Ухвала
від 15.12.2010 по справі 2а-5747/10/1770
РІВНЕНСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

У Х В А Л А

Справа № 2а-5747/10/1770

15 грудня 2010 року м.Рівне

Рівненський окружний ад міністративний суд у складі судді Дорошенко Н.О., розгляну вши за наслідками підготовчо го провадження матеріали у с праві за адміністративним по зовом

Кооперативного під приємства "Сарненське гу ртово-роздрібне підприємств о"

до Сарненської м іжрайонної державної податк ової інспекції

про скасування податкових повідомлень-рішень

ВСТАНОВИВ:

Позивач Кооперативне підприємство "Сарненськ е гуртово-роздрібне підпри ємство" звернувся до суду з по зовом до відповідача Сарн енської міжрайонної держа вної податкової інспекції п ро скасування податкових пов ідомлень-рішень. Ухвалою суд ді від 15 грудня 2010 р. відкрито пр овадження у справі.

Під час підготовки справи до судового розгляду вжито з аходи для всебічного та об'єк тивного розгляду і вирішення справи: з'ясовано склад учасн иків адміністративного проц есу; з'ясовано обставини, на як і посилаються особи, що берут ь участь у справі, як на підста ву своїх вимог і заперечень; зобов'язано відповідача у ра зі заперечення проти позову надати письмові заперечення і всі матеріали, що були або м али бути взяті ним до уваги пр и прийнятті рішень, з приводу яких подано позов; визначено факти, які необхідно встанов ити для вирішення спору; стор онам роз'яснено їх процесуал ьні права, в тому числі право п озивача відмовитися від адмі ністративного позову в повно му обсязі чи від частини заяв лених вимог, право відповіда ча визнати адміністративний позов повністю чи частково і роз'яснено можливість щодо п римирення шляхом взаємних по ступок.

Судом приймаються рішенн я про зобов'язання надати:

позивача: всі первинні док ументи бухгалтерського та по даткового обліку, які підтве рджують позовні вимоги (копі ї до справи, оригінали для огл яду в судовому засіданні) ;

відповідача: в разі невизн ання позову - всі наявні доказ и на обгрунтування заперечен ь; докази, що були чи мали бути взяті до уваги при прийнятті спірних податкових повідомл ень-рішень; акт перевірки - ори гінал для огляду в судове зас ідання, інформативні додатки до акту перевірки в копіях дл я долучення до справи.

За таких обставин підготов че провадження необхідно зак інчити та призначити справу до судового розгляду.

Керуючись ч. 1 ст. 114, п. 4 ч. 1 ст.121 КА С України, суд, -

У Х В А Л И В:

Закінчити підготов че провадження у справі за ад міністративним позовом Коо перативного підприємства " Сарненське гуртово-роздрі бне підприємство" до Са рненської міжрайонної дер жавної податкової інспекції про скасування податкових повідомлень-рішень.

Призначити справу до розгляду у відкритому судов ому засіданні в залі судовог о засідання Рівненського окр ужного адміністративного су ду (33028, м.Рівне, вул. 16 Липня, 87) 28 сі чня 2011 року на 10:00 год.

Про час і місце розгля ду справи повідомити осіб, як і беруть участь у справі.

Зобов'язати надати: по зивача: всі первинні докумен ти бухгалтерського та податк ового обліку, які підтверджу ють позовні вимоги (копії до с прави, оригінали для огляду в судовому засіданні); відпові дача: в разі невизнання позов у - всі наявні докази на обгрун тування заперечень; докази, щ о були чи мали бути взяті до ув аги при прийнятті спірних по даткових повідомлень-рішень ; акт перевірки - оригінал для огляду в судове засідання, ін формативні додатки до акту п еревірки в копіях для долуче ння до справи.

Копію ухвали направи ти особам, які беруть участь у справі.

Суддя Доро шенко Н.О.

СудРівненський окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення15.12.2010
Оприлюднено29.03.2011
Номер документу14407015
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —2а-5747/10/1770

Ухвала від 16.11.2016

Адміністративне

Вищий адміністративний суд України

Бившева Л.І.

Ухвала від 02.11.2016

Адміністративне

Вищий адміністративний суд України

Бившева Л.І.

Постанова від 21.11.2011

Адміністративне

Житомирський апеляційний адміністративний суд

Капустинський М.М.

Постанова від 11.03.2011

Адміністративне

Рівненський окружний адміністративний суд

Дорошенко Н.О.

Постанова від 11.03.2011

Адміністративне

Рівненський окружний адміністративний суд

Дорошенко Н.О.

Ухвала від 15.12.2010

Адміністративне

Рівненський окружний адміністративний суд

Дорошенко Н.О.

Ухвала від 15.12.2010

Адміністративне

Рівненський окружний адміністративний суд

Дорошенко Н.О.

Ухвала від 02.12.2010

Адміністративне

Рівненський окружний адміністративний суд

Дорошенко Н.О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні