Ухвала
від 19.02.2008 по справі 12/33б
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

12/33б

ГОСПОДАРСЬКИЙ

СУД

Луганської області

91016, м.Луганськ

пл.Героїв ВВВ 3а

тел.55-17-32

ХОЗЯЙСТВЕННЫЙ

СУД

Луганской области

91016, г.Луганск

пл.Героев ВОВ 3а

тел.55-17-32

УХВАЛА

ПРО ПОРУШЕННЯ ПРОВАДЖЕННЯ У СПРАВІ

19.02.08Суддя Палей О.С., розглянувши матеріали за заявою

Прокурора Сватівського району в інтересах держави в особі Управління Пенсійного фонду України в Сватівському районі Луганської області

до боржника –Сватівської спеціалізованої пересувної механізованої колони №53 дочірнього підприємства відкритого акціонерного товариства «Агробуд», м. Сватове  

Про порушення провадження у справі про банкрутство

          

          Визнав, що заява подана із дотриманням вимог чинного законодавства, та керуючись ст. ст. 2, 4-1, 38, 61, 64-68, 86, ГПК України та ст. ст. 1, 8, 11, 12 Закону України  “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом”, суд

                                                                    у х в а л и в :

          1.Порушити справу та прийняти заяву до розгляду.

          2.Справу призначити до розгляду на 03.03.08., на 11 годин 40 хвилин, підготовче засідання відбудеться у приміщенні господарського суду, у кімнаті № 308.                           

          3.Ввести мораторій на задоволення вимог кредиторів.

4.Зобов'язати кредитора - подати до суду оригінали документів доданих до його заяви у копіях –для огляду у засіданні суду; надати відомості про погашення боргу боржником (при їх наявності); довідку про реєстрацію боржника, як суб'єкта підприємницької діяльності та про включення його до Єдиного державного реєстру юридичних та фізичних осіб –підприємців на даний час; відомості про фінансовий стан боржника на даний час; відомості щодо банківських установ, обслуговуючих боржника; представити у засідання суду документальне підтвердження наявності зобов'язання боржника перед кредитором, за яким виникли вимоги, а також строку його виконання, тобто докази наявності безспірного боргу та докази незадоволення боржником вимог кредитора протягом встановленого п. 3 ст. 6 Закону трьохмісячного строку; копії постанов ВДВС про відкриття виконавчого провадження та письмова інформацію щодо стану виконання виконавчого провадження за виконавчими документами на суму заявлених вимог; докази неможливості виконання (акти ВДВС про відсутність майна, на яке може бути звернено стягнення тощо); пояснення на відзив боржника (при наявності); пропозиції щодо кандидатури арбітражного керуючого для призначення розпорядником майна у справі.

5.Зобов'язати боржника –подати до суду відзив на заяву кредитора відповідно до п. 3 ст. 11 Закону та докази надіслання його копії кредитору; фінансовий звіт боржника на останню звітну дату, відомості щодо заборгованості перед працівниками по заробітній платі та щодо заборгованості по сплаті податків та зборів (обов'язкових платежів) до бюджету; відомості щодо наявних у боржника активів; подати належним чином оформлені документи, які підтверджують фінансовий та майновий стан боржника на даний час; оригінал статуту зі змінами до нього; свідоцтво про державну реєстрацію боржника –для огляду у засіданні, їх завірені копії –до справи; при погашенні боргу –докази погашення, з зазначенням дати погашення; надати докази повноважень боржника як юридичної особи та як суб'єкта підприємницької діяльності: надати довідки про включення боржника до Єдиного Державного реєстру підприємств та організацій України, Єдиного державного реєстру юридичних та фізичних осіб - підприємців; відомості про всі фінансово-кредитні установи, які здійснюють розрахунково-касове обслуговування боржника, його рахунки у них та щодо залишків коштів на цих рахунках.

6. Сватівській міжрайонній державній податковій  інспекції Луганської області подати до суду у строк до дня розгляду справи, відомості щодо банківських установ обслуговуючих боржника та його рахунків у них.

          7.Державному реєстратору Сватівської районної державної адміністрації Луганської області, - надати до дня розгляду справи довідку з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців про проведені реєстраційні дії стосовно юридичної особи - Сватівської спеціалізованої пересувної механізованої колони №53 дочірнього підприємства відкритого акціонерного товариства «Агробуд», м. Сватове, вул. Челюскінців, 3а, ідент. код 00910274.   

8. В порядку ст. 38 ГПК України, ст. 62 Закону України «Про банки та банківську діяльність»зобов'язати банк - ВАТ "Райффайзен Банк Аваль" в особі Луганської обласної дирекції, м. Луганськ, надати суду відомості про фінансовий стан боржника  - Сватівської спеціалізованої пересувної механізованої колони №53 дочірнього підприємства відкритого акціонерного товариства «Агробуд», м. Сватове, вул. Челюскінців, 3а, ідент. код 00910274, на даний час, довідку про рух і залишок коштів на його рахунках за останній рік станом на 19.02.08., а також про тривалість відсутності руху коштів на рахунках боржника.

9. Луганському обласному відділу з питань банкрутства на день проведення підготовчого засідання надати суду кандидатуру арбітражного керуючого - розпорядника майна боржника, з урахуванням вимог ст. 3-1, п. 5 ст. 13 Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом”.

          10.Дану ухвалу надіслати:

-          кредитору;

-          боржнику;

-          заявнику;

-          облпрокуратурі;

-          ВДВС Сватівського РУю Луганської області;

-          Державному реєстратору Сватівської районної державної адміністрації Луганської області (з запитом);

-          МДПІ Сватівського району Луганської області;

-          Луганському обласному відділу з питань банкрутства;

-          місцевому суду Сватівського району Луганської області (до відома).

Явка повноважних представників сторін у підготовче засідання суду обов'язкова.

Суддя                                                                                О.С. Палей

Помічник судді                                                                       Є.С. Сєрджан

             

Надр.:10

1-до справи

2-10 згідно п. 10 резолютивної частини                                                                                 Справа № 12/33б.

Дата ухвалення рішення19.02.2008
Оприлюднено09.04.2008
Номер документу1510180
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —12/33б

Постанова від 20.10.2010

Господарське

Вищий господарський суд України

Ткаченко Н.Г.

Ухвала від 30.09.2010

Господарське

Вищий господарський суд України

Ткаченко Н.Г.

Постанова від 19.08.2010

Господарське

Луганський апеляційний господарський суд

Бородіна Л. І.

Ухвала від 13.07.2010

Господарське

Луганський апеляційний господарський суд

Баннова Т. М.

Ухвала від 06.08.2009

Господарське

Господарський суд Луганської області

Палєй О.С.

Ухвала від 18.05.2009

Господарське

Господарський суд Луганської області

Палєй О.С.

Ухвала від 23.04.2009

Господарське

Господарський суд Луганської області

Палєй О.С.

Ухвала від 15.04.2008

Господарське

Господарський суд Луганської області

Ковалінас М.Ю.

Ухвала від 03.03.2008

Господарське

Господарський суд Луганської області

Палєй О.С.

Ухвала від 19.02.2008

Господарське

Господарський суд Луганської області

Палєй О.С.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні