Ухвала
від 25.03.2011 по справі 50/169-б
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД МІСТА КИЄВА

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД мі ста КИЄВА

01030, м.Київ, вул.Б.Хмельницьк ого,44-Б тел.230-31-34

УХВАЛА

Справа № 50/169-б 25.03.11

За заявою товариства з обмеженою відповідальніст ю «Нормаль-центр»

до товари ства з обмеженою відповідаль ністю «Нормаль-центр»

про банкрут ство

Суддя Головатюк Л.Д.

Представники:

Від заявника(боржника) - Лев ківський О.П. (дов. від 17.03.2011)

Арбітражний керуючий - Гор бач С.Ф. (ліц. серії НОМЕР_1)

ОБСТАВИНИ СПРАВИ:

Кредитор звернувся до суду із заявою про порушення справи про своє банкрутство на підставі п. 5 ст. 7 Закону Укр аїни „Про відновлення платос проможності боржника або виз нання його банкрутом ”, відпо відно до якої боржник зобов'я заний звернутися в місячний строк до господарського суду з заявою про порушення справ и про банкрутство у разі вини кнення, зокрема, такої обстав ини як: задоволення вимог одн ого або кількох кредиторів п риведе до неможливості викон ання грошових зобов'язань бо ржника в повному обсязі пере д іншими кредиторами.

Неплатоспроможність боржн ика підтверджується:

- переліком кредиторів ТОВ " Нормаль-центр" із зазначення м строку виконання;

- переліком активів ТОВ "Нор маль-центр";

- аудиторським висновком що до ТОВ "Нормаль-центр".

Ухвалою господарського су ду м. Києва від 09.03.2011 порушено пр овадження у справі №50/169-б та пр изначено її до розгляду на 25.03.2 011.

Представник заявника(борж ника) в підготовче засідання суду 25.03.2011 з'явився, дав пояснен ня і підтримав подану заяву п ро порушення справи про своє банкрутство.

Відповідно до ч. 4 ст. 11 Закону України „Про відновлення пл атоспроможності боржника аб о визнання його банкрутом” у підготовчому засіданні судд я оцінює подані документи, за слуховує пояснення сторін, р озглядає обґрунтованість за перечень боржника.

При розгляді справи № 50/169-б в п ідготовчому засіданні суд -

В С Т А Н О В И В:

Згідно наявних докумен тів боржник зареєстрований С вятошинською РДА у м. Києві як товариство з обмеженою відп овідальністю за адресою: 03062, м. Київ, Святошинський район, пр осп. Перемоги, буд. 67, ідентифік аційний код 24581102.

Твердження заявника(боржн ика) про те, що задоволення вим ог одного або кількох кредит орів приведе до неможливості виконання ним своїх грошови х зобов'язань в повному обсяз і перед іншими кредиторами п ідтверджується переліком кр едиторів ТОВ "Нормаль-центр" і з зазначенням строку виконан ня, переліком активів ТОВ "Нор маль-центр", аудиторським вис новком щодо ТОВ "Нормаль-цент р", відповідно до яких: при пер евірці товариства з обмежено ю відповідальністю "Нормаль- центр" встановлено, що загаль на сума заборгованості боржн ика перед двома контрагентам и(кредиторами) складає 502 580, 00 гр н.

Отже, беручи до уваги пере лік кредиторів ТОВ "Нормаль-ц ентр", аудиторський висновок щодо ТОВ "Нормаль-центр", нада ні боржником первинні докуме нти, на підставі яких виникла кредиторська заборгованіст ь, наданий перелік майна борж ника, що знаходиться на його б алансі, план санації, суд при ходить до висновку, що у товар истві з обмеженою відповідал ьністю "Нормаль-центр" склала ся ситуація, при якій задовол ьнити вимоги всіх кредиторів є неможливим, а в разі задовол ення вимог навіть частини кр едиторів товариство з обмеже ною відповідальністю буде не в змозі розрахуватися за сво їми зобов'язаннями перед інш ими кредиторами.

Сукупність доказів, які міс тяться в матеріалах справи № 50/169-б, доводять неспроможність боржника виконати свої зобо в'язання перед кредиторами у встановлений законом строк.

Заявник в судовому засіда нні 25.03.2011 підтримав викладену в заяві про порушення провадж ення у справі про банкрутств о вимогу про призначення роз порядником майна боржника - товариства з обмеженою відп овідальністю "Нормаль-центр" арбітражного керуючого Горб ача Сергія Федоровича (ліцен зія Державного департаменту з питань банкрутства серії НОМЕР_1 від 12.01.2007, ідентифікац ійний номер фізичної особи-п латника податків та інших об ов' язкових платежів НОМЕ Р_2).

Частиною 1 статті 11 Закону Ук раїни “Про відновлення плато спроможності боржника або ви знання його банкрутом ” вста новлено, що якщо при прийнятт і заяви про порушення провад ження справи про банкрутство призначити розпорядника май на неможливо, розпорядник ма йна призначається на підгото вчому засіданні.

За таких обставин суд вваж ає за доцільне задовольнити клопотання заявника та призн ачити розпорядником майна бо ржника арбітражного керуючо го Горбач Сергій Федорович.

Відповідно до п. 5 ст. 7 Закону України „Про відновлення пл атоспроможності боржника аб о визнання його банкрутом ” б оржник зобов'язаний звернути ся в місячний строк до господ арського суду з заявою про по рушення справи про банкрутст во у разі виникнення, зокрема , такої обставини як задоволе ння вимог одного або кількох кредиторів приведе до немож ливості виконання грошових з обов'язань боржника в повном у обсязі перед іншими кредит орами.

Керуючись ст.ст. 7, 11, 13 Закону України “Про відновлення пл атоспроможності боржника аб о визнання його банкрутом ”, с т. 86 Господарського процесуал ьного кодексу України, госпо дарський суд м. Києва -

У Х В А Л И В:

1. Визнати розмір креди торської заборгованості тов ариства з обмеженою відповід альністю "Нормаль-центр" в роз мірі 502 580,00 грн.

2. Зобов' язати заявника (боржника) виконати вимоги ч.5 ст.11 Закону України “Про відно влення платоспроможності бо ржника або визнання його бан крутом”, а саме: з метою виявле ння всіх кредиторів та осіб, я кі виявлять бажання взяти уч асть у санації боржника, за в ласний рахунок у десятиденни й строк подати до офіційних д рукованих органів оголошенн я про порушення справи про ба нкрутство боржника з метою в иявлення всіх кредиторів та осіб, які виявлять бажання вз яти участь у санації боржник а та надати суду докази подан ня вищевказаного оголошення протягом двох тижнів з момен ту опублікування (оригіна л примірника газети). Газе тне оголошення має містити: п овне найменування боржника, його поштову адресу, банківс ькі реквізити; найменування та адресу господарського суд у, номер справи, відомості про розпорядника майна.

3. Призначити у справі № 50/169-б з метою забезпечення майнов их інтересів кредиторів розп орядником майна товариства з обмеженою відповідальністю "Нормаль-центр" арбітражного керуючого Горбача Сергія Фе доровича (ліцензія Державног о департаменту з питань банк рутства серії НОМЕР_1 від 12.01.2007, ідентифікаційний номер ф ізичної особи-платника подат ків та інших обов' язкових п латежів НОМЕР_2).

4. З метою виявлення всіх і нших можливих кредиторів зоб ов' язати арбітражного кер уючого - Горбача Сергія Федо ровича направити запити до д ержавних органів, які здійсн юють контроль за правильніст ю та своєчасністю справляння страхових внесків на загаль нообов' язкове державне пен сійне страхування та інші ви ди загальнообов' язкового д ержавного страхування, подат ків і зборів (обов' язкових п латежів).

5. Зобов' язати розпорядник а майна - арбітражного керуюч ого Горбача Сергія Федорович а не пізніше двох місяців та десяти днів після дати проведення підготовчого зас ідання суду надати суду на за твердження реєстр вимог кред иторів боржника, у якому пови нні міститися відомості про кожного кредитора, розмір йо го вимог за грошовими зобов'я заннями чи зобов'язаннями що до сплати страхових внесків на загальнообов'язкове держа вне пенсійне страхування та інші види загальнообов'язков ого державного соціального с трахування, податків і зборі в (обов'язкових платежів), черг овість задоволення кожної ви моги, окремо розмір неустойк и (штрафу, пені). Внести в реєст р окремо відомості про майно боржника, яке є предметом зас тави згідно з державним реєс тром застав.

6. Призначити попереднє засі дання суду на 24.06.2011 о 09.00 год. (не пізніше 3-х місяців від дат и проведення підготовчого за сідання), яке відбудеться за а дресою: вул. Б.Хмельницького, 4 4 В, м. Київ, зал. № 39.

7. Призначити перші загальні збори кредиторів, які повинн і відбутися не пізніше 04.07.2011 (не пізніше 3-х місяців і 10 дн ів від дати проведення підго товчого засідання).

8. Копію ухвали направити за явнику(боржнику), розпорядни ку майна, державному органу з питань банкрутства та держа вному реєстратору Святошин ської районної у м. Києві держ авної адміністрації.

9. Ухвала може бути оскаржен а у встановленому порядку.

Суддя Головатюк Л .Д.

Дата ухвалення рішення25.03.2011
Оприлюднено14.04.2011
Номер документу14763881
СудочинствоГосподарське
Сутьбанкрут ство

Судовий реєстр по справі —50/169-б

Ухвала від 13.03.2012

Господарське

Господарський суд міста Києва

Головатюк Л.Д.

Постанова від 22.11.2011

Господарське

Київський апеляційний господарський суд

Шапран В.В.

Ухвала від 21.09.2011

Господарське

Господарський суд міста Києва

Головатюк Л.Д.

Ухвала від 15.09.2011

Господарське

Господарський суд міста Києва

Головатюк Л.Д.

Ухвала від 12.08.2011

Господарське

Господарський суд міста Києва

Головатюк Л.Д.

Ухвала від 29.07.2011

Господарське

Господарський суд міста Києва

Головатюк Л.Д.

Ухвала від 26.07.2011

Господарське

Господарський суд міста Києва

Головатюк Л.Д.

Ухвала від 18.07.2011

Господарське

Господарський суд міста Києва

Головатюк Л.Д.

Ухвала від 24.06.2011

Господарське

Господарський суд міста Києва

Головатюк Л.Д.

Ухвала від 25.03.2011

Господарське

Господарський суд міста Києва

Головатюк Л.Д.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні