Ухвала
від 10.09.2010 по справі 2-2340/07
ЛЕНІНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.КІРОВОГРАДА

Справа 2-2340/07

У Х ВА Л А

10 вересня 2010 року Ленінськи й районний суд м. Кіровограда у складі:

головуючого-судді: Мягкого О.В.

при секретарі: Поп овій Н.В.,

розглянувши у відкритому с удовому засіданні у м. Кірово граді заяву ОСОБА_1 про ви правлення описки по цивільні й справі за позовом ОСОБА_2 до ОСОБА_3, за участю треть ої особи, яка не заявляє самос тійних вимог щодо предмету с пору: відділення громадянств а, імміграції та реєстрації ф ізичних осіб Ленінського ВМ Кіровоградського МВ УМВС Укр аїни в Кіровоградській облас ті про зняття фізичної особи з реєстраційного обліку,

В С Т А Н О В И В :

Рішенням Ленінського рай онного суду м. Кіровограда ві д 03.09.2007 року позов ОСОБА_2 до ОСОБА_3, за участю третьої особи, яка не заявляє самості йних вимог щодо предмету спо ру: відділення громадянства, імміграції та реєстрації фі зичних осіб Ленінського ВМ К іровоградського МВ УМВС Укра їни в Кіровоградській област і про зняття фізичної особи з реєстраційного обліку задов олено.

До суду 01.09.2010 року надійшла за ява від позивача по справі пр о допущення в вищезазначеном у рішенні описки, а саме у всту пній та резолютивній частині рішення зазначено «відділен ня громадянства, імміграції та реєстрації фізичних осіб Кіровського ВМ Кіровоградсь кого МВ УМВС України в Кірово градській області».

У судове засідання сторони не з”явилися, їхня неявка не п ерешкоджає розглядові питан ня про внесення виправлень.

Відповідно до ст.219 ЦПК Украї ни, суд може з власної ініціат иви або за заявою осіб, які бер уть участь у справі, виправит и допущені в рішенні описки ч и явні арифметичні помилки.

Враховуючи наведене, суд вв ажає за можливе виправити оп иску у вступній та резолютив ній частині рішення Ленінськ ого районного суду м. Кіровог рада від 03.09.2007 року та вважати в ірним «відділення громадянс тва, імміграції та реєстраці ї фізичних осіб Ленінського ВМ Кіровоградського МВ УМВС України в Кіровоградській об ласті».

Керуючись ст. ст. 210, 219 ЦПК Укра їни,

У Х В А Л И В :

Виправити описку у рішенн і Ленінського районного суду м. Кіровограда від 03.09.2007 року по цивільній справі за позовом ОСОБА_2 до ОСОБА_3, за уч астю третьої особи, яка не зая вляє самостійних вимог щодо предмету спору: відділення г ромадянства, імміграції та р еєстрації фізичних осіб Лені нського ВМ Кіровоградського МВ УМВС України в Кіровоград ській області про зняття фіз ичної особи з реєстраційного обліку.

Викласти вступну частину р ішення у наступній редакції:

розглянувши у відкритому с удовому засіданні в м. Кірово граді цивільну справу за поз овом ОСОБА_2 до ОСОБА_3, за участю третьої особи, яка н е заявляє самостійних вимог щодо предмету спору: відділе ння громадянства, імміграції та реєстрації фізичних осіб Ленінського ВМ Кіровоградсь кого МВ УМВС України в Кірово градській області про зняття фізичної особи з реєстрацій ного обліку

Викласти 3-й абзац резолютив ної частини рішення у наступ ній редакції:

Зобов»язати відділ громад янства, імміграції та реєстр ації фізичних осіб Ленінсько го ВМ Кіровоградського МВ УМ ВС України в Кіровоградській області зняти ОСОБА_3 з ре єстраційного обліку з кварти ри АДРЕСА_1.

Ухвала може бути оскаржена до апеляційного суду. Апеляц ійна скарга на ухвалу суду по дається протягом 5-ти днів з д ня її отримання.

Ухвала набирає законної си ли після закінчення строку н а її оскарження, якщо апеляці йну скаргу не було подано. У ра зі подання апеляційної скарг и ухвала, якщо її не скасовано , набирає законної сили після розгляду апеляційної скарги судом.

Суддя Ленінського райо нного

суду м. Кіровограда Мягкий О.В.

Дата ухвалення рішення10.09.2010
Оприлюднено16.12.2010
Номер документу12737536
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —2-2340/07

Ухвала від 10.09.2010

Цивільне

Ленінський районний суд м.Кіровограда

Мягкий Олексій Вікторович

Рішення від 04.05.2007

Цивільне

Кіровський районний суд м.Кіровограда

Завгородній Є.В.

Рішення від 06.12.2007

Цивільне

Першотравневий районний суд м.Чернівців

Попов Г.Г.

Рішення від 18.10.2007

Цивільне

Микитівський районний суд м.Горлівки

Дубовик Р.Є.

Рішення від 07.11.2007

Цивільне

Каховський міськрайонний суд Херсонської області

Єйбог І.М.

Рішення від 28.11.2007

Цивільне

Заводський районний суд м. Запоріжжя

Забіяко Ю.Г.

Рішення від 24.12.2007

Цивільне

Біляївський районний суд Одеської області

Крачкова С.В.

Рішення від 18.09.2007

Цивільне

Новомосковський міськрайонний суд Дніпропетровської області

Городецький Д.І.

Рішення від 24.09.2007

Цивільне

Корольовський районний суд м. Житомира

Колупаєв В.В.

Рішення від 10.09.2007

Цивільне

Новокаховський міський суд Херсонської області

Ведяшкіна Ю.В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні