Ухвала
від 19.02.2010 по справі 2а-626/10/1370
ЛЬВІВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ЛЬВІВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМ ІНІСТРАТИВНИЙ СУД

м. Львів, вул. Чоловськог о, 2

У Х В А Л А

про відкриття провадження в адміністративній справі

21.01.10 № 2а-626/10/1370

Суддя Львівського окру жного адміністративного суд у Карп'як Оксана Орестівна, о знайомившись з позовною заяв ою

ТзОВ "Антіор"

до ДПІ у Сихівському р-ні м.Ль вова ГУ ДКУ у Л/о

про про визнання протиправни ми дій ,

в с т а н о в и в :

Позивач Товариство з о бмеженою відповідальністю « Антіор»звернулося з адмініс тративним позовом до Державн ої податкової інспекції у Си хівському районі м. Львова, Го ловного управління Державно го казначейства України у Ль вівській області про визнан ня дій неправомірними, визна ння протиправними та скасува ння податкового повідомленн я - рішення від 18.05.2009 року та по вернення повної суми бюджетн ого відшкодування в розмірі 149798, 34 грн.

Адміністративний позов п одано з додержанням вимог ст атей 104 - 106 Кодексу адміністрат ивного судочинства України.

Керуючись ст. ст. 107, 160, 165 Ко дексу адміністративного суд очинства України, суддя -УХ ВАЛИВ:

1. Відкрити провадженн я в адміністративній справі, яка буде розглядатись судде ю Карп'як Оксаною Орестівною

2. Призначити попереднє суд ове засідання на 19.02.10р. о 09:45 год ., яке буде проводитися судде ю Карп' як О.О. одноособово, в приміщенні Львівського окру жного адміністративного суд у (м. Львів, вул. Чоловського, 2, п оверх 5, зал судових засідань № 7 ).

3. Сторонам надіслат и копії ухвали Львівського о кружного адміністративного суду про відкриття провадже ння та інформацію про їхні пр оцесуальні права та обов' яз ки.

4. Направити копію позо вної заяви з копіями доданих до неї документів відповіда чу.

5. Позивачу подати оригіна ли документів для огляду в су довому засіданні, та до дати с удового розгляду подати дові дку про включення до ЄДРПОУ, т а довідку про державну реєст рацію.

6. Відповідачу запропо нувати надати письмове запер ечення проти позову з посила нням на докази, якими вони обґ рунтовуються .

7. Ухвала набирає зак онної сили після її проголош ення та оскарженню не підляг ає. Повноваження предс тавників сторін повинні бути підтверджені довіреністю вс тановленої форми.

Суддя Карп'як Окса на Орестівна

Додаток на адресу ві дповідача: позовна заява з додатками на


аркушах.

Інформація про процесуа льні права і обов' язки осіб , які беруть участь у справі.

Відповідно до ст.49, 5 1 Кодексу адміністративного судочинства України особи, я кі беруть участь у справі, маю ть рівні процесуальні права і обов'язки. Особи, які беруть участь у справі, зобов'язані д обросовісно користуватися н алежними їм процесуальними п равами і неухильно виконуват и процесуальні обов'язки. Осо би, які беруть участь у справі , мають право: 1) знати про дату, час і місце судового розгляд у справи, про всі судові рішен ня, які ухвалюються у справі т а стосуються їхніх інтересів ; 2) знайомитися з матеріалами справи; 3) заявляти клопотання і відводи; 4) давати усні та пис ьмові пояснення, доводи та за перечення; 5) подавати докази, брати участь у дослідженні д оказів; 6) висловлювати свою ду мку з питань, які виникають пі д час розгляду справи, задава ти питання іншим особам, які б еруть участь у справі, свідка м, експертам, спеціалістам, пе рекладачам; 7) подавати запере чення проти клопотань, довод ів і міркувань інших осіб; 8) зн айомитися з технічним записо м та журналом судового засід ання і подавати письмові зау важення до них; 9) робити із мат еріалів справи виписки, знім ати копії з матеріалів справ и, одержувати копії судових р ішень; 10) оскаржувати судові р ішення у частині, що стосуєть ся їхніх інтересів; 11) користу ватися іншими процесуальним и правами, наданими їм цим Код ексом. Особи, які беруть участ ь у справі, можуть за власний р ахунок додатково замовити та отримати в суді засвідчені копії документів і витяги з н их.

Крім прав та обов'язків, ви значених у статті 49 цього Коде ксу, позивач має право змінит и підставу або предмет адмін істративного позову, збільши ти або зменшити розмір позов них вимог або відмовитися ві д адміністративного позову в будь-який час до закінчення с удового розгляду. Позивач ма є право відмовитися від адмі ністративного позову й у суд і апеляційної чи касаційної інстанції до закінчення відп овідно апеляційного чи касац ійного розгляду.

Крім прав та обов'язків, виз начених у статті 49 цього Кодек су, відповідач має право визн ати адміністративний позов п овністю або частково, подати заперечення проти адміністр ативного позову.

Сторони можуть досягнути п римирення на будь-якій стаді ї адміністративного процесу , що є підставою для закриття п ровадження в адміністративн ій справі.

Суд не приймає відмови по зивача від адміністративног о позову, визнання адміністр ативного позову відповідаче м і не визнає умов примирення сторін, якщо ці дії суперечат ь закону або порушують чиї-не будь права, свободи чи інтере си.

19.02.2010

СудЛьвівський окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення19.02.2010
Оприлюднено08.12.2010
Номер документу12669427
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —2а-626/10/1370

Ухвала від 20.11.2014

Адміністративне

Вищий адміністративний суд України

Ланченко Л.В.

Ухвала від 17.09.2014

Адміністративне

Львівський апеляційний адміністративний суд

Судова-Хомюк Н.М.

Постанова від 24.02.2012

Адміністративне

Львівський окружний адміністративний суд

Карп'як Оксана Орестівна

Ухвала від 18.01.2012

Адміністративне

Львівський окружний адміністративний суд

Карп'як Оксана Орестівна

Ухвала від 28.12.2011

Адміністративне

Львівський окружний адміністративний суд

Карп'як Оксана Орестівна

Ухвала від 19.10.2011

Адміністративне

Львівський окружний адміністративний суд

Карп'як Оксана Орестівна

Ухвала від 15.07.2011

Адміністративне

Львівський окружний адміністративний суд

Карп'як Оксана Орестівна

Ухвала від 29.06.2011

Адміністративне

Львівський окружний адміністративний суд

Карп'як Оксана Орестівна

Ухвала від 19.02.2010

Адміністративне

Львівський окружний адміністративний суд

Карп'як Оксана Орестівна

Ухвала від 16.06.2010

Адміністративне

Львівський окружний адміністративний суд

Карп'як Оксана Орестівна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні