворівськ, вул. Шевченка 2, e-mail: novoyavmiskrada@ukr.net), Івано-Франківської міської ради (місцезнаходження: 81070, Львівська обл., Яворівський р-н, смт. Івано-Франкове, площа Ринок, буд. 1, e-mail: i-fsr@ukr.net), за участю третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору на стороні відповідача, Міністерство охорони здоров`я (місцезнаходження: 01601, м. Київ, вул.Грушевського, 7, код ЄДРПОУ 00012925, ел. пошта moz@moz.gov.ua), в якому просить суд:

-визнати незаконним та скасувати розпорядження Львівської обласної військової адміністрації від 27.07.2023 №577/0/5-23ВА «Про затвердження переліку закладів охорони здоров`я спроможної мережі госпітального округу Львівської області».

Водночас, відповідач подав до суду відзив на адміністративний позов, з якого видно, що він вважає позовні вимоги необґрунтованими та безпідставними, просить суд у задоволенні позовних вимог відмовити.

З огляду на зазначене, неможливим є ухвалення законного і обґрунтованого судового рішення без проведення судового засідання та виклику осіб, які беруть участь у справі.

Також, як видно зі змісту позовної заяви та формулювання позовних вимог, неможливо остаточно визначити характер спірних правовідносин.

Вказане вище спонукало суд перейти до вирішення цієї справи за правилами загального позовного провадження.

Згідно з ч.6 ст.260 КАС України, якщо суд вирішив розглянути справу в порядку спрощеного позовного провадження, але в подальшому постановив ухвалу про розгляд справи за правилами загального позовного провадження, розгляд справи починається зі стадії відкриття провадження у справі.

За змістом ст.179 КАС України для виконання завдання підготовчого провадження в кожній судовій справі, яка розглядається за правилами загального позовного провадження, проводиться підготовче засідання.

Дата і час підготовчого засідання призначається судом з урахуванням обставин справи і необхідності вчинення відповідних процесуальних дій.

З огляду на вищевикладене, суд вважає за необхідне перейти зі спрощеного позовного провадження до розгляду справи за правилами загального позовного провадження, призначити та провести підготовче засідання.

Керуючись ст.ст. 173, 180, 260 КАС України суд,

У Х В А Л И В:

перейти зі спрощеного позовного провадження до розгляду справи за правилами загального позовного провадження.

Підготовче засідання відбудеться 10 квітня 2024 року о 10:00 год. у приміщенні Львівського окружного адміністративного суду за адресою: м.Львів, вул.Чоловського, 2, 1-й поверх, зал №10.

Справа розглядатиметься судом у складі судді Лунь З.І. одноособово.

Копії даної ухвали направити особам, які беруть участь у справі.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи за веб-адресою: http://adm.lv.court.gov.ua/sud1370/gromadyanam/csz/ на Офіційному веб-порталі судової влади України.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання та оскарженню не підлягає.

Суддя Лунь З.І.

Дата ухвалення рішення19.03.2024
Оприлюднено21.03.2024
Номер документу117761358
СудочинствоАдміністративне
Сутьвизнання протиправним та скасування розпорядження

Судовий реєстр по справі —380/26823/23

Ухвала від 10.04.2024

Адміністративне

Львівський окружний адміністративний суд

Лунь Зоряна Іванівна

Ухвала від 19.03.2024

Адміністративне

Львівський окружний адміністративний суд

Лунь Зоряна Іванівна

Ухвала від 03.01.2024

Адміністративне

Львівський окружний адміністративний суд

Лунь Зоряна Іванівна

Ухвала від 19.12.2023

Адміністративне

Львівський окружний адміністративний суд

Лунь Зоряна Іванівна

Ухвала від 15.12.2023

Адміністративне

Львівський окружний адміністративний суд

Лунь Зоряна Іванівна

Ухвала від 28.11.2023

Адміністративне

Львівський окружний адміністративний суд

Лунь Зоряна Іванівна

Ухвала від 20.11.2023

Адміністративне

Львівський окружний адміністративний суд

Лунь Зоряна Іванівна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні