Ухвала
від 27.05.2024 по справі 282/836/23
ЛЮБАРСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 282/836/23

Провадження № 2/282/16/24

У Х В А Л А

Іменем України

27 травня 2024 року

селище Любар

Любарський районний суд Житомирської області в складі:

головуючого судді Носача В.М.,

при секретарі судового засідання Войтович Г.М.,

розглянувши у підготовчому засіданні за правилами загального позовного провадження цивільну справу за позовом ОСОБА_1 , інтереси якого представляє ОСОБА_2 , до ОСОБА_3 , треті особи: Служба у справах дітей Любарської селищної ради, Любарський відділ державної реєстрації актів цивільного стану у Житомирському районі Житомирської області Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Київ), треті особи, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору на стороні відповідача: ОСОБА_4 та ОСОБА_5 , які утримують дитячий будинок сімейного типу, про визнання батьківства,-

В С Т А Н О В И В:

Представник позивача ОСОБА_2 звернулася до суду з позовом, в інтересах ОСОБА_1 , до ОСОБА_3 , треті особи: Служба у справах дітей Любарської селищної ради, Любарський відділ державної реєстрації актів цивільного стану у Житомирському районі Житомирської області Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Київ), треті особи, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору на стороні відповідача: ОСОБА_4 та ОСОБА_5 , які утримують дитячий будинок сімейного типу, про визнання батьківства.

Підготовче засідання призначено на 10 год. 00 хв. 27 травня 2024 року.

22 травня 2024 року на адресу суду надійшло клопотання представника позивача ОСОБА_2 про заміну третьої особи Любарський відділ державної реєстрації актів цивільного стану у Житомирському районі Житомирської області Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м.Київ) на його правонаступника Романівський відділ державної реєстрації актів цивільного стану у Житомирському районі Житомирської області Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м.Київ).

В підготовче засідання учасники судового процесу не з`явилися.

У відповідності до ч. 2ст. 247 ЦПК України, у зв`язку з розглядом справи за відсутності осіб, які беруть участь у справі, фіксування судового процесу за допомогою звукозаписувального технічного засобу не здійснюється.

Відповідно до п.4 ч.2ст.197 ЦПК України, у підготовчому судовому засіданні суд вирішує питання про вступ у справу інших осіб, заміну неналежного відповідача, залучення співвідповідача, якщо ці питання не були вирішені раніше.

Згідно з ч.1ст.55 ЦПК України, у разі смерті фізичної особи, припинення юридичної особи, заміни кредитора чи боржника у зобов`язанні, а також в інших випадках заміни особи у відносинах, щодо яких виник спір, суд залучає до участі у справі правонаступника відповідної сторони або третьої особи на будь-якій стадії судового процесу.

Оскільки представник позивача подав до суду клопотання про заміну неналежної третьої особи у справі на належну третю особу, суд вважає за необхідне замінити третю особу Любарський відділ державної реєстрації актів цивільного стану у Житомирському районі Житомирської області Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Київ) на його правонаступника Романівський відділ державної реєстрації актів цивільного стану у Житомирському районі Житомирської області Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м.Київ).

Згідно п.2 ч.2 ст. 198 ЦПК України, суд відкладає підготовче засідання в межах визначеного цим Кодексом строку підготовчого провадження у випадках залучення до участі або вступу у справу третьої особи, заміни неналежного відповідача, залучення співвідповідача.

На підставівикладеного,керуючись ст.55,197,198 ЦПК України, суд,-

ПОСТАНОВИВ:

Клопотання представника позивача ОСОБА_2 про заміну третьої особи задовольнити.

Замінити неналежну третю особу Любарський відділ державної реєстрації актів цивільного стану у Житомирському районі Житомирської області Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Київ) на його правонаступника - Романівський відділ державної реєстрації актів цивільного стану у Житомирському районі Житомирської області Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м.Київ).

Підготовче засідання відкласти до 11 години 00 хвилин 25 червня 2024 року.

Копію ухвали та позовної заяви надіслати в Романівський відділ державної реєстрації актів цивільного стану у Житомирському районі Житомирської області Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м.Київ).

Про дату, час та місце розгляду справи повідомити учасників судового процесу.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Головуючий суддя В.М. Носач

СудЛюбарський районний суд Житомирської області
Дата ухвалення рішення27.05.2024
Оприлюднено28.05.2024
Номер документу119280384
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із сімейних відносин, з них про встановлення батьківства або материнства

Судовий реєстр по справі —282/836/23

Ухвала від 25.06.2024

Цивільне

Любарський районний суд Житомирської області

Носач В. М.

Ухвала від 27.05.2024

Цивільне

Любарський районний суд Житомирської області

Носач В. М.

Ухвала від 22.03.2024

Цивільне

Любарський районний суд Житомирської області

Носач В. М.

Ухвала від 08.12.2023

Цивільне

Любарський районний суд Житомирської області

Носач В. М.

Ухвала від 07.11.2023

Цивільне

Любарський районний суд Житомирської області

Носач В. М.

Ухвала від 04.10.2023

Цивільне

Любарський районний суд Житомирської області

Носач В. М.

Ухвала від 20.09.2023

Цивільне

Любарський районний суд Житомирської області

Носач В. М.

Ухвала від 26.07.2023

Цивільне

Любарський районний суд Житомирської області

Носач В. М.

Ухвала від 19.07.2023

Цивільне

Любарський районний суд Житомирської області

Носач В. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні