Ухвала
від 12.06.2024 по справі 467/214/24
АРБУЗИНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 467/214/24

2/467/94/24

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

12.06.2024 року Арбузинський районний суд Миколаївської області

у складі головуючого судді Кірімової О.М.,

з участю секретаря Поплавської О.В.,

представника позивача ОСОБА_1 ,

представника відповідача ОСОБА_2 ,

розглянувши у відкритому підготовчому судовому засіданні в режимі відеоконференції між Арбузинським районним судом Миколаївської області, Вознесенським міськрайонним судом Миколаївської області та представником позивача - адвокатом Ткаченко Оленою Іванівною з використанням власних технічних засобів, цивільну справу за позовною заявою адвоката Ткаченко Олени Іванівни, яка діє в інтересах ОСОБА_3 до ОСОБА_4 , треті особи: виконавчий комітет Арбузинської селищної ради, Арбузинська селищна рада, як орган опіки та піклування про визначення місця проживання дитини,

ВСТАНОВИВ:

В провадженні Арбузинського районного суду Миколаївської області перебуває справа за позовною заявою адвоката Ткаченко О.І., яка діє в інтересах ОСОБА_3 до ОСОБА_4 , треті особи: виконавчий комітет Арбузинської селищної ради, Арбузинська селищна рада, як орган опіки та піклування про визначення місця проживання дитини.

Від представника позивача до судового засідання надійшло клопотання про витребування судом: з Адміністрації Державної прикордонної служби України інформації про підтвердження чи спростування факту перетину кордону України громадянином України неповнолітнім сином ОСОБА_3 ОСОБА_5 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , в період з лютого 2022 року по час надання відповіді з зазначенням дати виїзду з України та дати повернення в Україну, якщо їх декілька з зазначенням всіх дат, інформації з зазначенням в супроводі кого дитина перетинала кордон на виїзд та в`їзд; з АТ КБ «ПриватБанк» та у відповідача ОСОБА_4 інформації про зарахування на рахунки ОСОБА_4 , відкриті в АТ КБ «ПриватБанк» грошових коштів від ОСОБА_3 за період з січня 2018 року по час надання відповіді. Вказане клопотання мотивувала тим, що зазначена інформація мають значення по справі та підтверджують обставини справи.

Представник позивача в судовому засіданні підтримала вказане клопотання та просила його задовольнити з підстав, викладених у клопотанні.

Представник відповідача не заперечував проти задоволення клопотання в частині витребування судом інформації з Адміністрації Державної прикордонної служби України та при вирішенні клопотання в частині витребування інформації з АТ КБ «ПриватБанк» поклався на розсуд суду.

Представники третіх осіб, будучи належним чином повідомленими про час та місце слухання справи, в судове засідання не з`явились.

Вислухавши думку представника позивача та представника відповідача, вивчивши матеріали справи суд приходить до наступного.

Оскільки вищезазначені відомості та документи, зазначені у клопотанні представника позивача мають значення по справі, суд приходить до висновку про необхідність задоволення клопотання про витребування доказів.

Керуючись ст. 222 ЦПК України, суд

УХВАЛИВ:

Клопотання представника позивача - задовольнити.

Витребувати з Адміністрації Державної прикордонної служби України (вул. Володимирська, 26, м. Київ, 01601, adpsu@ dpsu.gov.ua) інформацію про факт перетину кордону України громадянином України неповнолітнім ОСОБА_5 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , в період з лютого 2022 року по теперішній час, з зазначенням дати виїзду з України та дати повернення в Україну (у разі не однократного перетину кордону у вказаний період часу з зазначенням всіх дат перетину кордону та напрямку), а також, у разі наявності, інформацію про супроводжуючих осіб під час перетину кордону громадянином України неповнолітнім ОСОБА_5 , ІНФОРМАЦІЯ_1 .

Витребувати з акціонерного товариства комерційний банк «ПриватБанк» (вул. Грушевського, 1д, м. Київ, 01001) інформацію про зарахування на рахунки ОСОБА_4 , РНОКПП НОМЕР_1 , відкриті в акціонерному товаристві комерційний банк «ПриватБанк» грошових коштів від ОСОБА_3 , РНОКПП НОМЕР_2 , за період з січня 2018 року по теперішній час.

Витребувати у ОСОБА_4 (зареєстроване місце проживання: АДРЕСА_1 ) інформацію про зарахування на рахунки ОСОБА_4 , РНОКПП НОМЕР_1 , відкриті в акціонерному товаристві комерційний банк «ПриватБанк» грошових коштів від ОСОБА_3 , РНОКПП НОМЕР_2 , за період з січня 2018 року по теперішній час.

Зобов`язати керівників Адміністрації Державної прикордонної служби України та акціонерного товариства комерційний банк «ПриватБанк», ОСОБА_4 надати зазначені документи та відомості на адресу Арбузинського районного суду до 04 липня 2024 року.

Попередити Адміністрації Державної прикордонної служби України та акціонерного товариства комерційний банк «ПриватБанк», ОСОБА_4 , що у разі неповідомлення суду про неможливість подати докази, витребувані судом, а також за неподання таких доказів з причин, визнаних судом неповажними суд застосовує до відповідної особи заходи процесуального примусу, передбаченого ЦПК України.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Арбузинського

районного суду О.М. Кірімова

СудАрбузинський районний суд Миколаївської області
Дата ухвалення рішення12.06.2024
Оприлюднено13.06.2024
Номер документу119674432
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із сімейних відносин

Судовий реєстр по справі —467/214/24

Ухвала від 12.06.2024

Цивільне

Арбузинський районний суд Миколаївської області

Кірімова О. М.

Ухвала від 30.04.2024

Цивільне

Арбузинський районний суд Миколаївської області

Кірімова О. М.

Ухвала від 22.04.2024

Цивільне

Арбузинський районний суд Миколаївської області

Кірімова О. М.

Ухвала від 22.04.2024

Цивільне

Арбузинський районний суд Миколаївської області

Кірімова О. М.

Ухвала від 15.03.2024

Цивільне

Арбузинський районний суд Миколаївської області

Кірімова О. М.

Ухвала від 23.02.2024

Цивільне

Арбузинський районний суд Миколаївської області

Кірімова О. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні