Ухвала
від 21.03.2024 по справі 525/1381/23
ВЕЛИКОБАГАЧАНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 525/1381/23

Провадження № 2/525/81/2024

У Х В А Л А

21.03.2024 селище Велика Багачка

Великобагачанський районний суд Полтавської області в складі:

головуючої судді Прасол Я.В.,

секретаря судового засідання Хоменка М.М.,

з участю представника позивача ОСОБА_1 ,

представника відповідача та третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмету спору ПА "Агроінвест" адвоката Сидоренка Ю.В.,

третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмету спору Фізичної особи-підприємця ОСОБА_2 ,

представника третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмету спору КЗ "Центр охорони та дослідження пам`яток археології" адвоката Кожевнікова С.О.,

розглянувши у підготовчому засіданні в залі суду в селищі Велика Багачка в режимі відеоконференції матеріали цивільної справи за позовом Полтавської обласної військової адміністрації до ОСОБА_3 про зобов`язання повернути земельну ділянку, треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору: Комунальний заклад "Центр охорони та досліджень пам`яток археології" Полтавської обласної ради, Приватна агрофірма "Агроінвест", Головне управління Держгеокадастру у Полтавській області, Фізична особа-підприємець Штанько Сергій Юрійович, Білоцерківська сільська рада Миргородського району Полтавської області,

у с т а н о в и в:

У провадженні Великобагачанського районного суду Полтавської області знаходиться дана цивільна справа.

Ухвалою суду від 08.01.2024 відкрито загальне позовне провадження по справі, підготовче засідання призначено на 09.02.2024, відповідачу та третім особам, які не заявляють самостійних вимог щодо предмету спору направлено копію позову з додатками, роз`яснено порядок та строки подання відзиву на позов та письмових пояснень. Підготовче засідання було відкладено на 27.02.2024, з поважних причин.

Ухвалою суду від 27.02.2024 залучено доучасті у справі в якості третіх осіб, які не заявляють самостійних вимог щодо предмету спору: Головне управління Держгеокадастру у Полтавській області, Фізичну особу-підприємця ОСОБА_2 , Білоцерківську сільську раду Миргородського району Полтавської області, підготовче засідання відкладено на 21.03.2024.

Представник позивача ОСОБА_1 , представник відповідача та третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмету спору ПА "Агроінвест" адвокат Сидоренко Ю.В., третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмету спору ФОП ОСОБА_2 , представник третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмету спору КЗ "Центр охорони та дослідження пам`яток археології" адвокат Кожевніков С.О. не заперечували проти закриття підготовчого провадження у справі та призначення справи до судового розгляду.

Інші учасники судового розгляду у підготовче засідання не з`явились, про день та час його проведення повідомлені належним чином. Відповідач відзиву на позов не подав,треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмету спору пояснень щодо позову не подали.

Відповідно до ч. 1 ст. 189 ЦПК України, завданням підготовчого провадження є: остаточне визначення предмета спору та характеру спірних правовідносин, позовних вимог та складу учасників судового процесу; з`ясування заперечень проти позовних вимог; визначення обставин справи, які підлягають встановленню та зібрання відповідних доказів; вирішення відводів; визначення порядку розгляду справи; вчинення інших дій з метою забезпечення правильного, своєчасного і безперешкодного розгляду справи по суті.

Коло питань, які вирішуються на підготовчому засіданні визначено положеннями ст. 197 ЦПК України.

Згідно п. 3 ч. 2 ст. 200 ЦПК України, за результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Суд, виконавши положення ст.ст. 189, 197 ЦПК України, з огляду на здійснення всіх дій, необхідних для забезпечення правильного і своєчасного розгляду справи по суті, вважає за можливе закрити підготовче провадження та призначити справу до судового розгляду по суті у відкритому судовому засіданні.

На підставі вищевикладеного та керуючись ст. ст. 189, 197-200 ЦПК України,

п о с т а н о в и в :

Підготовче провадження у даній цивільній справі закрити.

Цивільну справу за позовом Полтавської обласної військової адміністрації до ОСОБА_3 про зобов`язання повернути земельну ділянку, треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору: Комунальний заклад "Центр охорони та досліджень пам`яток археології" Полтавської обласної ради, Приватна агрофірма "Агроінвест", Головне управління Держгеокадастру у Полтавській області, Фізична особа-підприємець Штанько Сергій Юрійович, Білоцерківська сільська рада Миргородського району Полтавської області, призначити до судового розгляду по суті у відкритому судовому засіданні в залі Великобагачанського районного суду Полтавської області на 13 годину 00 хвилин 24 квітня 2024 року.

Про час і місце судового засідання повідомити учасників справи в порядку ст. ст. 128-131 ЦПК України.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо даної справи в мережі Інтернет за веб-адресою сторінки на офіційному веб-порталі судової влади України - http://court.gov.ua/fair/sud1602.

Ухвала не підлягає оскарженню окремо від рішення суду. Заперечення на ухвалу можуть бути включені до апеляційної скарги на рішення суду.

Ухвала набирає законної сили з моменту її проголошення.

Суддя Я.В. Прасол

Дата ухвалення рішення21.03.2024
Оприлюднено25.03.2024
Номер документу117822040
СудочинствоЦивільне
Сутьзобов`язання повернути земельну ділянку,

Судовий реєстр по справі —525/1381/23

Ухвала від 21.03.2024

Цивільне

Великобагачанський районний суд Полтавської області

Прасол Я. В.

Ухвала від 27.02.2024

Цивільне

Великобагачанський районний суд Полтавської області

Прасол Я. В.

Ухвала від 30.01.2024

Цивільне

Великобагачанський районний суд Полтавської області

Прасол Я. В.

Ухвала від 24.01.2024

Цивільне

Великобагачанський районний суд Полтавської області

Прасол Я. В.

Ухвала від 08.01.2024

Цивільне

Великобагачанський районний суд Полтавської області

Прасол Я. В.

Ухвала від 25.12.2023

Цивільне

Великобагачанський районний суд Полтавської області

Прасол Я. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні