Ухвала
від 22.03.2011 по справі 01-14-01/5636
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСТІ

УХВАЛА

          22 березня 2011 року                                                  Справа № 01-14-01/5636

Господарський суд Черкаської області у складі: головуючого судді Чевгуза О.В., із секретарем Олійник І.С, за участю представників:

від кредиторів: Ігнатенко С.М. та Павленко М.В. –представники за довіреностями державної податкової інспекції у м. Черкаси, Довбиш О.П. –представник за довіреністю Черкаського обласного відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності, Євтушенко І.І. –представник за довіреністю відкритого акціонерного товариства “Черкасиобленерго”, Арескул О.Ю. –представник за довіреністю відділення виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних  захворювань України в м. Черкаси, Михно Р.М –представник за довіреністю управління Пенсійного фонду України в Придніпровському районі м. Черкаси, Антоненко О.В. –представник за довіреністю публічного акціонерного товариства “Банк Народний Капітал”, ліквідатор –не з‘явився,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в м. Черкаси справу за заявою управління Пенсійного фонду України в Придніпровському районі м. Черкаси

до товариства з обмеженою відповідальністю “Нафтатрейд-Україна”,                      м. Черкаси

про визнання банкрутом, -

ВСТАНОВИВ:

До суду ліквідатором подано клопотання про затвердження звіту про проведену роботу та ліквідаційного балансу банкрута.

На підставі ч.1 ст. 32 Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом” заслуховування звіту ліквідатора призначено в судовому засіданні.

У судове засідання представники Черкаського міського центру зайнятості, товариства з обмеженою відповідальністю “Народна Компанія “Енергетичні ресурси”, відкритого акціонерного товариства “Укртелеком” в особі Центру телекомунікаційних послуг Черкаської філії ВАТ “Укртелеком”, товариства з обмеженою відповідальністю “Відродження” та ліквідатор банкрута не з‘явились.

Від ліквідатора надійшло клопотання про проведення судового засідання за його відсутності.

Витребувані у Державного департаменту інтелектуальної власності докази суду не надані.

Враховуючи зазначене, суд вважає за необхідне розгляд клопотання ліквідатора про затвердження звіту про проведену роботу та ліквідаційного балансу банкрута відкласти.

Відповідно до ст. 77 ГПК України господарський суд відкладає в межах строків, встановлених статтею 69 цього Кодексу, розгляд справи, коли за якихось обставин спір не може бути вирішено в даному засіданні. Такими обставинами, окрім іншого, є нез’явлення в засідання представників сторін, інших учасників судового процесу, неподання витребуваних доказів.

Про відкладення розгляду справи виноситься ухвала, в якій вказуються час і місце проведення наступного засідання.

На підставі зазначеного, керуючись ст. ст. 38, 77, 86 ГПК України, ст. 5 Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом”, суд -

УХВАЛИВ:

          Розгляд клопотання ліквідатора про затвердження звіту про проведену роботу та ліквідаційного балансу банкрута у судовому засіданні відкласти на 10 год. 20 хв. 31 березня 2011 року.

Засідання провести в приміщенні господарського суду Черкаської області м. Черкаси, бул. Шевченка, 307,  каб. 216, тел. канцелярії 45-24-38.

Витребувати у Державного департаменту інтелектуальної власності відомості щодо прав інтелектуальної власності у товариства з обмеженою відповідальністю “Нафтатрейд-Україна”.

У судове засідання викликати повноважних представників управління Пенсійного фонду України в Придніпровському районі м. Черкаси, державної податкової інспекції у м. Черкаси, Черкаського міського центру зайнятості, відділення виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України в м. Черкаси, Черкаського обласного відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності, товариства з обмеженою відповідальністю “Народна Компанія “Енергетичні ресурси”, відкритого акціонерного товариства “Укртелеком” в особі Центру телекомунікаційних послуг Черкаської філії ВАТ “Укртелеком”, відкритого акціонерного товариства “Черкасиобленерго”, товариства з обмеженою відповідальністю “Відродження”, відкритого акціонерного товариства “Банк Народний Капітал” та ліквідатора банкрута - арбітражного керуючого Гаврильченка Валентина Михайловича.           

Визнати обов’язковою явку у судове засідання ліквідатора банкрута.

Копію ухвали направити сектору з питань банкрутства у Черкаській області та Державному департаменту інтелектуальної власності для виконання.          

Суддя                                                                                   О.В. Чевгуз

 

СудГосподарський суд Черкаської області
Дата ухвалення рішення22.03.2011
Оприлюднено02.04.2011
Номер документу14428456
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —01-14-01/5636

Ухвала від 04.10.2011

Господарське

Господарський суд Черкаської області

Шумко В.В.

Ухвала від 16.09.2011

Господарське

Господарський суд Черкаської області

Шумко В.В.

Постанова від 30.08.2011

Господарське

Вищий господарський суд України

Поліщук B.Ю.

Постанова від 29.06.2011

Господарське

Київський апеляційний господарський суд

Верховець А.А.

Ухвала від 19.05.2011

Господарське

Господарський суд Черкаської області

Чевгуз О.В

Ухвала від 31.03.2011

Господарське

Господарський суд Черкаської області

Чевгуз О.В

Ухвала від 22.03.2011

Господарське

Господарський суд Черкаської області

Чевгуз О.В

Ухвала від 10.03.2011

Господарське

Господарський суд Черкаської області

Чевгуз О.В

Ухвала від 22.02.2011

Господарське

Господарський суд Черкаської області

Чевгуз О.В

Ухвала від 03.02.2011

Господарське

Господарський суд Черкаської області

Чевгуз О.В

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні