Ухвала
від 12.01.2011 по справі 42/160б
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАР СЬКИЙ СУД ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

83048, м.Д онецьк, вул.Артема, 157, тел.381-88-46

У Х В А Л А

ПРО ВІДКЛИКАННЯ ЗАЯВИ ПРО ПОРУШЕННЯ СПРАВИ ПРО БАНКРУ ТСТВО

12.01.11 р. Спр ава № 42/160б

за заявою кредитора (заяв ника) Відкритого акціонерног о товариства „Акціонерний ба нк „Капітал” м. Донецьк

до боржника Товариства з обмеженою відповідальніс тю „Форум” м. Донецьк

про визнання банкрутом

арбітражний керуючий Ст епанов О.Ю.

Суддя Попов О.В.

Ухвалою від 02.11.10 за заявою Від критого акціонерного товари ства „Акціонерний банк „Капі тал” м. Донецьк господарськи м судом Донецької області по рушена справа про банкрутств о Товариства з обмеженою відповідальністю „Форум” м. Донецьк внаслідок його фіна нсової неспроможності.

Ухвалою суду від 15.11.10 за резул ьтатами підготовчого засіда ння введена процедура розпор ядження майном боржника; при значений розпорядник майна - арбітражний керуючий Сте панов О.Ю.; заявника зобов' язано подати до офіційних др укованих органів у десятиден ний строк за його рахунок ого лошення про порушення справи про банкрутство; визначений розмір вимог ініціюючого кр едитора; встановлені дати ск ладення розпорядником майна реєстру вимог кредиторів, по переднього засідання суду, с кликання перших загальних зб орів кредиторів, засідання с уду щодо подальшої процедури банкрутства (санація, ліквід ація).

В газеті “Голос України” № 220 від 23.11.10 заявник опублікував оголошення про порушення сп рави №42/160Б про банкрутство Т овариства з обмеженою відп овідальністю „Форум” м. Доне цьк.

В порядку ст. 14 Закону Україн и „Про відновлення платоспро можності боржника або визнан ня його банкрутом” до господ арського суду Донецької обла сті 22.12.10 надійшли дві ідентичн і заяви гр.ОСОБА_3 від 17.12.10 № б/н з кредиторськими вимогам и по справі №42/160Б про банкрутст во Товариства з обмежено ю відповідальністю „ФОРУМ” м .Донецьк.

Крім того, до господарськог о суду Донецької області 24.12.10 н адійшла заява ініціюючого кр едитора - Відкритого акціоне рного товариства „Акціонерн ий банк „Капітал” м. Донецьк № б/н б/д про відкликання заяви п ро порушення справи про банк рутство Товариства з обм еженою відповідальністю „Фо рум” м. Донецьк.

Ухвалою суду від 06.01.11 заяви г р. ОСОБА_3 від 17.12.10 № б/н з кред иторськими вимогами по справ і №42/160Б про банкрутство Това риства з обмеженою відпові дальністю „ФОРУМ” м. Донецьк поверненні без розгляду.

Розглянувши матеріали спр ави та заяву ініціюючого кре дитора - Відкритого акціонер ного товариства „Акціонерни й банк „Капітал” м. Донецьк №б /н б/д про відкликання заяви пр о порушення справи про банкр утство Товариства з обме женою відповідальністю „Фор ум” м. Донецьк, на підставі под аних матеріалів справи та пр иписів чинного законодавств а, суд дійшов висновку про ная вність підстав для задоволен ня зазначеної заяви з огляду на наступне:

В силу ст.10 Закону Укра їни „Про відновлення платосп роможності боржника або визн ання його банкрутом” заява п ро порушення справи про банк рутство може бути відкликана заявниками до опублікування в офіційному друкованому ор гані оголошення про порушенн я справи про банкрутство або після такого опублікування, якщо протягом місячного стр оку не надійшло інших заяв кр едиторів щодо задоволення їх вимог. Суд виносить ухвалу пр о відкликання заяви, якщо це н е порушує права боржника та к редиторів.

В порядку ст.14 Закону Україн и „Про відновлення платоспро можності боржника або визнан ня його банкрутом” в передба чений цим Законом строк інши х заяв від можливих кредитор ів з вимогами до боржника - Т овариства з обмеженою відп овідальністю „Форум” м.Донец ьк до господарського суду До нецької області не надходило .

Заява ініціюючого кредито ра - Відкритого акціонерного товариства „Акціонерний бан к „Капітал” м. Донецьк №б/н б/д про відкликання заяви про по рушення справи про банкрутст во Товариства з обмежено ю відповідальністю „Форум” м . Донецьк надана згідно із ст. 10 Закону України „Про відновл ення платоспроможності борж ника або визнання його банкр утом” та не порушує права бор жника та кредиторів.

За цих обставин заява ініц іюючого кредитора - Відкрито го акціонерного товариства „ Акціонерний банк „Капітал” м . Донецьк №б/н б/д про відклика ння заяви про порушення спра ви про банкрутство Товарис тва з обмеженою відповідал ьністю „Форум” м. Донецьк під лягає задоволенню, заява про порушення справи про банкру тство Товариства з обмеж еною відповідальністю „Фору м” м. Донецьк - залишенню без р озгляду.

Враховуючи викладене та ке руючись ст. 10 Закону України „ Про відновлення платоспромо жності боржника або визнання його банкрутом”, господарсь кий суд

У Х В А Л И В :

1. Заяву Відкритого акц іонерного товариства „Акціо нерний банк „Капітал” м. Доне цьк про порушення справи про банкрутство Товариства з обмеженою відповідальніст ю „Форум” м. Донецьк залишити без розгляду.

2. Скасувати заходи щод о забезпечення вимог кредито рів боржника - Товариства з обмеженою відповідальні стю „Донецьк - Агропродукт” м. Донецьк у вигляді заборони посадовим особам боржника а бо власнику майна боржника ч и уповноваженому ним органу або іншим особам укладати уг оди про відчуження основних засобів (цінних паперів) та за борони власнику майна боржни ка або уповноваженому ним ор гану вчиняти дії щодо ліквід ації чи реорганізації юридич ної особи боржника.

Суддя Попов О.В.

Вик тел.

Надруковано примірників -

господарському суду Донец ької області -

кредитору -

боржнику -

СудГосподарський суд Донецької області
Дата ухвалення рішення12.01.2011
Оприлюднено08.02.2011
Номер документу13653468
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —42/160б

Ухвала від 11.10.2013

Господарське

Господарський суд Донецької області

О.В. Попов

Ухвала від 14.01.2011

Господарське

Господарський суд Донецької області

Попов О.В.

Ухвала від 12.01.2011

Господарське

Господарський суд Донецької області

Попов О.В.

Ухвала від 06.01.2011

Господарське

Господарський суд Донецької області

Попов О.В.

Ухвала від 15.11.2010

Господарське

Господарський суд Донецької області

Попов О.В.

Ухвала від 31.08.2009

Господарське

Господарський суд Донецької області

Чорненька І.К.

Постанова від 08.04.2009

Господарське

Вищий господарський суд України

Катеринчук Л.Й.

Ухвала від 06.08.2009

Господарське

Господарський суд Донецької області

Попов О.В.

Ухвала від 19.06.2009

Господарське

Господарський суд Донецької області

Чорненька І.К.

Ухвала від 02.07.2009

Господарське

Господарський суд Донецької області

Попов О.В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні