Рішення
від 02.05.2024 по справі 700/218/24
ЛИСЯНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 700/218/24

Провадження № 2-о/700/23/24

РІШЕННЯ

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

(вступна та резолютивна частина)

02 травня 2024 року селище Лисянка

Лисянський районний суд Черкаської області в складі:

головуючої судді Чорненької О.І.

при секретарі судового засідання Кравець І.О.

за участю:

заявника ОСОБА_1

заінтересованих осіб: ОСОБА_2

ОСОБА_3

розглянувши у відкритому судовому засіданні, в залі суду селище Лисянка, в порядку окремого позовного провадження цивільну справу за заявою ОСОБА_1 , заінтересовані особи: Служба у справах дітей Лисянської селищної ради, Лисянський відділ державної реєстрації актів цивільного стану у Звенигородському районі Черкаської області Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Київ), Головне управління Пенсійного фонду України у Черкаській області, ОСОБА_2 , ОСОБА_3 ,про встановлення факту батьківства, -

В С Т А Н О В И В:

Зважаючи на складність у виготовленні повного рішення суду у даному судовому засіданні, зумовлену потребою у її обґрунтуванні, на що може бути витрачений значний час, суд вважає за необхідне проголосити вступну та резолютивну частини рішення, відклавши виготовлення повного тексту на строк не більш як п`ять днів з дня оголошення вступної та резолютивної частини рішення.

Керуючись частиною 6 ст. 259 ЦПК України суд, -

П О С Т А Н О В И В:

Заяву ОСОБА_1 ,заінтересовані особи: Служба у справах дітей Лисянської селищної ради, Лисянський районний відділ державної реєстрації актів цивільного стану у Звенигородському районі Черкаської області Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Київ), Головне управління Пенсійного фонду України у Черкаській області, ОСОБА_2 , ОСОБА_3 , про встановлення факту батьківства - задовольнити.

Встановити факт батьківства ОСОБА_4 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , уроженця Черкаської області, м.Черкаси, громадянина України, який помер ІНФОРМАЦІЯ_2 , стосовно дитини - ОСОБА_5 , ІНФОРМАЦІЯ_3 , уродженки смт. Лисянка, Звенигородського району Черкаської області, реєстраційний номер облікової картки платника податків НОМЕР_1 .

Внести зміни до актового запису про народження дитини №12 від 25.01.2008 року, складеного Відділом реєстрації актів цивільного стану Лисянського районного управління юстиції Черкаської області, включивши у відомості про ОСОБА_4 , як батька дитини ОСОБА_5 , ІНФОРМАЦІЯ_3 , змінивши по батькові дитини з " ОСОБА_6 " на " ОСОБА_7 ", а прізвище дитини, імя, дату народження, місце народження залишити без змін та видати нове свідоцтво про народження дитини, з урахуванням зазначених змін.

Рішення може бути оскаржене безпосередньо до Черкаського апеляційного суду протягом тридцяти днів з дня його проголошення.

Якщо в судовому засіданні було оголошено лише вступну та резолютивну частини судового рішення або у разі розгляду справи без повідомлення (виклику) учасників справи, зазначений строк обчислюється з дня складення повного судового рішення. Учасник справи, якому повне рішення не було вручене у день його проголошення або складення, має право на поновлення пропущеного строку на апеляційне оскарження, якщо апеляційна скарга подана протягом тридцяти днів з дня вручення йому повного рішення суду.

Рішення суду набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги всіма учасниками справи, якщо апеляційну скаргу не було подано. У разі подання апеляційної скарги рішення, якщо його не скасовано, набирає законної сили після повернення апеляційної скарги, відмови у відкритті чи закриття апеляційного провадження або прийняття постанови суду апеляційної інстанції за наслідками апеляційного перегляду.

Повний текст рішення буде складено 07 травня 2024 року.

Повне найменування сторін:

заявник: ОСОБА_1 , ІНФОРМАЦІЯ_4 , РНОКПП НОМЕР_2 , зареєстрована та проживає за адресою: АДРЕСА_1 , тел. НОМЕР_3 ;

заінтересовані особи:

Служба у справах дітей Лисянської селищної ради, ЄДРПУО 2604369, юридична адреса: 19301, Черкаська область, Звенигородський район, смт Лисянка, площа Миру, 27, електронна адреса: lysyankassd@ukr.net;

Лисянський відділ державної реєстрації актів цивільного стану у Звенигородському районі Черкаської області Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Київ), юридична адреса: 19301, Черкаська область, Звенигородський район, вул.Гетьманський Шлях,1;

Головне управління Пенсійного фонду України у Черкаській області, (код ЄДРПОУ 21366538), юридична адреса: 18000, м. Черкаси, вул. Смілянська, 23, електронна адреса: gu@ck.pfu.gov.ua, засоби зв`язку: (0472)33-64-66, (0472) 36-08-04

ОСОБА_2 , що проживає за адресою: АДРЕСА_2 , (тел. моб. НОМЕР_4 )

ОСОБА_3 , що проживає за адресою: АДРЕСА_2 .

Головуюча суддя Олена ЧОРНЕНЬКА

СудЛисянський районний суд Черкаської області
Дата ухвалення рішення02.05.2024
Оприлюднено03.05.2024
Номер документу118776400
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи окремого провадження Справи про встановлення фактів, що мають юридичне значення, з них: інших фактів, з них:.

Судовий реєстр по справі —700/218/24

Рішення від 24.05.2024

Цивільне

Лисянський районний суд Черкаської області

Чорненька О. І.

Ухвала від 23.05.2024

Цивільне

Лисянський районний суд Черкаської області

Чорненька О. І.

Рішення від 02.05.2024

Цивільне

Лисянський районний суд Черкаської області

Чорненька О. І.

Ухвала від 01.05.2024

Цивільне

Лисянський районний суд Черкаської області

Чорненька О. І.

Рішення від 02.05.2024

Цивільне

Лисянський районний суд Черкаської області

Чорненька О. І.

Ухвала від 01.05.2024

Цивільне

Лисянський районний суд Черкаської області

Чорненька О. І.

Ухвала від 18.03.2024

Цивільне

Лисянський районний суд Черкаської області

Чорненька О. І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні