Ухвала
від 19.10.2010 по справі 2а-23261/10/0570
ДОНЕЦЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

Донецький окружний адмі ністративний суд

У Х В А Л А

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

про виправлення описки у судовому рішенні

19 жовтня 2010 р. справа № 2а-23261/10/0570

приміщення суду за адрес ою: 83052, м. Донецьк, вул. 50-ої Гварді йської дивізії, 17

Донецький окружний адмі ністративний суд у складі су дді Абдукадирової К.Е.

при секретарі судового зас ідання Окрибелашвілі В.О.

розглянувши у відкритому с удовому засіданні справу

за позовом Державної подат кової адміністрації у м. Києв і

до Товариства з обмежен ою відповідальністю «Торгов ельний дім «Пан Степан»,

треті особи - Товариство з обмеженою відповідальніс тю «Чаплін і К»,

Приватне підпр иємство «Алкіон»,

про стягнення штрафу у розм ірі восьми тисяч мінімальних заробітних плат, що складає 5 040 000,00 грн.; конфіскацію гральни х автоматів в кількості 87 штук та електронну рулетку, які на лежать Приватному підприємс тву «Алкіон» та розташовані за адресою: м. Київ, вул. Мечник ова, 14/1, -

за участю представників ст орін:

від позивача: Левченка Д.Ю . - за дов. від 12 січня 2010 року

від відповідача: не з' явив ся

від третьої особи 1: не з' яв ився

від третьої особи 2: не з' яв ився

ВСТАНОВИВ:

Ухвалою Донецького окружн ого адміністративного суду в ід 8 жовтня 2010 року прийнято до провадження справу № 2а-23261/10/0570 за позовом Державної податково ї адміністрації у м. Києві до Товариства з обмеженою в ідповідальністю «Торговель ний дім «Пан Степан», треті ос оби - Товариство з обмежен ою відповідальністю «Чаплін і К», Приватне підприємство «Алкіон», про стягнення штра фу у розмірі восьми тисяч мін імальних заробітних плат, що складає 5 040 000,00 грн.; конфіскаці ю гральних автоматів в кільк ості 87 штук та електронну руле тку, які належать Приватному підприємству «Алкіон» та ро зташовані за адресою: м. Київ, вул. Мечникова, 14/1, яка була пер едана із Окружного адміністр ативного суду міста Києва.

Ухвалою Донецького окружн ого адміністративного суду в ід 8 жовтня 2010 року до участі у с праві в якості третьої особи залучено Державну податкову інспекцію у Київському райо ні м. Донецька.

Судом ініційовано розгляд питання про виправлення опи сок, які допущені в ухвалі Дон ецького окружного адміністр ативного суду від 8 жовтня 2010 ро ку про залучення третьої осо би, а саме: не зазначено третю особу - Приватне підприємств о «Алкіон»; відповідач вказа ний як Товариство з обмеж еною відповідальністю «Пан С тепан», в той час як відповіда ч повинен бути зазначений як Товариство з обмеженою в ідповідальністю «Торговель ний дім «Пан Степан», третя ос оба вказана як Приватне підп риємство «Алікон», в той час я к третя особа повинна бути за значена як Приватне підприєм ство «Алкіон».

Представник позивача в суд овому засіданні не заперечув ав проти виправлення описки.

Представники відповідача, третіх осіб в судове засідан ня не з' явились, про дату, час та місце розгляду справи бул и повідомлені належним чином . Згідно частини 2 статті 169 Код ексу адміністративного судо чинства України, неприбуття у судове засідання осіб, які б ули належним чином повідомле ні, не перешкоджає розгляду п итання про внесення виправле нь.

Вивчивши матеріали справи , суд вважає, що вказані описки підлягають виправленню з на ступних підстав.

У відповідності з частиною 1 статті 169 Кодексу адміністра тивного судочинства України , суд може з власної ініціатив и або за заявою особи, що брала участь у справі, чи іншої заін тересованої особи виправити допущені в судовому рішенні цього суду описки, очевидні а рифметичні помилки незалежн о від того, набрало судове ріш ення законної сили чи ні.

З матеріалів справи вбачає ться, що в ухвалі Донецького о кружного адміністративного суду від 8 жовтня 2010 року про за лучення третьої особи були д опущені описки, а саме: не зазн ачено третю особу - Приватне п ідприємство «Алкіон»; відпов ідач вказаний як Товариств о з обмеженою відповідальн істю «Пан Степан», в той час як відповідач повинен бути заз начений як Товариство з о бмеженою відповідальністю « Торговельний дім «Пан Степан », третя особа вказана як Прив атне підприємство «Алікон», в той час як третя особа повин на бути зазначена як Приватн е підприємство «Алкіон».

З урахуванням викладеного , керуючись ст. 169 Кодексу адмін істративного судочинства Ук раїни, суд, -

УХВАЛИВ:

1. Виправити описки в ухвалі Донецького окружного адміні стративного суду від 8 жовтня 2010 року про залучення третьої особи у справі за позовом Дер жавної податкової адміністр ації у м. Києві до Товариств а з обмеженою відповідальн істю «Торговельний дім «Пан Степан», треті особи - Товар иство з обмеженою відповід альністю «Чаплін і К», Приват не підприємство «Алкіон» про стягнення штрафу у розмірі в осьми тисяч мінімальних заро бітних плат, що складає 5 040 000,00 г рн.; конфіскацію гральних авт оматів в кількості 87 штук та е лектронну рулетку, які належ ать Приватному підприємству «Алкіон» та розташовані за а дресою: м. Київ, вул. Мечникова , 14/1.

2. В ухвалі Донецького окруж ного адміністративного суду від 8 жовтня 2010 року про залуче ння третьої особи виправити описки, а саме: зазначити трет ю особу - Приватне підприємст во «Алкіон»; відповідача То вариство з обмеженою відпо відальністю «Пан Степан», вк азати як Товариство з обм еженою відповідальністю «То рговельний дім «Пан Степан», третю особу Приватне підпри ємство «Алікон», вказати як П риватне підприємство «Алкіо н».

3. У разі подання апеляційно ї скарги ухвала, якщо її не ска совано, набирає законної сил и після повернення апеляційн ої скарги, відмови у відкритт і апеляційного провадження а бо надання законної сили ухв алою за наслідками апеляційн ого провадження.

4. Апеляційна скарга подаєть ся до адміністративного суду апеляційної інстанції через суд першої інстанції, який ух валив оскаржуване судове ріш ення. Копія апеляційної скар ги одночасно надсилається ос обою, яка її подає, до суду апе ляційної інстанції.

5. Апеляційна скарга на ухва лу суду першої інстанції под ається протягом п' яти днів з дня проголошення ухвали. Як що ухвалу було постановлено у письмовому провадженні або без виклику особи, яка її оск аржує, апеляційна скарга под ається протягом п' яти днів з дня отримання копії ухвали .

6. Якщо суб'єкта владних повн оважень у випадках та порядк у, передбачених частиною 4 ста тті 167 цього Кодексу, було пові домлено про можливість отрим ання копії ухвали суду безпо середньо в суді, то п' ятитид енний строк на апеляційне ос карження ухвали суду обчисл юється з наступного дня післ я закінчення п'ятиденного ст року з моменту отримання суб 'єктом владних повноважень п овідомлення про можливість о тримання копії постанови суд у.

7. Ухвала постановлена в нар адчій кімнаті та проголошена у судовому засіданні 19 жовтня 2010 року.

Суддя Абдукадирова К.Е.

Дата ухвалення рішення19.10.2010
Оприлюднено01.02.2011
Номер документу12517332
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —2а-23261/10/0570

Ухвала від 27.12.2010

Адміністративне

Донецький апеляційний адміністративний суд

Чумак Сергій Юрійович

Ухвала від 27.12.2010

Адміністративне

Донецький апеляційний адміністративний суд

Чумак Сергій Юрійович

Ухвала від 23.10.2014

Адміністративне

Вищий адміністративний суд України

Вербицька О.В.

Ухвала від 14.07.2014

Адміністративне

Вищий адміністративний суд України

Пилипчук Н.Г.

Ухвала від 18.01.2011

Адміністративне

Донецький апеляційний адміністративний суд

Чумак С.Ю.

Постанова від 16.11.2010

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Абдукадирова К.Е.

Ухвала від 19.10.2010

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Абдукадирова К.Е.

Ухвала від 19.10.2010

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Абдукадирова К.Е.

Ухвала від 08.10.2010

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Абдукадирова К.Е.

Ухвала від 08.10.2010

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Абдукадирова К.Е.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні