Ухвала
від 19.08.2024 по справі 177/802/23
ДНІПРОВСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ СУД

ДНІПРОВСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ СУД

Провадження № 22-ц/803/6898/24 Справа № 177/802/23 Суддя у 1-й інстанції - Суботіна С.А. Суддя у 2-й інстанції - Остапенко В. О.

УХВАЛА

19 серпня 2024 року м. Кривий Ріг

Дніпровський апеляційний суд у складі колегії суддів судової палати з розгляду цивільних справ:

головуючого судді Остапенко В.О.,

суддів Агєєва О.В., Бондар Я.М.,

заслухавши доповідь судді - доповідача Остапенко В.О. по клопотанню представника Дніпровської обласної прокуратури Карпенко Оксани Іванівни про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції у справі за апеляційною скаргою ОСОБА_1 , від імені та в інтересах якого діє ОСОБА_2 , на рішення Криворізького районного суду Дніпропетровської області від 23 квітня 2024 року у цивільній справі № 177/802/23 за позовом Криворізької північної окружної прокуратури Дніпропетровської області, поданої в інтересах держави в особі Глеюватської сільської ради Криворізького району Дніпропетровської області, до Головного управління Держгеокадастру в Дніпропетровській області, ОСОБА_3 , ОСОБА_1 , третя особа на стороні відповідача, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмету спору: Селянське (фермерське) господарство ім. Т.Г.Шевченка, про визнання незаконним та скасування наказу, визнання недійсним договору купівлі-продажу земельної ділянки, витребування земельної ділянки із незаконного володіння,

УСТАНОВИВ:

В провадженні Дніпровського апеляційного суду перебуває цивільна справа за апеляційною скаргою ОСОБА_1 , від імені та в інтересах якого діє ОСОБА_2 , на рішення Криворізького районного суду Дніпропетровської області від 23 квітня 2024 року у цивільній справі № 177/802/23 за позовом Криворізької північної окружної прокуратури Дніпропетровської області, поданої в інтересах держави в особі Глеюватської сільської ради Криворізького району Дніпропетровської області, до Головного управління Держгеокадастру в Дніпропетровській області, ОСОБА_3 , ОСОБА_1 , третя особа на стороні відповідача, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмету спору: Селянське (фермерське) господарство ім. Т.Г.Шевченка, про визнання незаконним та скасування наказу, визнання недійсним договору купівлі-продажу земельної ділянки, витребування земельної ділянки із незаконного володіння.

Судове засідання призначено на 10.10 годин 20 серпня 2024 року.

Представником Дніпровської обласної прокуратуриКарпенко О.І. подано заяву про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції.

Відповідно до ст. 212 ЦПК України, суд за клопотанням сторони чи іншого учасника цивільного процесу може постановити ухвалу про їх участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції. Питання про участь особи у судовому засіданні в режимі відеоконференції вирішується судом за наявності відповідного клопотання або за власною ініціативою не пізніше як за п`ять днів до дня проведення такого судового засідання.

Оскільки, клопотання про проведення судового засідання у режимі відеоконференції обґрунтоване неможливістю з`явитися в судове засідання, враховуючи віддаленість місця знаходження і наявну технічну можливість проведення судового засідання в такому режимі, суд вважає за можливе провести зазначене судове засідання у режимі відеоконференції з Дніпровським апеляційним судом з місцезнаходженням у м. Дніпро.

З метою забезпечення оперативності судового розгляду, колегією суддів доручено Дніпровському апеляційному суду м. Дніпро, що розташований за адресою 49000, м. Дніпро, вул. Харківська,13 забезпечити проведення відеоконференції.

Керуючись ст.ст. 212 ЦПК України, суд,

УХВАЛИВ:

Судове засідання у справі за апеляційною скаргою ОСОБА_1 , від імені та в інтересах якого діє ОСОБА_2 , на рішення Криворізького районного суду Дніпропетровської області від 23 квітня 2024 року у цивільній справі № 177/802/23 за позовом Криворізької північної окружної прокуратури Дніпропетровської області, поданої в інтересах держави в особі Глеюватської сільської ради Криворізького району Дніпропетровської області, до Головного управління Держгеокадастру в Дніпропетровській області, ОСОБА_3 , ОСОБА_1 , третя особа на стороні відповідача, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмету спору: Селянське (фермерське) господарство ім. Т.Г.Шевченка, про визнання незаконним та скасування наказу, визнання недійсним договору купівлі-продажу земельної ділянки, витребування земельної ділянки із незаконного володіння, призначене на 20серпня 2024року на 10 годин 10 хвилин, провести в режимі відеоконференції.

Доручити Дніпровському апеляційному суду (49000, м. Дніпро, вул. Харківська, 13) забезпечити проведення судового засідання в режимі відеоконференції.

Відповідно до ч.8 ст. 212 ЦПК України, копію ухвали про участь особи в судовому засіданні в режимі відеоконференції негайно направити до Дніпровського апеляційного суду, який зобов`язаний організувати її виконання, та особі, яка братиме участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Головуючий:

Судді:

СудДніпровський апеляційний суд
Дата ухвалення рішення19.08.2024
Оприлюднено22.08.2024
Номер документу121101361
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із земельних відносин, з них: що виникають з договорів купівлі-продажу

Судовий реєстр по справі —177/802/23

Постанова від 20.08.2024

Цивільне

Дніпровський апеляційний суд

Остапенко В. О.

Постанова від 20.08.2024

Цивільне

Дніпровський апеляційний суд

Остапенко В. О.

Ухвала від 19.08.2024

Цивільне

Дніпровський апеляційний суд

Остапенко В. О.

Ухвала від 27.06.2024

Цивільне

Дніпровський апеляційний суд

Остапенко В. О.

Ухвала від 10.06.2024

Цивільне

Дніпровський апеляційний суд

Остапенко В. О.

Ухвала від 29.05.2024

Цивільне

Дніпровський апеляційний суд

Остапенко В. О.

Рішення від 23.04.2024

Цивільне

Криворізький районний суд Дніпропетровської області

Суботіна С. А.

Рішення від 23.04.2024

Цивільне

Криворізький районний суд Дніпропетровської області

Суботіна С. А.

Ухвала від 05.03.2024

Цивільне

Криворізький районний суд Дніпропетровської області

Суботіна С. А.

Ухвала від 28.09.2023

Цивільне

Криворізький районний суд Дніпропетровської області

Суботіна С. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні